Myčka a jej zapojenie

Zdravím strecháčov. Nakolko mám namontovaný solar na TUV tým pádom uvažujem aj na napojení myčky na teplú vodu. Máte s tým niekto skúsenosti? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@rvko len pozor, umyvacka to musi podporovat.
Odpovedať
@rvko no s myckov na teplu vodu som sa nestretol za 3 roky co som robil s domacimi spotrebicmi este tak pracka ale profi .
Odpovedať
Profilova fotka
@rvko da sa to, nasa umyvacka napr. ma tuto moznost.. ale nezda sa mi to nejako extra vyhodne.... bala by som sa aj bakterii v teplej vode... takze raadsej studena za mna....
Odpovedať
Aj moja umyvacka Electrolux ma povolene pripojenie na teplu vodu ale je tam napisane, ze bude horsie susit, co je logicke kedze studenu vodu pouziva na kondenzaciu pary. Jo a este je tam napisane, ze nesmie byt teplejsia voda ako 45 stupnov. Takze by som sa na to vyflakol byt tebou.
Odpovedať
@rvko my máme UMR Bosch SMS 69U42EU a máme ju pripojenú na teplú vodu a to nemáme namont.solar,ako píše niekto hore musíš kúpiť UMR na to predpripravenú ,nechci odo mňa aby som ti napísala,že spotreba elektriky at´d nedá sa lebo syn má akvárko od vtedy takže sa to nedá objektívne odmerať,Ale v mojom návode je napísané je vhodnejšia inštalácia napr.sol.zariadením s cirkuláciou,tým sa ušetrí energia a čas,odporúča sa teplota prítokovej vody minimálne 40 a maximálne 60 °C,pripojenie na teplú vodu sa neodporúča ak sa voda pripravuje v elekt.bojleri,takže za mňa áno. :-)ja nemá problém so sušením.
Odpovedať
dakujem všetkým za odpovede, ja si to ešte preverím a keď tam budú pochybnosti, tak ju pripojím na studenú vodu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?