O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Zateplenie nadstavby, rosny bod, hrubka
Zdravim Vas, tento rok som dokoncil nadstavbu starsieho tehloveho domu. Nadmurovka je z ytongu …
pretorian1282
Pred 1 rokom
16
Projektanti Nitra
Prosím neviete o nejakých dobrých a nie drahých projektantoch z Nitry? Ak máte skúsenosti, nemám an…
lubinkag.
Pred 10 rokmi
4
Dvere sprchy
Dobry den, ideme prerabat byt a chceli by sme v kupelni urobit velku sprchu, bez vanicky, len s …
valer0710
Pred 10 rokmi
11
Vhodny kotol do tehloveho bytu
Ahojte, potrebovala by som poradit. Ideme kompletne prerabat dvojizbovy byt (cca 70m2) v tehlove…
gkrivanek
Pred 10 rokmi
27
Plastove okna Ideal 8000
Ahojte. Chceli by sme sa opytat, ci mate niekto okna Ideal 8000 od Novesu a ako ste s nimi spokojny…
solo6
Pred 10 rokmi
7
Aky typ bodoviek vybrat? 12V alebo 230V
Ahojte, potreboval by som kupit bodovky pod sadrokarton, problem je v malej montaznej hlbke, cca 10…
denbraven
Pred 10 rokmi
3
Oresi alebo sikovny stolar?
viete mi niekto poradit ,ci kupit kuchynu v oresi alebo radcej si dat vyrobit u stolara?hrnula som …
lucyto
Pred 10 rokmi
27
Pomoc pri vybere krbovej vlozky
Dobry den, chcel by som Vas poprosit o radu pri vybere krbovej vlozky. Bude to teplovzdusna s pr…
rikaskcz
Pred 10 rokmi
9
sponzor fóra
Základová doska Hviezdoslavov
Ahojte, je tu nejaký stavbár, ktorý robí základové dosky domov? Jedná sa o bungalov so zastavanou …
mbbuilding
Pred 10 rokmi
6
Gauc eurosofa z kolonky lacne? 625 alebo forza?
Ma niekto niektorí z týchto gaucov, alebo ma s nimi nejaku skusenost? zaujala ma cena ;-)
gabriella88
Pred 10 rokmi
1
Bude byt v novostavbe, ktorý nie je podstavaný (je pod ním prechod pre ľudí) teplý?
Kupujem byt na 1.poschodí v ešte nepostavenej novostavbe. Až pri posledných vizualizáciách sa ukáza…
halagacka.peter
Pred 10 rokmi
10
Aký je rozdiel medzi prietokovým a kondenzačným kotlom?
Zdravím, som úplný laik, takže sa nesmejte mojej otázke :) Netuším aký je rozdiel medzi prietokovým…
topvideo
Pred 10 rokmi
11
Murarska partia Kosice, resp. vychod SR
Mate kontakt na nejaku sikovnu murarsku partiu (4-5ludi) na vychodnom slovensku. Na jar idem "tahat…
pejuska
Pred 10 rokmi
4
Sprchovy prepinac na sprchovaci stlp
Dobry den. chcela by som sa spytat, ci nevie niekto poradit, kde dostat takyto sprchovy prepinac.…
dedo758
Pred 10 rokmi
2
Ako resp. čím spevniť okraj terasy ?
Zdar stavbári a domáci odborníci. Premýšľam ,že ak bude takéto počasie pustím sa do terás. Potrebov…
stolarbb
Pred 10 rokmi
14
Stropne polystyrenove listy
prosim vas mozte nam poradit kde mozme kupit stropne poystyrenove listy dlhsie ako 2m dakujem
elderworld
Pred 9 rokmi
2
Kde mi urobia akvariaum ako konferencny stoliK?
Nevie, niekto aka firma na SK robi akvarka ako su tieto?
zita19
Pred 1 rokom
10
Stolar
hladam sikovneho cloveka ktory mi vyrobi niektoru z tychto posteli s mensimi upravami vyska 48-50cm…
robin30
Pred 10 rokmi
1
Prosim nazor k projektu
treba nam uz len odsuhlasit projekt, tak vas prosim o vase pripomienky a nazory - postrehy..... dak…
snowy66
Pred 10 rokmi
21
Uzemne rozhodnutie
V piatok 16.1. mame uzemne konanie. Neslo ho zlucit so stavebnym, kedze sme v extravilane. Velmi by…
slavkapo
Pred 10 rokmi
1
Smoothie
Chcem zlepšiť naše stravovanie, tak by som zaradila do nášho jedálneho lístka smoothie. Aký mixér m…
olgazaa
Pred 10 rokmi
2
Z coho stavat bungalov?
Ahojte,chceli by sme tento rok zacat stavat bungalov cca 120m2 ,viacmenej svojpomocne.Chceli by sme…
jaro113
Pred 10 rokmi
1
2
55
Aká skladba strechy a trámy?
Chcem robiť takúto skladbu: Trámy - osovo cca 75cm - aby zostala medzera medzi nimi 60cm - akýrozm…
suffo
Pred 10 rokmi
2
Vymena bytu
Ahojte, mame 2 izbovy, ciastocne rekonstruovany byt. Onedlho nam bude maly, preto uvazujeme, ze by …
martuska75
Pred 10 rokmi
4
Predaj bytu s problemovými susedmi
Ahojte. Chcem sa informovať, predávali ste niektorá byt s problémovými susedmi? Konkrétne napr. so …
modroockovci
Pred 10 rokmi
1
2
38
Odkúpenie polovice pozemku v podiely
ahoj mám zas dalšiu otázočku na Vás skúsenejších, pán od ktorého chceme odkúpiť pozemok ho vlastní …
draik
Pred 10 rokmi
7
Styrodur v montážnom otvore okna
Chcel by som sa opýtať mam murivo o hrúbke 30 cm tehla a je podľa vas montážny otvor okna opatriť s…
sorca24
Pred 10 rokmi
5
Ako vyplnit roh v obývačke ,ked mám presklenú rovnú velkú vázu
poprosím Vás o radu ako vyplnit roh v obývačke ,,dostala som velku rovnu presklenú vázu ,/teraz tam…
vesielka
Pred 10 rokmi
4
Hladame 3 alebo 2,5 izb. byt do podnájmu
Dobrý den, Hladame dlhodobo 3 alebo 2,5 izb.byt do podnájmu na sidlisku 2 v Prešove alebo v jeho …
palopo
Pred 10 rokmi
1
Hladám stavebnu firmu -hruba stavba rod.domu
Dobrý den, Hladame serioznu stavebnu firmu na vystavbu hrubej stavby rodinného domu . Zaciatok …
jurkova
Pred 10 rokmi
12
1
2
…
2507
2508
2509
2510
2511
…