Plastove okna Ideal 8000

Ahojte. Chceli by sme sa opytat, ci mate niekto okna Ideal 8000 od Novesu a ako ste s nimi spokojny? Mame na ne dobru ponuku, tak rozmyslame o ich namontovani.
Odpovedať
@madu8653 mozes mi poslat do IP aku mate cenu? mam vyhliadnute tieto okna a chcem orientacne vediet cenu za m2 , popripade ako mate okna a informacie o sklach. DAKUJEM!!!!
Odpovedať
Ja mam okna ideal 8000 od novesu byvam dva tizdne zatial spokojnost. Ak chcete viac info napiste do IP.
Odpovedať
@pavuk0911 po dvoch tyzdnoch sa o toho o oknach vela zistit neda. Akurat tak kvalita montaze, ale ta je pri kazdej partii rozna, dokonca v ramci jedneho mesta byva viac partii, co montuju okna pre viac vyrobcov
Odpovedať
Okna mam uz nieco cez rok tak prezili uz aj leto aj zimu. Skor som sa bal leta som z juzneho slovenska mam farbu antracit aj vchodove dvere mam od novesu pvc tak ako som ich osadil tak su doteraz ziadne nastavovannie. Tepelna izolacia sa mi zda laickym pozorovanim fajn mam skla 0,5 zvukova je dobra ale asi som cakal trosku viac. Mozno mam prehnane ocakavania na tu zvukovu izolaciu ale inak ako som pisal som spokojny.
Odpovedať
Profilova fotka
Mám profil Aluplast Ideal 8000 - s 3-sklom - avšak od Slovaktualu. A takisto antracit - ale iba z exteriéru. Dovolím si povedať, že špičková kvalita. :-)
Odpovedať
@leonardom tiez mame tie iste okna a aj farebne. chcem sa vas opytat ci sa aj vam rosia pri spodnom okraji ked je vonku uz cca -8? myslel som si ze 3 skla sa nerosia. dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?