O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Centralny vysavac
ahojte, aky mate nazor na centralny vysavac? pozitiva? nevyhody? dakujem za kazdy nazor.
smajchel
Pred 10 rokmi
4
Farebne ladenie k svetlozelenej sedacke
Dobry den, velmi rada by som Vas chcela poprosit o radu ako farebne doladit obyvacku konretne stenu…
jankazb
Pred 10 rokmi
3
Okna montaz xps
Chcem sa opytat 1. novstavba ytong 30 + 20cm eps(bude) 2.otvory na okna som uz nechal zvacsene…
dimec116
Pred 8 rokmi
1
2
59
Prosím poraďte šikovného projektanta z Oravy
Prosím Vás nevie mi niekto poradiť spoľahlivého a šikovného projektanta z Oravy okres TS, DK, NO? T…
larinkal
Pred 10 rokmi
1
Pozor na nich!
Ahojte, možno to nepatrí na modrú strechu, ale chcela by som vás upozorniť na praktiky tejto firm…
darush
Pred 10 rokmi
1
Kvalitná Laminátová podlaha za rozumnú cenu Kaindl, Krono, Kronopol, Kronoswiss?
Zháňam recenzie od ludí , ktorí majú skúsenosti s nasledujúcimi značkami laminátových podláh - Kain…
zienka_domaca
Pred 10 rokmi
1
Mám nárok žiadať peniaze?
Dobrý deň.... V zmluve mám takýto dodatok:otázku dám nižšie za dodatok Predávajúci vyhlasuje, že …
dodok
Pred 10 rokmi
5
Ma niekto tieto obklady z Mercury?
Zdravim :-) chystam sa na prerabku kupelky a vzhladom k tomu ze ma zaujal prave tento obklad a moja…
janspanik
Pred 10 rokmi
12
sponzor fóra
Obojstranne teplovodne kachle
Ahojte strechaci, prosim vas mate niekto teplovodne obojstranne kachle (nie krbove vlozky) alebo mi…
zuzica4
Pred 10 rokmi
8
Podlažnosť
Územný plán stanovuje na mojom pozemku podlažnosť 2 NP vrátane podkrovia. A nikde som sa nedočítal,…
fabo123
Pred 10 rokmi
9
Akumulačná nádrž s vnoreným zásobníkom TUV
Ake s tym mate skusenosti? Planujem kurenie pevnym palivom. K tomu akumulacnu nadobu DRAŽICE NADO 1…
gf565
Pred 5 rokmi
26
Získanie licencie na zabezpečovacie systémy.
Plánujem začať podnikať v elektroinštalačných prácach mam otázku: -kde získať licenciu na zabezpe…
kajo111111
Pred 10 rokmi
6
Kolko je normalna cena za demontaz umyvadiel?
Zariadujeme novy dom,zijeme v Belgicku a sukomnici Slovaci nam prist za 2tyzdne okachlickovat a vyd…
marta2610
Pred 10 rokmi
25
Neviem sa rozhodnut
Je material Fundermax na kuchynsku linku kvalitny?Bol som rozhodnuty na striekanu.
ojmajster
Pred 10 rokmi
3
Aka farba postele?
Zdravim. niekto s citom pre dizajn? Potrebujem surne poradit. Spalna bude cela biela, aj skrine a s…
dizajnerky
Pred 10 rokmi
9
Malý zdroj znečisťovania ovzdušia
Potreboval by som poradiť, či je normálne, aby si stavebný úrad žiadal pre potreby stavebného povol…
danculd
Pred 10 rokmi
25
Projekt na nadstavbu TN
ahojte neviete poradit nejakeho projektanta co mi urobi projekt na stavebne povolenie pre nadstavbu…
johny14
Pred 10 rokmi
2
Ak nazor mate na krbovú kanadskú vložku Enerzone Destination 2.3
Zdravím, Aký mate názor na krbovú kanadskú vložku Enerzone Destination 2.3. (16kW) Prípadne poraďte…
reward
Pred 10 rokmi
27
Sprchový odtok v stene
Idem prerábať jadro v paneláku a chcela by som sprchový kút z odtokom v stene. Chcela by som sa spý…
pikis
Pred 10 rokmi
11
Návrh pôdorysu domu
ahojte, chystáme sa stavať dom a začali sme pomaly pracovať na pôdoryse domu. Rady príjmeme všetky …
lubinaxyz
Pred 6 rokmi
1
2
34
Oneskorená revízia elektriny. Koľko stojí ?
Dobrý deň, uvažujem o kúpe kompletne rekonštruovaného bytu. Terajšia majiteľka však nemá doklady o …
sissik
Pred 10 rokmi
9
Strecha firma
ahojte strechači, chcem sa opýtať či robila niekomu strechu firma DA DEVELOPMENT s.r.o. ake máte …
lilika413
Pred 10 rokmi
5
Okno 130x130cm
Mam dilemu. V kuchyni nad umývadlo pôjde okno o rozmere 130x130cm. Mne osobne by sa tam hodilo jedn…
emulienka99
Pred 10 rokmi
7
Aktiv 2022 - upravený projekt
Ahojte, potrebujem poradiť ohľadne úpravy projektu a jeho orientácie na pozemok. Spolu s mojou polo…
au585
Pred 10 rokmi
6
Ako na vydieracske praktiky wustenrot-u?
Prosim o radu. Neskoro som odoslala ziadost o zrusenie poistenia nehnutelnosti a odvtedy mi opakova…
topvideo
Pred 10 rokmi
8
Energia z magnetov miesto elektrickej energie
hladam ludi ktori sa zaujimaju o setrenie energie pomocou magnetova ako o hobby. najlepsie takych …
adino23
Pred 10 rokmi
1
2
35
Obklad
Dobrý deň chcem sa spýtať chceme kúpiť obklad nie moc dráhy Prievidza okolie viete mi poradiť kde j…
atlaska
Pred 10 rokmi
4
Ake typy farby do interieru odporúčate?
značky, typy...najma ma zaujima pomer kvalita/cena. ja najviac chvaly počuvam na jub jupol citro. j…
majsterslovenska
Pred 10 rokmi
4
Porotherm PTH Profi 44 EKO + máte prosím skúsenosť ?
Dobrý deň prajem máte prosím skúsenosti s Porotherm PTH Profi 44 EKO + máte prosím skúsenosť ? V…
jakubmi
Pred 10 rokmi
1
Firma alebo živnostníci na hrubú stavbu v okolí Žiliny
Hľadám firmu alebo živnostníkov na hrubú stavbu v okolí Žiliny
marian87
Pred 9 rokmi
12
1
2
…
2505