O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Hypoteka na rekonstrukciu s státnym príspevkom je mozna bez vydokladovania?
Cavte! Rekonstrujem Byt a ako mlady mam narok na statom dotovanu hypoteku, z ktoreho chcem zakrit …
andreah25
Pred 10 rokmi
3
Dvere s priecnym vzorom
Vsade hladam dvere s priecnym vzorom - z prava dolava alebo naopak, ale vsade vidim iba z hora dole…
krevetka2
Pred 10 rokmi
5
Ahojte, postaci 20tis.na rekonstrukciu murovanej chaty ?
40m2 plocha + nadstavba podkrovia dakujem
tulama
Pred 10 rokmi
1
Vstavana skrina
Ma niekto vstavanu skrinu o rozmere cca 2,70m x 3m ? ..Kolko asi približne stoji
godfather
Pred 10 rokmi
7
Kuchynské linky v Poľsku
Ahojte. Chcem sa informovať,kde sa dá najlepšie v Poľsku kúpiť kuchynská linka a za rozumnú cenu. K…
lubica285
Pred 10 rokmi
1
Vymena zachodu za geberit v byte
Dobry den chcela by som vymenit zachod za geberit ... aka bude orientacna cena komlet aj s robotou …
mbbilding
Pred 10 rokmi
3
Postel s uloznym priestorom
prosim tipy na detsku postel bielu s odklacam priestorom (skrinky na hracky napr) vyssiu kvalitnu z…
hela61
Pred 10 rokmi
3
Tas interier v Pezinku
Kupovali ste niekto odtial tovar? Chceme brat dost vela obkladu, dlazby aj baterie a vanu. Hladam r…
vevericka6612
Pred 8 rokmi
26
sponzor fóra
Zásuvka do podlahy
Ahojte. Potrebujem zohnať zásuvku do podlahy ktorá má pomerne nízku inštalačnú hĺbku. Predstavuje…
ftak
Pred 10 rokmi
4
Posuvne dvere, najlacnejsie riesenie
Vie mi niekto poradit najlacnejsie riesenie posuvnych interierovych dveri ? Mam na mysli dvere, kto…
philos
Pred 10 rokmi
2
Prijem pri hypo ?
Viete mi niekto poradit, kolko potrebujeme mat zhruba minimalny prijem, ked chceme ziadat o hypo, c…
tomas32
Pred 10 rokmi
2
Morcata sa biju
Prosím ak niekto vie poradit...mame dve morcata samicky, kupene v zverimexe, zili spolu v pohode cc…
tykat
Pred 10 rokmi
8
Deliace steny / paravany
Dobrý deň, zaujímalo ma, kde je možné zohnať takýto deliaci a dekoračný prvok do bytu. Máte nie…
martinmatko
Pred 10 rokmi
6
Servis pre Buderus
Vie mi niekto doporučit dobreho serv.technika z Nitry pre kond.kotol Buderus?
andynr
Pred 10 rokmi
3
Dreveny hranol-stiepenie
Ludkovia, vie mi niekto poradit ako zastavit stiepenie dreveneho hranolu ? Resp. kde zohnat nejaku …
andrej_drew_hladik
Pred 4 rokmi
12
Strecha a azbest?
Dobry den , ideme kupovat dom a chceme vediet či je ta strecha azbestova. Čo myslite z fotky? Ďakuj…
banjo1
Pred 10 rokmi
15
Hľadáme projektanta
Dobrý deň, hľadáme projektanta pre stavbu kruhového domu o priemere 14-16m. Stavba bude slamená …
topvideo
Pred 10 rokmi
6
Projekt od euroline
Ahojte, prosím Vás nemáte niekto bungalov 1374 od firmy Euroline? S priatelom sme sa po dlhom čase …
sysell
Pred 10 rokmi
2
Zníženie úrokovej sadzby pri pôžičke zo ŠFRB
Ahojte. Neskúšali ste niekto požiadať o zníženie úrokovej sadzby pri pôžičke zo ŠFRB? Máme úrokovú …
michalajulka
Pred 7 rokmi
5
Skúsenosť Protherm Raja 12K
Mate skusenosti resp ako ste spokojný? Pouziva niekto tento el. kotol ako ,,doplnkove" kurenie?
balog_tomas
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
3
4
120
Mená na projekte
vlastníkom pozemku som iba ja,, avšak chceme aby dom bol písaný na nas oboch s budúcim manželom,, b…
jan45
Pred 10 rokmi
2
Omietky alebo sadrokarton
Chcem sa opýtať na názor čo je lepšie či omietky do vnutra alebo dať na stenu sadrokarton po všetký…
lukaskadlicek
Pred 10 rokmi
9
Izolacia dveri
Ahojte potrebujem poradit. Mam na byte dvere (novostavba dvere maju vsetci rovnake) cez ktore je vs…
tiko81
Pred 10 rokmi
11
Vyklopno alebo zdvižnoposuvne dvere
Chcem sa opýtať aké mate skusenosti s výklopno posuvnými dvermi a tiež zdvižno posuvnými dvermi a t…
1imothep
Pred 9 rokmi
9
Alternatíva k bazénom Mountfield Azuro
Ahojte,chceli by sme riesit na zahrade zapusteny bazen,presli sme nafukovacimi az po tie najvacsie …
1imothep
Pred 10 rokmi
11
CZT a podlahovka - da sa?
Do rezidencnej zony pre rodinne domy budu dotiahnute CZT rozvody. Radi by sme ale v dome mali podla…
jeelmont
Pred 10 rokmi
3
Co je lepsie?
Ahojte strechaci, prosim vas o radu...co je lepsie - hrubsi YTONG alebo tensi ytong plus zateplenie…
bozsky_kaja
Pred 10 rokmi
7
Ahojte poznáte niekto Ondreja Kubovcika zo Žiliny?
....chcela som vedieť ako ste s ním boli spokojní; )?Ďakujem
alex188
Pred 10 rokmi
1
Vstavane dvere do steny
ahojte, chcem sa opýtať. Ideme prerábať kúpelku a kvôli priestoru by sme chceli dať do kúpelne vsta…
katka8855
Pred 10 rokmi
5
Odstupenie od zmluvy o sprostredkovani
Ahojte pred dvoma mesiacmi sme priatelom podpisali zmluvu o sprostredkovani s jednou firmou ktora j…
josefpihrt
Pred 10 rokmi
4
1
2
…
2503
2504
2505
2506
2507
…