Alternatíva k bazénom Mountfield Azuro

Ahojte,chceli by sme riesit na zahrade zapusteny bazen,presli sme nafukovacimi az po tie najvacsie ale kedze ich trvanlivost je 2-3 roky(nikdy dlhsie nevydrzal)nehovoriac to cistenie a balenie po sezone ktore uz z duse neznasame(zaberie cely vikend) chceme poriesit nieco ako azuro 404 ,velkost a cena vyhovuje :-) viete odporucit nejaku alternativu k tomuto typu bazenu?dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@patinka nerozumiem, ked ti cena a velkost vyhovuje, naco alternativu? Pri tom vypredaji v M teraz....
Odpovedať
Ano,tlaci sa na nas z kazdej strany mega reklama ale nezvyknem kupovat hned prvu vec na ktoru natrafim.....nie je to malo penazi,tak ich chcem pouzit rozumne.....a ak ma niekto dobru skusenost z niecim inym tak preco to nezvazit?uz sa mi to neraz osvedcilo hlavne tu na modrej streche.
Odpovedať
Profilova fotka
@patinka rozumiem, len aby to neskoncilo tak, ze o par dni bude vyhovovat uz len rozmer :). Ja si v M vzdy nieco vyhliadnem a potom uz len cakam, kedy dostanu rozum :)
Odpovedať
Mna by skor zaujimala kvalita bazenov azuro. Cena je momentalne viac nez dobra, len aby to tiez nebol bazen na 2-3 roky... Niekto kto ho ma uz nejaky dlhsi cas? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@deto_oesya ak dobre citam, je na to 7 rokov zaruka :)
Odpovedať
@majkoj ved to......je tu obcas dobrym zvykom ze sa diskusia,,zvrhne,, a riesi sa naco,preco,zaco...a nie k veci.......90%firiem na nete robi ponuku na mieru,nie su ziadne ceny a nemam to ako porovnat.Tak mozno sa zadari a da niekto dobry tip.
Odpovedať
@deto_oesya susedia maju 12 rok a chvalia si.....za tie peniaze....
Odpovedať
Asi sa budeme musiet pridat k davu.... :-) asi tazko bude niekto konkurovat mountfildu :-)
Odpovedať
@patinka To je fajn ak 12 rokov sluzi :) Na porovnanie som si nechal este v lete urobit ponuku od mountfieldu na bazen ibiza 7x3,5x1,2 a cena pred zlavou bola 152 tisic Kc. Bol v tom zahrnuty bazen (75 tisic), prislusenstvo (45 tisic) a zvysok instalacny material a montaz. Po zlave sme sa dostali ma cenu 86 tisic. Porovnatelny azuro bol v tom case za 35 tisic vratane prislusenstva a montaze. Tak uvidime :)
Odpovedať
poznám dvoch ľudí čo kúpili bazén z M aj s montážou a obidvaja sa na pracovníkov z M sťažovali. Tie bazény majú už asi tri roky a nesťažovali sa na konštrukčnú kvalitu bazéna. Sťažnosti boli len na tých pracovníkov, že vraj nerozumejú tomu čo robia ale M je najlacnejší tak aj ten manažment potom tak vyzerá.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?