Tas interier v Pezinku

Kupovali ste niekto odtial tovar? Chceme brat dost vela obkladu, dlazby aj baterie a vanu. Hladam referencie, ci dodali vcas a komplet. Budeme objednavat v predstihu, len aby to doslo a neostali sme bez obkladu ci sanity. Dakujem
Odpovedať
jeto dobry obchod je tam lacnejsie ako inde
Odpovedať
@katynka23 ty si odtial teda kupovala? Dodrzia zhruba dodacie lehoty? Tyzden hore dole
Odpovedať
Profilova fotka
@slummdog ahoj, tak v nasom pripade sa dodacia lehota veru predlzila tusim o 3 tyzdne - ale k ich obhajobe, navstivili sme ich v auguste 2014 a objednavali sme spanielsky obklad Azulev Capuccino, no a v Spanielsku sa v auguste moc nepracuje, a nasledne v septembri asi nevedeli co skor.. Objednavka vsak prisla v poriadku, kompletna, obklad bol bez jedinej chybicky, rovnako sprchovy kut. Trosku ma zarazilo, ze mi volali v piatok vecer, s tym, ze potvrdzuju, ze v sobotu rano nam obklad dovezu a cakali, ze im doplatim `zvysok faktury v hotovosti. Takze som im musela vysvetlit, ze nemam zazracnu kartu, ktora mi pocas jedneho dna vychrli 2 000 eur z bankomatu, vsak kazda karta ma limity.. a neviem ako ini ludia, ale nezvyknem drzat taku hotovost len tak doma... Az na tieto detaily bolo vsetko ok, pan v predajni sa naozaj vyznal a vedel poradit. Dufam, ze som trochu pomohla :)
Odpovedať
My sme od nich brali obklad aj sanitu a dodacia lehota bola trosku dlhsia, ale bolo to v case Vianoc a musim povedat, ze chalanisko sa snazil a doviezol aj vecer, pomohol vyniest...Fakt spokojnost aj s pristupom aj s cenami.
Odpovedať
Dakujem, potesili ste ma. Objedname radsej hodne v predstihu, len ta spolahlivost ma zaujimala nie ze to nedodaju vobec.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Neda mi teda nepodelit sa s nasou skusenostou s touto firmou. Treba napisat dobre, ale zial aj zle skusenosti. Ja zial musim dat velmi velmi negativnu referenciu na tento obchod a to pisem s odstupom casu po predychani nervov, lebo by to nebolo publikovatelne. Na zaklade spomenutych referencii, sme teda urobili objednavku na dlazbu, vanu a baterie v tomto obchode koncom januara 2015. Zaplatili sme zalohu. Myslim, ze objednavka bola dostatocne vcas urobena, aby mi to dodali v poslednom aprilovom tyzdni, aj keby rovno z Noveho Zelandu nieco chcem a nie beznu dlazbu, co ide teraz na SLovensku ako teple rozky, ze vo velkom to vozia aj ine predajne. PanTacha sa asi 2x ozval, ze postupne objednavka je skompletizovana a ze by sme teda celu objednavku mali doplatit do vysky 100percent. Manzel nastastie prezieravo navrhol, ze vyplatime v hotovosti pri dodani. Dvakrat dohodnute dodanie zrealizovane nebolo, raz z udajneho dovodu ich pokazeneho auta dalsi termin opat zlyhal z ich strany, kedy pan Tacha sa priznal, ze tudlazbu nema........... Mysleli sme,ze asi zle pocujeme, akoze nema. Tak vraj ma len par metrov na sklade, potom krutil, ze nasu dlazbu predal niekomu inemu, nato ale ked sme sa pytali na vanu a baterie tak ze nema ani tie. Nie je mozne aby za 4mesiace nebol schopny zabezpecit ani baterie ani vanu ani obklad. JA nerozumiem, naco toto cele bolo? Preco ziadal doplatit celu vysku objednavky a tvrdil, ze tie veci ma. Neseriozne a podvodnicke konanie. Neodporucam predajnu TAS interier, nedajte sa nalakat na lepsie ceny.
Odpovedať
ceny sú dobé, dodacia lehota dlhá a keď to má byť tak to je zajtra, potom zajtra to nie je, tak nabudúci utorok, potom štvrtok... posledný kus nie som si istý či je prvá trieda
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
presne ako píše slummdog a ivan_pk po dnešnej skúsenosti neodporúčam túto predajňu ani náhodou, a vyhýbajte sa jej širokým oblúkom. To že nás dva týždne zavádzal , že už zajtra dlažba a obklad bude ešte by sa dalo rozdýchať, ale to , že tovar už je na ceste k nám domov v utorok ráno a ešte dnes ( štvrtok ) nedorazil to už sa nedalo tolerovať. Tak sme ho navštívili v jeho predajni a vykrúcal sa ako len mohol, že on nám to nevedel konkrétne povedať, že či dlažba a obklad bude alebo nebude a kedy, na to, že nás zavádzal a klamal nemal už argumenty, totálne nemožný a neschopný chlap, absolútne neodporúčam ....
Odpovedať
@jankaden ja nerozumiem tomu konaniu. Pan potrebuje bezurocny uver, ze poberie zalohy a nic neobjedna? V konecnom dosledku po preteceni nervov o par mesiacov, pol roku aj tak zakaznik pride ziadat zalohu naspat. pochopila by som jednanie zhrabnut peniaze od ludi a zbalit sa do Belize, ale pan tam predajnu stale ma a stale rovnake postupy, ako tak citam. Nech sa aspon ostatni vyvaruju.
Odpovedať
ani ja nerozumiem, aj my sme mu dali dokonca celú sumu a nie malú a stále nás len zavádzal a klamal a nakoniec už ani nevedel čo nám má povedať a rýchlo sa nás chcel zbaviť tým že nám hodil peniaze na stôl a vypadnite, divím sa že ešte funguje živí a zdraví ....
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, tak aj ja pridavam svoju skusenost, tiez negativnu...nas tahal za nos 2mesiace, scenar podobny, sama vyhovorka aspon 10 100% terminov dodania., kedze nam horia terminy na stavbe a na dlazbu nam navazuju dalsie veci, musela som zavolat do druhej fy..tam hned vedeli o koho sa jedna a bolo jasne , ze uvedeny pan je podvodnik...dokonca zistili, ze ani na nase mnozstvo nezadal objednavku. tak na radu autorky tejto diskusie tam bol muz osobne, vyziadal storno objednavky z dovodu opakovaneho nedodania materialu a storno zalohovej faktury a peniaze nam v priebehu dna napodiv poslal na ucet. takze urcite od tejto fy neobjednavat.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Pan Tacha je po telefone velmi prijemny a "snazivy" ale neviem, ci je uplne kompletny na to co robi....by som povedala, ze i upratovacka by lepsie vedela managovat ... mne len 3 mesiace dodava sokle, bez zalohy, ale neodpoveda na mail, telefon, sms...kedze neponahlam...ale ked nechce a nevie spravit obchod, tak nech zavrie....
Odpovedať
@brnkatko soklov sa uz asi nedockas, tak nez ti to zacne ponahlat, skus pozriet aj inde ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@slummdog veru asi nie..uz som objednala inkde... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
taktiez musm pridat absolutne zlu skusenost s touto firmou. objednala som si cez inernet u nich obklad majolika v novembri, neprisiel mi ani len potvrdzovaci mail o objednavke, tak som im volala, pan mi povedal, ze obklad dostaneme do tyzdna. tyzden presiel, obklad nikde a kuchynu, ktoru sme chceli mat hotovu do vianoc sme museli odlozit... po asi piatich telefonatoch, v ktorych mi kazdy jeden krat sluboval ako uz k nam ide kamion z polska a na druhy den bude u nas, mi uz ani nedviha telefon. takze vdaka nemu mame miesto kuchyne hole steny a nemozme byt na vianoce tam kde sme chceli byt.. naozaj NEODPORUCAM!!!!!!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@ancka zial odkedy to prebral mladsi pan, zjavne to ide dolu vodou.. Mame podobnu skusenost s nedodanim na x slubenych terminov.
Odpovedať
Moja skusenost uplne rovnaka pred 2 rokmi nebol problem ziaden teraz na jesen zaciatkom oktobra som objednal tovar zase as tym ze 2-3 tyzdne a dojde priamo na stavbu najskor sa vyhovaral na dopravu ze oni to dovezu podotykam ze do martina. Nasledne ze teda od jeho docavatela to pride cele naraz ale o tyzden neskor nakonirc dosla iba polka a o3 tyzdne neskor ako deklaroval potom ze fabrika nevyraba skratka same vyhovorky a zlavy dodatocne nakoniec prisli vianoce a teda v novom roku a teraz udajne maroduje a biznis robi jeho otec/sestra asi mu dal dakto na hubu s prepacenim. Kazdopadne dopatral som sa k jeho dodavatelovi z vychodu f. Ingema tiez u nich.nrms dobre renome lebo sa vyhovara na nich a u soukupa detto. Odporucam brat veci cez stavebniny maju nizsie marze ako kupelnove studia mna dlazba vysla.lacnejsie o 5eur oproto merkury marketu na m2 bral som cez stsvmat in (ak je to reklama prosim vymazat nazov). Kazdopadne ak ma dakto problem s Tas interierom ze mu neberu telefon podarilo sa mi najst alternativne cisla na rodinu p. Tacha ktory vedu firmu a ktore zdvihaju ale je to na dlhe lakte aj tak
Odpovedať
Mala som s nimi dobru skusenost, prijemne jednanie. No dohodli sme sa na zvoze nepouzitej dlazby. A teraz nemile prekvapenie :( Mobil vypnuty, na emaily ziadna reakcia, pevnu linku nik nedviha, eshop nefunkcny. Neviete, co je s touto firmou?
Odpovedať
@funtasta Dobry den, prosim, nemohli by ste mi dat do spravy to alternativne cislo na rodinu p. Tacha, pretoze som mu dala zalohu a mala by som tam mat tovar, ktory potrebujem a teraz neviem co mam robit. Dakujem.
Odpovedať
poslane ss hadam ti to pomoze daj vediet ako si dopadla resp ake maju vyhovorky aktualne
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
neviete mi niekto povedat ci tento obchod este funguje? objednala som si obklad cez ich e-shop, no ziadny potvrdzujuci mail mi neprisiel. na stranke nemaju zverejneny ani ziadny kontakt. nasla som si nejaku pevnu linku no tu nedvihaju. Viete mi poradit, ako sa mam s nimi skontaktovat. dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@vevericka6612 Dobra rada - tomuto obchodu sa vyhybat oblukom. Bohuzial. ani kamennu prevadzku, ktoru mali uz nemaju. V PK je este jeden obchod, ktory ma Eshop - od nich sme brali a mozem odporucit.
Odpovedať
@vevericka6612 Na pôvodnej adrese už nie sú.
Odpovedať
@viperko viete mi prosim poslat na ten druhy e-shop stranku? dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?