O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Je potrebné rozdeliť pozemok ešte pred žiadosťou na obec o predbežný súhlas so stavbou?
Máme pozemok ktorý je kvalifikovaný ako orná pôda v extraviláne obce ktorá nieje zahrnutá v územnom…
chufev
Pred 10 rokmi
2
Kominár...
ahojte strecháry. chcela by som poradiť v jednej otázke.. dostali sme revíznu správu od kominára …
igino_dvorak1
Pred 9 rokmi
31
Regulátor nasiakavosti
Zdravím, idem robiť strojové omietky vápenno - cementové, a chcem sa opýtať čo riskujem ak mi majs…
drasnican1
Pred 10 rokmi
12
Laminatova podlaha Tarkett
Prosim vas, ake mate skusenosti s laminatovou podlahou Tarkett?
zou
Pred 10 rokmi
1
Stavebny dozor pri rekonstrukcii RD
Je dobre mat pri kompletnej rekonstrukcii RD zabezpeceny stavebny dozor? Na co by sa mal zamerat a …
slavoslav
Pred 10 rokmi
4
Pripojenie elektriny na kondenzačný kotol PROTHERM Panther Condens 25 KKV
Zdravým uvažujem o zakúpený tohto kondenzačného kotla, ale v RD mam staršie rozvody elektriny už sú…
madyyyyy
Pred 10 rokmi
4
Vymena okien na starsom dome a izolacia spaliet s xps
Zdravim a prisim o radu... Chcem menit okna na starom dome a rodi sa v suvislosti stym niekolko o…
vsvoboda
Pred 10 rokmi
1
Ziadost o hypoteku vo viacerych pobockach jednej banky
Dobry den, Chcela by som sa spytat, ci mate skusenost so ziadostou o hypoteku vo viacerych pobocka…
andreah25
Pred 10 rokmi
21
sponzor fóra
Skladba izolacie
Jedna sa o HS kedy nie je mozne menit vysku podlazia... Je to klasicky bungalov 100m2 zastavana...…
1peter
Pred 8 rokmi
23
Aké žalúzie do kuchyne?
Pekný večer, riešime dilemu. V kuchyni pri umývadle a vedľa sporáka máme okno, zaujímalo by ma či b…
adka1711
Pred 10 rokmi
4
15° uhol strechy - bungalov 978
Je potrebne na 15° uhol strechy pouzit hydroizolacnu foliu medifol supreme? Na projekte to mam vyk…
jan45
Pred 10 rokmi
4
Dodatok spoluziadatela
Ahoj chcem sa spýtať, že keď je na stavebnom povolení napisany jeden staviteľ, či sa po vydaní stav…
jan45
Pred 10 rokmi
2
Oprava strechy
musia s opravou strechy suhlasit všetky byty v bytovke alebo stačí aj čast,resp.polovica obyvatelov?
majki555
Pred 10 rokmi
2
Elektrická stĺp
Dobrý deň,potrebujem poradiť. Na pozemku pred domom máme elektrický betónový stĺp,ktorý je dosť n…
vrajmantak
Pred 10 rokmi
8
Hľadám zo Žiaru nad Hronom - položenie plávajúcej podlahy
Dobrý deň, hľadám niekoho kto by mi vedel položiť plávajúcu podlahu v byte rozlohy okolo 30m2. Zo Ž…
vevsz
Pred 10 rokmi
1
Musi sa vykurovat v dome ak chceme polozit podlahu ?
mam taku otazku. mame dokonceny dom do stavu holodomu. podlahovka + poter hotovy. V dome sa zatial …
lukky1988
Pred 10 rokmi
5
Laty na strop pri krajoch strechy
Ahoj, viete poradit ako co najlepsie pripevnit laty na strop pri krajoch strechy, kde sa tazko da d…
martin_tn
Pred 10 rokmi
1
Pečenie chleba
Prosím o radu pri kúpe kuchynského robota...musí byť výkonný pri hnetení cesta na chlieb a účinný p…
sissik
Pred 9 rokmi
7
Náš idividi projekt
Ahojte, toto je náš amatérsky návrh dispozície domu 18,5 x 16,5. Nie je kompletný, okná ešte vôbec …
chufev
Pred 10 rokmi
19
Tepelné čerpadlo DE DIETRICH - máte skúsenosti?
Má niekto skúsenosti s týmito čerpadlami vzduch voda?
pepojaja
Pred 2 rokmi
25
Drezová batéria sagitarius so sprchou
Máte niekto túto batériu? ako ste spokojní?
danculd
Pred 10 rokmi
3
My máme caleo
Dobrý deň, dali sme to nainštalovat v roku 2013.Je to super, aspon sme si to mysleli kým nedošla pr…
matyi1987
Pred 10 rokmi
1
2
...
...
3
4
91
Výmena skiel na plastových oknách
Svokra má plastové okná 15 rokov. Od začiatku v zime mala s nimi problémy, rosili, vznik plesní na …
zipsuliak
Pred 3 rokmi
1
2
35
Ahojte, chceme plastové okná zn Maxtherm 94mm alebo Veka Alphaline 90mm. Ktoré sú lepšie?
O Veka sa toho dá dosť prečítať, ale o Maxthermoch toho veľa nieje, tak ak niekto pozná túto značku…
cubicomp
Pred 10 rokmi
2
Stavebný dozor Poprad - prosím odporučte
Poradíte mi prosím stavebný dozor z Popradu? Na stavbu rodinného domu (pasív), niekoho, s kým máte …
barokveta
Pred 10 rokmi
1
Zmena dispozicneho riesenia 4i bytu
Chcel by som sa spytat, ci ma niekto skusenost so zmenou nie uplne idealnej dispozicie takehoto byt…
debora_7
Pred 10 rokmi
1
2
34
EURO OKNA hrubka profilu
Zdravím Vás. Ake okna na murovany dom obvodove mury tehla porothnerm 30 zateplenie bude cca 150mm v…
peto99
Pred 10 rokmi
4
Zastiepenie jabloni
ak ma niekto skusenost, alebo mi viete poradit, mame doma asi 4 jablone a z toho 3 su nejedle, vyze…
rastlinky_sk
Pred 10 rokmi
4
Nerezová povrchová úprava iXelium
Ahojte, prosím Vás, máte niekto skúsenosť s touto povrchovou úpravou plynovej varnej dosky? Do nove…
nevestickka
Pred 10 rokmi
3
ŠFRB + dodatočne americká hypotéka
Ahojte, chcel by som sa spýtať, či ste riešili takú situácia, kedy máte nehnuteľnosť založenú v pr…
reni1512
Pred 10 rokmi
5
1
2
…
2504
2505
2506
2507
2508
…