ŠFRB + dodatočne americká hypotéka

Ahojte, chcel by som sa spýtať, či ste riešili takú situácia, kedy máte nehnuteľnosť založenú v prospech ŠFRB a ešte by ste chceli zobrať americkú hypotéku, pričom banka požaduje aby bola nehnuteľnosť založená najprv v prospech banky a potom až v ŠFRB. Zo ŠFRB mám úver 38000€ a z banky by som chcel zobrať ešte 10000€. Nemá s tým ŠFRB problém?
Odpovedať
Profilova fotka
@johnnyz neskusal si sa ozvat na šfrb ci ti nevedia poradit? ja by som sa ti opytala, ale nemame tam teraz cestu, mame velmi zlatu pani na urade...urcite by ti niekto poradil. A ked sa mozem opytat preco vam dali tak malo? Neziadali ste o plnu vysku? vdaka (my chceme podat v aprili papiere)
Odpovedať
@reni1512 ahoj, na SFRB som pisal, zatial sa mi neozvali, tak pockam. Uz som nasiel aj banky ktore nemusia byt na prvom mieste, ze staci iba suhlas SFRB aby tam vobec mohli figurovat - s tym by hadam mohli suhlasit. k sume: v dobe ked som ziadal ja, tak to bolo maximum, teraz dava SFRB pekny balik penazi:) drzim prsty aby vam to vyslo;) ja uz byvam aj mam skolaudavane, len este dalsie veci treba poriesit:)
Odpovedať
@johnnyz @reni 1512 takáto situácia vzniknúť nemôže, lebo zo zákona je povinná akákoľvek banka akceptovať ťarchu ŠFRB, t.j. ŠFRB bude prvé a banka druhá. Otázka je, či ti bude stačiť hodnota nehnuteľnosti, lebo banka berie výšku úveru zo šfrb x 1,42... :-D navyše 10.000 eur ti niečo rieši?
Odpovedať
Profilova fotka
@johnnyz aaaaha...ani som nevedela, ze sa to tak navysili postupom casu...dakujeme! nam to bude tiez v dnesnej dobe len na hrubu stavbu,ale tak vzdy lepsie ako nic...zadlzime sa tak ci tak, je to ovela priatelnejsie pre nas ako banka...Vela stastia nech vam to vyjde :)!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?