O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Nemá niekto skúsenosť a kontakt na projektanta z okresu Námestovo - p- Náčina?
Dobrý deň, nemá niekto z Vás osobnú skúsenosť s projektantom p. Náčinom z okresu Námestovo resp. či…
larinkal
Pred 10 rokmi
1
Pochodznost stropu
zdravym vas strechari chystam sa co najblisiu dobu zateplovat mam navrhnute 30cm izolacie.mam dreve…
slavoslav
Pred 10 rokmi
3
Je to prehnaná cena za krtkovanie?
Mate niekto skusenost s krtkovanim? Zle nam odtekal zachod aj vana, (chlapici tvrdili ze kvoli tomu…
abocinm
Pred 1 rokom
1
2
...
...
3
4
91
G-stav servis Pezinok - skusenosti
Dobry den, ma niekto skusenosti s firmou G-stav v Pezinku? Chcem si dat u nich spravit zaluzie a si…
radottrado
Pred 4 rokmi
2
Slnecne pozemky v Bernolakove
Zdravim, su tu nejaki nasi buduci susedia, ktori si kupili Slnencny pozemok v Bernolakove? Hlaste s…
wifififi
Pred 9 rokmi
1
2
...
...
4
5
124
Krb - majster
Ahojte, nevie niekto poradiť dobrého krbového majstra? Staviame domček v Bernolákove, takže okolie …
rikaskcz
Pred 10 rokmi
1
2
...
3
68
Nerezova chladnicka do bielej kuchyne?
Plánujeme si kuchyňu. Chcem ju v bielej farbe s tmavým drevom. Rozmýšľame akú chladničku tam dať. V…
lubiky
Pred 10 rokmi
8
Čo s nevyužitou žumpou v záhrade ?
Zdravíčko po napojení kanalizácie nám ostala nečinná žumpa a mám otázočku . chcem ju napojiť na odk…
branik008
Pred 10 rokmi
8
sponzor fóra
Spálńa s kúpelńou
Ahojte, poraďte... Pri rekonśtrukcii RD, sa pohrávame s myšlienkou ,,zvaliť ešte , čo sa dá" a prep…
krasomira
Pred 10 rokmi
20
Teplovzdušné krbové kachle La Nordica FALO 1C 9kw?
Ma niekto skusenosti s uvedenymi kachlami? Cokolvek
rikaskcz
Pred 10 rokmi
2
Prosim vas neviete kde by som zohnala prtlacnik (nieco take ako na foto) na plastove okna Noves??
dava sa to na ram okna aby cez okno nefucalo.....dakujem za kazdu informaciu.odpoved
slavoslav
Pred 10 rokmi
3
Prosim vas neviete kde by som zohnala prtlacnik (nieco take ako na foto) na plastove okna Noves??
dava sa to na ram okna aby cez okno nefucalo.potrebujem to na okna do iziek.dakujem za kazdu inform…
dedo758
Pred 10 rokmi
2
Sadrokarton pred kammenou stenou
Mam jednu malu izbu kde su kammene steny, su vlhke aj od zemnej vlhkosti aj od toho ze je tam tepel…
zunastudio
Pred 10 rokmi
10
Aku farbu domu áno a akú nie???
Dobrý deň. Chcem sa Vás všetkých opýtať, akú farbu domu zvoliť. Chcel by som vedieť, ktorú vysloven…
proficompact
Pred 7 rokmi
1
2
35
Sparovacka na tehlovy obklad
Ahojte potrebujem poradit zhanan spatovacku na tehly...hrubsieho zrna a na sparu 1cm siroku...v oko…
adkaaa
Pred 10 rokmi
6
Aké papiere treba po výrobe rozvádzača
Dobrý deň, mám živnostenské oprávnenie na 1: Opravy výhradných technických zariadení s napätím…
volt
Pred 10 rokmi
7
Predaj zdedenej nehnuteľnosti a daň
Dobrý deň, chcem sa opýtať, ako to funguje pri predaji zdedenej nehnuteľnosti a následnej dani z pr…
mardex
Pred 9 rokmi
1
2
58
Trocha podpory
Zdravím Vás, chcem sa len spýtať - z Vašich skúseností. Chceme si prenajať byt - 2 izbový za 400 …
vrajmantak
Pred 10 rokmi
1
2
43
Umiestnenie sanity v kupelni...bez wc
ahojte potrebujem nejaké nápady....ako by ste zariadili túto kupelnu? rozmer je cca 150/270 cm....p…
janspanik
Pred 10 rokmi
6
Projekt domu na uzky pozemok pre 5 clennu rodinu?
Ahojte NAjlepsie by bol bungalov...
ultrarecall
Pred 10 rokmi
5
Veľkosť strešného okna
Viete mi poradiť čo sa týka veľkosti strešného okna? Miestnosť-detská z južnej strany má 14m2 a mám…
portianko
Pred 10 rokmi
5
Je vyhodnejsie elektricke alebo teplovzdusne podlahove vykurovanie?
Dobry den, sme na pociatku realizacie stavby a chceme poradit s vyberom podlahoveho vykurovania 15…
rikaskcz
Pred 10 rokmi
7
Od kúpy pozemku po začiatok stavby?
Koľko asi trvá kým sa kúpy pozemok a začne stavať? Čiže prepis pozemku, vybavenie stavebného povole…
ajkava
Pred 10 rokmi
19
Montovaný balkón
Zdravím,potrebujem poradiť,ako správne spraviť podlahu balkóna. Konštrukcia je kovová, na to plánuj…
martosko
Pred 10 rokmi
2
Ako vyriešiť chodbu v bungalove
Ahojte strecháči, rada by som vás požiadala o radu ohľadne chodby v pôdoryse bungalovu 13x16m. Máme…
jan45
Pred 10 rokmi
7
Čo všetko vybaviť?
Ahojte nájde sa niekto kto by bol ochotný mi poradiť? Ideme kupovať byt na HU.....mohol by mi niekt…
zuzuliatko18
Pred 10 rokmi
3
Poznáte spolahlivú firmu z okolia Trnavy ktorá tepuje gauče, koberce?
potrebujeme vytepovať čalúnený gauč, poznáte niekoho? najlepšie z okresu Trnava......... dakujem
jankalac
Pred 10 rokmi
1
Elektrikári
chlalani elektrikári nechce niekto kúpit webovú doménu vhodnú pre elektrikára? ja ju už nevyužívam…
elektronitra
Pred 10 rokmi
2
Dilema:podlahovka +radiator-kolko okruhov?
zdravím chcel by som sa opýtat ako vyriesit zahrnutie radiatorov do systému s podlahovým kúrením, v…
danifedor
Pred 10 rokmi
20
Kto poradí dobrého elektrikára Trnava, Galanta a okolie?
Prosím Vás poradíte mi dobrého elektrikára z okolia Trnavy a Galanty? Ďakujem
minneli27
Pred 10 rokmi
9
1
2
…
2511
2512
2513
2514
2515