O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Prirucny stolik
Hladam prirucny/konferencny stolik do obyvacky. Poradte. 8-)
hela61
Pred 10 rokmi
9
Polica na drevo
Dobrý deň, vedeli by ste mi prosím poradiť ohľadne stavby police na drevo (polienka iba na dekor…
stolarstvojf
Pred 10 rokmi
3
Obyvacia izba
Mamičky zariadzujeme doma novú spálňu a chcela by som nejakú posteľ, plus nejaké nočné stolíky k to…
1vladi_mir1
Pred 10 rokmi
1
2
32
Hrúbka izolácie
Dobrý deň, potrebujeme poradiť, máme zatiaľ hrubú stavbu, budeme mať elektrické podlahové kúrenie D…
jozoce
Pred 10 rokmi
1
2
56
Vyska dane z nehnutelnosti
ja by som sa chcel opytat aka by mohla byt vyska dane z nehn... ide o lúky cca pol ha velkost. je t…
martuska75
Pred 10 rokmi
8
Tmavohnedo-krémova spálňa
Chcela by som Vás poprosiť, či by ste mi pomohli nájsť obrázky, kde je tmavohnedá stena za posteľo…
lenka1311
Pred 10 rokmi
1
Čivava a mačací záchod
ahojte mame doma dvojmesačnú čivavu,preto sa mi zdá najlepší čas naučiť ju k hyg. návykom a chcela …
rossig
Pred 10 rokmi
25
Statik , projektant okolie SB, PO, SL
DObry den poradte mi dobreho statika, projektanta ...a za dobru cenu dakujem
pat22
Pred 10 rokmi
1
sponzor fóra
Prerabanie starsieho domu....
Dobry den co vsetko treba ked chceme si prerobit starsi dom ?? a este aj nanho nadstavit ,,,,,, tre…
branik008
Pred 10 rokmi
6
Potery v januári
oplatí sa robit cementové potery na podlahove kúrenie v tomto čase alebo radšej počkat do jari? Dok…
ivuvu24
Pred 10 rokmi
1
2
...
...
3
4
103
Návrh
obrý deň hľadám niekoho kto by vedel vypracovať komplexná návrh exteriéru okolo novostavby RD pr…
bruncak
Pred 10 rokmi
2
Návrh exteriéru rodinného domu Prešov
Dobrý deň hľadám niekoho kto by vedel vypracovať komplexná návrh exteriéru okolo novostavby RD p…
samco99
Pred 10 rokmi
10
Soferia
Prosim mate niekto skusenost s firmou soferia? Nasla som stranku www.soferia.com zaujala ma tym, ze…
kaitara
Pred 10 rokmi
2
Co setko musi obsahovat zmluva o prenájme nehnutelnosti, ktoru vypracovava RK?
ideme si prenajat byt a zmluva, ktoru nam RK vypracovala sa nam zda byt divna. Je v zmluve o prenaj…
zdesenie
Pred 10 rokmi
4
Hladam architekta potrebujem poradit
ahojte je tu nejaky architekt potrebovala by som sa spytat na par veci :) dakujem
jarmila_fujakova
Pred 4 rokmi
11
Zmena dispozicie alfa115
Dobry den chcem sa s vami podelit o moj navrh zmeny dispozicie nasho domu alfa115. Projekt mame kup…
andrea228
Pred 10 rokmi
1
2
39
Je diera v parozabrane pod stropom problem?
Dobry den, pri dokoncovani holodomu som zistil, ze "majstri" sadrokartonisti zabudli vyviest jeden …
drasnican1
Pred 10 rokmi
26
Zaplatenie zálohy za byt
ahojte potrebujem poradiť....ideme kupovať byt...od rodinných známych....ideme za byt zaplatiť zálo…
jojo2jojo
Pred 10 rokmi
15
Samonosne betonove schody?
ahoj, chcem sa opytat na trochu netradicnu vec, potrebujem postavit schody v kanadskom zrube, nech…
kloc
Pred 10 rokmi
4
Detská posteľ
Zháňam detskú posteľ podobnú alebo takú istú ako na obrázku. Neviete mi poradiť kde by som to zohna…
cubatour
Pred 9 rokmi
15
Pripojenie na plyn a spustenie kondenzačneho kotla PROTHERM Panther Condens 25 KKV , okolie VT
Zdravým koľko podľa vás môže stát zapojenie plynu a uvedenie do prevádzky kondenzačného kotla ? Čo …
iseki
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
62
Ako dlho treba mať podstojkovaný prefabrikovaný betonový strop?
Betónovali sme 8.12. už to bude mesiac, čo je to podstojkované. Myslíte, že už to môžme odstojkovať…
slavoslav
Pred 10 rokmi
5
Oplatí sa investovať do tepelného odporu tehly pri následnom zateplovaní?
Plánujem tehlu 38 cm. Ak napr. Heluz (má vyšší tepelný odpor ako priemer ostatných výrobcov), tak c…
pistikus
Pred 9 rokmi
22
Mate niekto skusenosti s firmou Windstav z Martina ?
Je to p. Novák, Wind-stav, realizuju montovane domy ale neviem najst ziadne referencie.
trebostovo
Pred 10 rokmi
3
Lacné prečalúnenie v Košiciach
Ahojte, viete mi poradiť, či sa mi oplatí prečalúniť starý gauč 3 plus 2 plus 1 do nejakej kože? Ko…
majki555
Pred 10 rokmi
6
Sedačka do L s otomanom max 180cm
Čaute, Hľadám rohovú sedačku, ktorá by mala dĺžku otomanu maximálne 180cm. Všetky čo som dotera…
pmasarik
Pred 10 rokmi
8
Základy - chyby
Zdravím. Ideme stavať bungalov 10x13. Základové pasy chcem izolovať buď XPS alebo perimeter. Aká mi…
stowasser
Pred 10 rokmi
3
Staré panelákové rolety
Neostali niekomu po prerábke bytu klasické sťahovacie panelákové rolety aj s úchytmi a bol by ochot…
jamk1
Pred 10 rokmi
1
Chladnicka CONCEPT a Hotpoint
Ma niekto skusenosti s tymito kombinovanymi chladnickami CONCEPT LA8080wh alebo Hotpoint E 4D AA …
lorincpali
Pred 10 rokmi
1
Žienky, ktorá z Vas tu mala v strede obývačky panel a na ňom TV? Dakujem
Velmi sa mi to páči a pride mi to take ine zvláštne pekne :) videla som to tu niekde, ale uz si nep…
tatiana1978
Pred 10 rokmi
2
1
2
…
2513
2514
2515
2516
2517
…