O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Oplatí sa investovať do tepelného odporu tehly pri následnom zateplovaní?
Plánujem tehlu 38 cm. Ak napr. Heluz (má vyšší tepelný odpor ako priemer ostatných výrobcov), tak c…
pistikus
Pred 9 rokmi
22
Mate niekto skusenosti s firmou Windstav z Martina ?
Je to p. Novák, Wind-stav, realizuju montovane domy ale neviem najst ziadne referencie.
trebostovo
Pred 10 rokmi
3
Lacné prečalúnenie v Košiciach
Ahojte, viete mi poradiť, či sa mi oplatí prečalúniť starý gauč 3 plus 2 plus 1 do nejakej kože? Ko…
majki555
Pred 10 rokmi
6
Sedačka do L s otomanom max 180cm
Čaute, Hľadám rohovú sedačku, ktorá by mala dĺžku otomanu maximálne 180cm. Všetky čo som dotera…
pmasarik
Pred 10 rokmi
8
Základy - chyby
Zdravím. Ideme stavať bungalov 10x13. Základové pasy chcem izolovať buď XPS alebo perimeter. Aká mi…
stowasser
Pred 10 rokmi
3
Staré panelákové rolety
Neostali niekomu po prerábke bytu klasické sťahovacie panelákové rolety aj s úchytmi a bol by ochot…
jamk1
Pred 10 rokmi
1
Chladnicka CONCEPT a Hotpoint
Ma niekto skusenosti s tymito kombinovanymi chladnickami CONCEPT LA8080wh alebo Hotpoint E 4D AA …
lorincpali
Pred 10 rokmi
1
Žienky, ktorá z Vas tu mala v strede obývačky panel a na ňom TV? Dakujem
Velmi sa mi to páči a pride mi to take ine zvláštne pekne :) videla som to tu niekde, ale uz si nep…
tatiana1978
Pred 10 rokmi
2
sponzor fóra
Rozmer okna
Ahojte, našla som na internete obrázok okna, ktoré je podľa mojich predstáv, len neviem odhadnúť je…
maky555
Pred 10 rokmi
6
Vykurovanie v novostavbe
Ako dlho vám pre porovnanie trvalo prvé vykurovanie v novostavbe kým ste dosiahli teplotu v celom d…
somebody
Pred 10 rokmi
19
SDK konštrukcia v podkroví
Ahojte, čaká má SDK konštrukcia v podkroví. Chcem sa spýtať, či je možné konštrukciu riešiť taký…
user
Pred 10 rokmi
13
Ako najrozumnejšie zariadiť kuchyňu rozmerov 350x367?
Ahojte, poradite ako dispozicne najrozumnejsie zariadit kuchynu rozmerov 350x367? mam tu par navrho…
martt
Pred 8 rokmi
22
Vychytávky v kuchyni
Máte nejaké vychytávky v kuchyni, na ktoré nedáte dopustiť a určite by ste ich použili, keby ste si…
lubinkag.
Pred 10 rokmi
1
2
52
Mokra vata v podkrovy
Dnes som si vsimol ze asi na 6m2 mam mokru vatu na stropnej izolacii. Mokre flaky vidno aj na parop…
lokoss
Pred 10 rokmi
3
Montovany dom a plastove okna..
Mam otazocku.Chcem sa opytat ci su na montovany dom vhodne plastove okna. Ci to nerobi nejake probl…
duzu
Pred 10 rokmi
8
Nová omietka na starú
Aký je prosím postup? Má sa oškrábať farba, penetrácia, sieťka, kleber a potom finálna vrstva omiet…
feco64
Pred 10 rokmi
10
Grespania s mramorovým efektom
V chodbe mame tuto dlažbu, je to 60x60cm grespania a takto nam praskla pri takmer každých dverách. …
krevetka
Pred 10 rokmi
3
Odkúpenie pozemku od svokrovcov za symbolické 1euro
Chcem sa spýtať, svokrovci majú velmi velmi pozemok, s domom. Ostali v dome sami a nezvládajú sa o …
mixxal
Pred 10 rokmi
1
2
44
Kurenie bungalov cca 100m2
Ahoj, ake zvolit kurenie a ohrev TUV do bungalovu cca 100m2, pricom je mozne pripojit sa na plyn na…
soichiro
Pred 10 rokmi
31
Co vsetko je/nie je zahrnute v cene prenajmu bytu.
Dobry den, chcely by sme prenajat jednoizbovy byt za sumu 300 eur/mesiac. Co vsetko je/nie je za…
worker_falcon
Pred 10 rokmi
29
Prerabka - sprcha namiesto vane
Dobry den vospolok. Vie mi niekto poradit sikovneho majstra, ktory vyhodi vanu, vymuruje sprchu, po…
lubinkag.
Pred 10 rokmi
8
Robit hydroizolaciu (IPA) v zime?
Ahojte, je dobry napad robit hydroizolaciu (lepenka) v zime? z vonka okolo domu bude natavena le…
ohen10
Pred 10 rokmi
14
Drevena podlaha 3 cm pokladka na osb dosku
Ahojte moja otazka znia zlozenie podlahy je izolacia hranoly pomedzi polysttyren 10 cm na to osb do…
miskoo3
Pred 10 rokmi
8
Bývanie v byte pod strechodu 4/4 posch. bez výťahu
dnes máme ist pozriet takýto byt a chcela by som radu, mozno niekto z Vas v takom byte byva/l a vie…
anife13
Pred 10 rokmi
21
Sedačka horčicovej farby
Dobrý deň,chcela by som sa opýtať s akou farbou by ste kombinovali sedačku horčicovej farby,myslím …
dizajnerky
Pred 10 rokmi
4
Otazka o prevode parcely
ja by som sa chcel opytat .... dedo bol vlastnikom nejakeho pozemku lenze list vlastnictva tam neni…
osc
Pred 10 rokmi
4
Elektricka pripojka cez suseda
zdravim vas.kupili sme s kamaratom dva pozemky vedla seba.on bude stavat skôr ako ja takze bude tah…
pksoo
Pred 10 rokmi
13
"nepremrznutie" cementoveho poteru - kriticky cas ?
Ahojte, prosim o radu, kolko casu by mal cementovy poter byt v plusovych teplotach aby sa nejako…
pivec
Pred 10 rokmi
19
Stavebna firma na hrubu stavbu okolie ZH
Poradte dobru stavebnu firmu, partiu na hrubu stavbu okolie ZH.
stano4000
Pred 10 rokmi
2
Premium 221 od prodomu
DObrý deň, mate niekto tento dom postaveny? plusy minusy domu? menili ste nieco v projekte?
lia123na
Pred 10 rokmi
1
1
2
…
2514
2515
2516
2517
2518
…