O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Nadoba na krb na ohrev vody
aky mate nazor na ohrwv vody v zasobniku s rozvodom do radiatorov aj na uzivanie umyvadlo,vana a ky…
gujami
Pred 10 rokmi
5
Poraďte prosím s výberom práčky
Prosím poraďte mi s výberom, už 2 týždne pozerám na práčky a neviem sa pohnúť. Toto sú moji favorit…
kapa34
Pred 10 rokmi
15
Pôdorys staršieho domu
Dobrý deň, chceli by sme vedieť ako by ste riešili pôdorys tohto domu. Jedná sa o dom z 50tich rok…
architekt_mikulec
Pred 10 rokmi
8
Kde kúpiť skrátenú hotovú sprchovú stenu?
Niečo ako na obrázku. Potrebujem vyriešiť sprchový kút hneď pri vani.
majki555
Pred 10 rokmi
3
Vysuvny digestor Franke Down FDW 908 IB XS
Zdravim, osadili nam nasledovny vysuvny digestor , ale dnes po spusteni do prevadzky po zapnuti vy…
onofrey
Pred 9 rokmi
2
Hruba stavba a co dalej?
ahoj.mam hned niekolko otazok :-) hruba stavba stoji uz zopar rokov.okna aj strechu ma.nekurilo sa …
gujami
Pred 10 rokmi
8
Co skor - stierky alebo kotol s kurenim?
Dobry den, prosim, viete poradit, co skor? Ci najskor kotol a vykurovat aspon 2 tyzdne alebo mozem…
sysell
Pred 10 rokmi
4
Rozvody ÚK
Dobrý deň. Chcem sa spýtať, ako majú byť správne urobené rozvody na úk? Môže byť z plynoveho kotla …
sysell
Pred 10 rokmi
11
sponzor fóra
Podlaha v podkrovi
Ahojte, kupili sme dom a nie je dokončené podkrovie. Na podlahe sa nachadza izolacia medzi latkami …
mamka111
Pred 2 rokmi
12
Drobná stavba so 25m2 - ohlásenie
Dobrý večer prajem, mal by som dotaz, prípadne vysvetlenie ohľadom ohlasovacej povinnosti drobnej s…
jamk1
Pred 10 rokmi
16
Majster na krb - NR, NZ, LV, ZM
Zdravím hľadám majstra na zhotovenie krbu v rekonštruovanom RD vo Vrábloch (okr. Nitra). Neviete ni…
rikaskcz
Pred 10 rokmi
4
Cene elektroinstalacie komplett
Dobry den,chcem sa opitat ci je 4500 Eur vela alebo malo?za komplet elektricki montaz +bleskozvod+v…
gogo21
Pred 10 rokmi
24
Ohrozovanie susedným domom
Starší susedný dom sa pomaly rozpadáva. Verbálne som suseda upozorňovala asi pred 4-5 rokmi, aby…
renatka277
Pred 4 rokmi
7
Staval uz niekto svojpomocne drevodom podla zakupeneho polskeho projektu?
Dobry den, chcem sa opytat, ci uz niekto staval drevodom svojpomocne, podla zakupene projektu z Pol…
honey262
Pred 10 rokmi
9
Umiestnenie elektrickeho bojlera
Ahojte, kym cakam na stavebne povolenie, snazim sa "doladit" projekt a potrebujem poradit, ako vyr…
miskoo3
Pred 10 rokmi
7
Brunner HKD 2.2 XL SK
Ma niekto skusenosti s tymto produktom? chceli by sme nim vykurovat ustredne kurenie podlahove aj …
reward
Pred 10 rokmi
6
Duvilax KA-31
Ahojte, má niekto skúsenosti s týmto penetrákom na anhydrit (a na sadrokartón)? Pôvodne som chce…
43jarko
Pred 10 rokmi
10
Vaňa Ravak BeHappy 150x75
Prosím vas aka je sirka vane tam kde je zuzena cast? Neviem to nikde najst. DAKUJEM
antonmesaros
Pred 10 rokmi
2
Cierna kuchynska linka
Ahojte, chcem sa opytat ci ste spokojni s ciernou kuchynskou linkou vo vysokom lesku a k tomu bielo…
12345jahodka
Pred 10 rokmi
9
POZEMOK A PROJEKT
Ahojte,rád by som Vás poprosil ak si nájdete čas a mrkli sa na pozemok, ktorý budem kupovať aby ste…
stowasser
Pred 10 rokmi
10
Vstavaná skrina
co myslite, je dobra cena za vstavanu rohovu skrinu velkosti 150*180 so zrkadlom, 4tyce na vesanie …
benkoskrine
Pred 10 rokmi
16
Ako zalozit fasadne studio?
Chcem sa informovat ako sa zaklada fasadne studio-nasiel som trhlinu v sluzbach v mojom okoli a na …
slavoslav
Pred 10 rokmi
3
Vyjadrenie susedov ku st.povoleniu - ako postupovať ak jeden z vlastníkov od susedov zomrel?
Stavebné povolenie bolo zaslané poštou ku všetkým účastníkom - vlastníkom okolitých pozemkov, s kto…
jan45
Pred 10 rokmi
4
Majster na krb
Ahojte, viete poradit majstra na zhotovenie krbu v okoli TN? Dakujem.
lauko
Pred 10 rokmi
7
Montaz okapu
Prosim ,vie niekto poradit ,ako napisat staznost na susedov pre montaz okapu (neviem ako zacat) Dak…
majki555
Pred 10 rokmi
3
Zateplenie vnutornej priecky
Dobry deň, citala som viacero diskusií, ktore riesia podobny problem, ale vo viacerych sa riesi aj …
enka81
Pred 10 rokmi
5
Svietidlo do kuchyne s elektrickou zasuvkou
Hello, Zisil som, ze mi chybaju v kuchyni elektricke zasuvky blizko drezu. Nad drezom na spodne…
duzu
Pred 10 rokmi
12
Mineralna vlna hrubsia alebo s mensim sucinitelom tepelnej vodivosti
Dobry den, idem zateplovat sikmu strechu s ciernou krytinou a plochou cca 200m2. Rozmyslam nad …
neffertittyy
Pred 10 rokmi
13
Projekt bungalov 13x13vnútorný rozmer
Ahojte strecháči, poprosím názory nápady na tento projekt.Ďakujem A. :-)
atlaska
Pred 10 rokmi
28
KK pri potrebe tepla n avykurovanie do 4kWh
Dobry den, hlada sa KK pri potrebe tepla na na vykurovanie 38,8kWh :) Kurenie planujeme podlahov…
soichiro
Pred 10 rokmi
10
1
2
…
2515
2516
2517
2518
2519
…