POZEMOK A PROJEKT

Ahojte,rád by som Vás poprosil ak si nájdete čas a mrkli sa na pozemok, ktorý budem kupovať aby ste mi poradili aký projekt / vstup do domu, izby atď / by bol najlepší vzhľadom na svetové strany a šírku pozemku. Ak máte nejaké linky prosím hodte mi ich budem Vám vďačný. Niečo som pozeral ale určite veľa z vás stavalo dom na takomto podobnom pozemku. Pozemok je rovinatý príjazd je označený hnedou farbou. Kanalizácia je tiež na príjazdovej ceste. Ešte raz ďakujem.
Odpovedať
No, hlavne musis napisat aky dom vlastne chces. Prizemny, poschodovy, kolko izieb, ci s garazou......
Odpovedať
a aj tie svetové strany tam chýbajú...
Odpovedať
@danculd @petertn No kedže je to s katastra som si myslel že svetové strany budú jasné. Kratšia strana pri príjazde je JUH a ostatné teda viete ;-) . A mal by to byť bungalov 4i. bez garáže . Sorry
Odpovedať
ako písal danculd záleží najmä od tvaru domu, či poschodový, bungalov, dvojdom atď :-) Pozemok je dosť rozsiahli a umožňuje veľa možností. Držím palce pri kúpe
Odpovedať
@blackomt ja mam velmi podobny pozemok, len mensi (12,5x56), aj rovnako orientovany. chcem tam postavit mnou navrhnuty projekt. este nie je hotovy (mam prilis vela pripomienok, moj architekt uz zo mna salie), ale nakolko nemozem postavit dom dalej, nez 8m od ulice a musim kopirovat hranicu pozemku, som sa rozhodol pre poschodovy. juhovychodna strana je obytna, severozapadna je bez okien, technicka miestnost, kupelne a satniky.
Odpovedať
@bozsky_kaja Ahoj máš aj približný rozpočet na dom? Ak to nieje tajomstvo hoď to do IP. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@blackomt Skvelý pozemoček, ideálna orientácia.... Asi to chce nejaký slížik.... Napr.: http://www.atypatelier.sk/content/typ... - pričom garáž nemusíš riešiť, ako garáž, ale len ako státie pod strechou.... 8-)
Odpovedať
@blackomt kuk na Prodom,GServis-Miami bungalov.
Odpovedať
@blackomt pomohla by fotka z google maps, ako vyzera okolita vystavba, tvary striech, vyklenky a pod. Skoda, ze uzka strana je orientovana na juh, mam podobnu orientaciu pozemku a nebolo jednoduche z toho urobit lepsi NED (chcel dom na sever smerom do zahrady velke okno).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?