Duvilax KA-31

Ahojte, má niekto skúsenosti s týmto penetrákom na anhydrit (a na sadrokartón)? Pôvodne som chcel Mapei Primer G, ale v predajni ma chceli nahovoriť na Duvilax. Tak teraz neviem... V technickom liste je uvedené nasl.: Duvilax hĺbková penetrácia KA-31 - je špeciálny roztok určený na napúšťanie podkladov zhotovených na sadrovej báze a na sadrokartón. Ďalej sa používa na úpravu poréznych alebo silne nasiakavých podkladov (cementové potery, nový betón a podobne). Na takto upravený podklad sa nanášajú tenkovrstvé alebo liate potery, stierky, maľovka alebo sa lepia obklady a dlažba. Hĺbkovú penetráciu odporúčame používať na hĺbkové spevňovanie nasiakavých povrchov a na ich bezprašnú úpravu. Je vhodná na používanie v interiéroch, v chránených exteriéroch a na podlahové vykurovanie.
Odpovedať
Profilova fotka
@w0lfd všetko je to akrylátová disperzia, keby ste zostatok z akrylátovej tuby rozpustili vo vode a nepenetrovali steny,malo by to rovnaký účinok.
Odpovedať
ten Duvilax sa správa veľmi slušne, používam ho druhý rok, určite je lepší ako Den Braven, robím hlavne sadrové zmesi a ich povrchové úpravy, môžem doporučiť.
Odpovedať
Profilova fotka
Naozaj ste citali technicky list?
Odpovedať
@peterpb Prečo? Tu je link: http://www.duvilax.sk/technicke_listy...
Odpovedať
Profilova fotka
Ved prave, vinylacetat-akrylat,...
Odpovedať
@peterpb Sorry, nechápem tomu, až taký odborník nie som... :-N Je to niečo zle, či? Vopred ďakujem za vysvetlenie.
Odpovedať
Profilova fotka
Obsahuje rozpustadla v dost vysokom pomere, nie je to cista vodna disperzia. ...a teda zo zdravotneho hladiska...
Odpovedať
@43jarko dobry den chcela by som sa opytat aky mate osvedceny postup pri malovani sadrokartonovych stien.Mam vytmelene spoje a rohy a vybrusene co mam dalej dat na sdk? Kupila som si duvilax ka 31 hlbkovu penetraciu. Dakujem
Odpovedať
Áno tak, je možné použiť aj inú penetráciu od výrobcu farby, ktorú použijete, penetrujesa hlavnekvôli zjednoteniu nasiakavosti papiera a tmelu, aj potom je možné ešte dotmeliť a dobrúsiť ak sa na farbe ukážu nedokonalosti tmelena....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?