Vstavaná skrina

co myslite, je dobra cena za vstavanu rohovu skrinu velkosti 150*180 so zrkadlom, 4tyce na vesanie (dva krat po dve tyce hore a v polke) a potom same policky 800€ v Bratislave?
Odpovedať
daj si urobiť cenovu ponuku viac firmám a potom budeš múdrejšia..
Odpovedať
Tiež uvažujeme nad rohovou skriňou, neviete čisto teoreticky, koľko by ma vyšla takáto rohová skriňa? V čiernej farbe a na oboch dverách zrkadlo
Odpovedať
@staronova no ved to ze to uz nestiham lebo jedna firma (nechcem robit reklamu tak nenapisem ktora) ma len do dnes akciu 30% tak si to nestiham porovnat, kedze som si to u nich dala len nahodou neplanovane nacenit ked som isla okolo nich a absolutne neviem ako sa tieto ceny pohybuju :/
Odpovedať
po novom roku budú mať aj iné firmy akcie....uvidíš....povedala by som, že to je rekl. ťak a spomínaná akcia bude celý rok....my sme presne takto kupovali sedačku....dobre sme sa napálili....práca chvatná, málo platná....Na vajnorskej v BA je firma, tá má tiež zlavy celý rok....podla mna tá tvoja suma je vela...mne cenili vlani skrinu na stenu 3,5 x 1,2 a bolo to 600 Eur cca.
Odpovedať
@staronova vies mi prosim do IP dat nazov firmy?
Odpovedať
jaj a zabudla som ze tym ze je rohova, tak mame 4 dvere s hlinikovymi ramami, vraj to tam je najdrahsie
Odpovedať
Myslím si že je to dosť veľa, dávali sme si robiť ešte väčšiu skrinu za 650 eur u stolárov z Ivanky pri Dunaji. Je treba nechať si vypracovať viacero ponúk, prípadne sa skúste poobzerať po šikovných stolároch.
Odpovedať
ahoj skús to riešiť takto ako je v obrázku, ktorý sa pokúsim priložiť a dôjdeš k tomu že stačia troje dverí a nemalo by byť tak drahé. skôr si myslím že drahšia je tam práca ako hliníkové kovanie :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
je to podľa mňa veľa, my sme robili dve šírky 3,6m až po strop 2,6m a jedna vyšla cca 1000eur s montážou
Odpovedať
@17antigona tak to je naozaj super cena :-) v akej lokalite prosim?
Odpovedať
@majcu BA Ružinov
Odpovedať
Článok sa načítava...
@17antigona hodis mi prosim do IP nazov firmy?
Odpovedať
nedá sa posudzovať vstavaná skrina - ako aj všetko ostatné. Ja som mala vo vstupe skrinu 2,6 x 1,4 a moj brácho takisto tento rozmer. On ju mal za cca 500 eur a ja za 700 eur. Rozdiely boli obrovské, vo dverách- teda materiáloch na profiloch, skle a vnútornom členení. Keďže s tým robím a videla som jeho skrinu za 500 a tú výbavu hodnotím to tak, že jeho varianta bola veľmi predražená a jednoducho zle kúpil. Takže neriešme len rozmer a cenu, ale za čo je tá cena.
Odpovedať
Dobrý deň staršia diskusia ale nedá mi :-) cena :670€ a podľa nákresu ktorý pridal milanvt 720€. Ale nedá sa len súhlasiť závisí od materiálov drevo,kovanie sklo podľa toho je aj cena. Píšete zrkadlo málo byť ma jedných dverách alebo na všetkých troch. Hrany na dielcoch ABS 0,5mm alebo ABS 2mm ...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?