Ako vyriešiť chodbu v bungalove

Profilova fotka
Ahojte strecháči, rada by som vás požiadala o radu ohľadne chodby v pôdoryse bungalovu 13x16m. Máme problém s chodbou, v alternatíve č. 2 je príliš dlhá, v č. 3 veľmi členitá a v č. 4 by som musela chodiť cez šatník do technickej miestnosti. Najoptimálnejšia nám pripadá alt. č. 4, ale nie som nadšená z prechádzania cez šatník do tech. miestnosti :( Budem vďačná za každý nápad.
Odpovedať
MNE OSOBNE SA NAVIAC PACI ALTERNATIVA C.2 A VOBEC MI NEVADI, ZE JE DLHA
Odpovedať
je to subjektovne, ale tych murovanych satnikov sa mi zda ze je tam aj dost. Minimalne izbu vlavo hore by som potiahol ku kupelni a dvere do kupelne dal z pravej strany ten vybezok chodny by tym padom zmizol.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj! Tiež sa prikláňam k alternatíve 2.Miestnosť 111 je šatník? Zarovnala by som priečku so špajzovou. V chodbe by vznikol priestor pre väčšiu skriňu a vstup do šatníka by mohol byť z chodby. Malé WC asi nechcete v technickej (104), však? Ja by som ho ale asi dala tam, bolo by s oknom a šatník by mohol byť o kúsok väčší :-).
Odpovedať
my chodime do technickej cez kupelnu a povazujem to za jednu z naj veci, co sa nahodne udiala, lebo mam v technickej aj pracku a clovek hadze rovno do technickej pradlo :-D My sme potrebovali zrusit dvere v chodbe, preto sa spojila kupelna s technickou.. Cez satnik to mozno nie je az tak dobry napad, ale dalo by sa v tom vasom navrhu to vyspekulovat.. Inak mne ta dlha chodba vobec neprekaza..
Odpovedať
Mňa skôr zaujala tá dlhá cesta od vchodových dverí až do obývačky. Vchod by mal byť čo najbližšie k dennej časti. Ale to je len môj postreh, názor.
Odpovedať
Profilova fotka
je to daň za prízemné riešenie (nemyslím spôsob, ale konštrukciu.) 200m2 je už rozloha, kedy sa musí vertikálna konštrukcia - schody, nahradiť zvýšenou plochou chodby. Žiadne riešenie nezníži plochu, len ju opticky upraví.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?