Poradte mi prosim s odvodnenim zakladov.Pozemok je dost podmoceny a je na rovine.Zacinam na jar.Dik.

Pozemok sa nachadza cca 300az400m od priehrady,vedla mojho pozemku blizsie k prihrade uz jeden dom stoji. Majitel spominaneho domu odvodnenie nejako neriesil. Ma 2m studnu do poly vody.Myslim ze to je malo na odvodnenie.
Odpovedať
Profilova fotka
Na každom mieste nemôže byť dom.Spodná voda nieje až taký problém pokiaľ je štrkové podložie.
Odpovedať
My máme dom asi 200m od jazera, pivnica v starších domoch je pravidelne zatopená, vrátane našej, preto sme sa rozhodli ju zasypať. Sused staval nový dom a použil taky čierny plast s priehlbeninami určenú schválne na "vodnú izoláciu". My sme taký istý plast použili okolo domu, aby sme nemali mokré steny. Vykopali sme asi 0,5m hlbokú jamu po obvode domu a tam sme zakopali ten plast. Tiež máme studňu.
Odpovedať
Profilova fotka
zarmútim Vás asi, ale ten plast s priehlbinami nie je určený na izoláciu proti vode a neúčinkuje tak ako očakávate. Mäže ma rozhodiť ked čítam takéto príspevky. orbitjojo to nie je otázka na fórum, ale na projektanta.
Odpovedať
Profilova fotka
@jan45 každý sme odborník na niečo iné a keď niečo nevieme pýtame sa........a "nerozhadzujeme sa" ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zmen si svoju Otazku tu vo fore na Diskusiu, potom mozete problem riesit, takto ti kazdy moze odpovedat iba raz a ty nemas prilezitost sa dalej zucastnenych pytat ;)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
:-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?