Staviate niekto trojpodlažný domček?

Dobrý večer, chcela by som sa iba spýtať, či niekto z Vás v dnešnej dobe stavia trojpodlažný domček. Hrozí nám takáto možnosť, mne to príde tak že takýto veľký dom už nikto nestavia, ale pozemok , ktorý máme tak trochu vo svahu nás núti ísť do troch podlaží, prípadne " podpivničený bungalov" mno tam je potom vysoký sklon terasy ad... Máte niekto tiež takúto dilemu?
Odpovedať
Ja staviam (prerabam) 4 podlazny :-D niesi v tom sama ;-)
Odpovedať
to fakt ? :) to bude teda upratovania :)) pre mna je ideálny domček dvojpodlažný alebo všetko na jednom podlaží ...Musíme ísť do pivníc kvôli svahu a potom mať všetko na jednom podlaží čo chceme by sme mali obrovský dom a aj predražený tak preto ho asi spravíme v menších rozmeroch a potom tri podlažia s tým že hore budú detské izby a kúpelka... ale nejak sa s tým neviem stotožníť aj keď podkrovné izby sa mi veľmi páčia. Treba sa podriadiť pozemku ..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
ja chodím upratovaťdom,kde maju veľké izby,dve poschodia a ešte schody na veľku terasu.Mám 44 rokov ale mám dosť ked musím behať hore dolu po schodoch.Ak máte dobru kondičku,tak v pohode.
Odpovedať
@bibkak "trojpodlažný domček?" - snad domisko, nie? pridavam inspiraciu http://www.stefanvrabec.sk/p/158/rodi...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?