O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Má niekto skúsenosti s dobrými krbármi-kachliarmi v okrese NR,ZM ? Cena obstavby krbu ?
Dobrý deň, chcel by som informovať, či máte niekto skúsenosti s dobrými kachliarmi z okolia ZM? NR …
petaszm
Pred 10 rokmi
1
Dizajnér pre komplexný návrh zariadenia vonk. terasy 90 m2 / rastliny, osvetl., dekor. predmety..../
Hľadám človeka, alebo firmu, ktorá dokáže urobiť komplexný návrh zariadenia vonkajšej terasy cca 90…
atlaska
Pred 10 rokmi
10
Komoda namiesto nočného stolíka.
Ako by to vyzeralo? Máme výšku postele 65 cm, čelo postele je široké 20 cm. Nočné stolíky k tejto …
nesbo
Pred 10 rokmi
9
Spílenie starého orecha...
Ahojte, poraďte mi pls na dvore nám stojí starý orech a chceme ho dať vypíliť. Počula som, že sa tý…
la1234
Pred 5 mesiacmi
22
Aka hrubka podlozky pod plavajucu podlahu?
Kolegovia, viete mi prosim poradit aku mam dat hrubku PE podlozky pod plavajucu podlahu? Plavacka p…
blacksr
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
65
Pripojka v byte.
Viete mi povedať načo je táto prípojka v byte?
lubk0
Pred 10 rokmi
4
Poraďte dobrého obkladačka kúpeľne
Ahojte, vedeli by ste nám doporučiť nejakého dobrého obkladača? Okres Pezinok. Díky
roxana280
Pred 6 rokmi
22
Dostatocne siroky pozemok?
Ahojte, oplati sa ist podla vas do kupy 12,5m sirokeho pozemku? Je v tichej ulici, dlhy 100m. Z obo…
atlaska
Pred 10 rokmi
12
sponzor fóra
Hruba elektroinstalacia
Dobry den. Kolko Vas stala hruba elektroinstalacia a poradili by ste nam niekoho zrucneho za rozumn…
elektrikarik
Pred 10 rokmi
21
Kolko stupnov ma byt v podlahe?
Dobry den! Prosim Vas kolko stupnov ma mat voda v podlahe ak mame hlinikovo plastove trubky? Niekto…
sonique123
Pred 7 rokmi
1
2
33
Viete poradit kde poistia rozostavany kanadsky zrub? je to rekreacna chata, dom a uz ma okna a dvere
viete poradit kde poistia rozostavany kanadsky zrub? je to rekreacna chata, dom a uz ma okna a dvere
lubk0
Pred 10 rokmi
3
Medzera nad mikrovlnkou
V kuchyni mam vysoku skrinu, v ktorej mam vstavanu ruru a mikrovlnku... no nad mikrovlnkou je este …
joxe
Pred 10 rokmi
8
Dočmuhovany SDK po malovani
Prosim o radu. SDK stropy som najprv napenetroval a do teraz sme dali 6 vrstiev bielej farby Dulux …
viazanko
Pred 10 rokmi
15
Predaj RD a dodatocny energeticky certifikat
Zdravim diskutujucich. V roku 2008 prebehla kolaudacia RD /nikto k nej nepozadoval energeticky cert…
korra
Pred 10 rokmi
6
Kupelna na kluc
Ahojte, daval si niekto z vas robit kupelnu na kluc cez SIKO (moderny byt)? V Bratislave? Boli ste…
neyla
Pred 10 rokmi
1
Elektrické konvektory ADAX
- má niekto skúsenosti ?
hiva
Pred 8 rokmi
1
2
49
Ktorá žehlička je najlepšia? Poraďte mi prosím
Potrebujem poradiť nejakú dobrú žehličku na bežné použitie :-)
banjo1
Pred 10 rokmi
4
Predat s realitkou alebo bez?
Ahojte strechari. predavam byt,inzerovala som ho najprv sama na internete,tu na MS,na fb ale nikto …
rossig
Pred 10 rokmi
26
Kúrenie tepelným čerpadlom
Ahoj vie niekto poradiť aké tepelne čerpadlo je lepšie , efektívnejšie ? A s akým výkonom potrebuje…
dominik_sturek
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
83
Cena kw/h
Dobry den! Poprosim o radu,ak sme mali pred tyzdnom na elektromery 8844 a dnes mame 9561 kw/h je to…
menoniejepodstatne
Pred 9 rokmi
1
2
...
...
11
12
353
Prosim o cenove ponuky na skrine
zdravim Vas "PRO" prosim o cenove ponuky, ako aby by vysli skrine podla obrazku: vrchna skrina si…
majcu
Pred 10 rokmi
3
Ako hlboko umiestnit Okna?
Ahojte, Chcel by som Vas poprosit o radu, ako mam hlboko umiestnit okna? Jedna sa o novostavbu kt.…
matusiak
Pred 10 rokmi
25
Zmena adresy - technicky preukaz - otazka
Zdravím, pred pár dňami sme s manželom zmenili trvalý pobyt. Viem, že sa musí nahlásiť zmena v evid…
solo6
Pred 10 rokmi
4
Výška komína
Ahojte Mám dilemu ohľadom komínu. V dome bude schiedel absolut priem. 180mm výška cca. 8 m. Ten…
jan_cirip
Pred 5 rokmi
29
Máte niekto skúsenosti so strešnými oknami Fenestra?
Máte niekto namontované strešné okná od firmy Fenestra?
abobo
Pred 10 rokmi
3
Zapojenie krbovej vlozky to ohniska
Zdravim Vas poradaci. Opat sa po dobe ozyvam s otazkou na Vas skusenych. Prerabame dom v Irs…
smolkosk
Pred 10 rokmi
4
Perimeter a jeho rezanie resp. jeho zhorsenie vlastnosti
Pre vsetkych ktori sa "boja" ze rezanim perimetra sa zhorsia jeho vlastnosti. Odpoved riamo od vyro…
iigor
Pred 10 rokmi
1
2
39
Rozpočet na hrubu stavbu
Dobrý den.len taka otázočka ohľadom rozpočtu.Mame 2poschodovy dom dole je kuchyna,obyvačka splolu,p…
marinak53
Pred 10 rokmi
14
Betonovy strop EKODIEL
Ahojte mate niekto tento strop a ako ste s nim spokojny?
lukyn74
Pred 5 rokmi
8
Plyn
Vedel by mi niekto poradiv.V projetkte mame napisane ze bufeme davat plyn, ale budeme mat aj kotol …
danifedor
Pred 10 rokmi
24
1
2
…
2488
2489
2490
2491
2492
…