O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Rozpočet na hrubu stavbu
Dobrý den.len taka otázočka ohľadom rozpočtu.Mame 2poschodovy dom dole je kuchyna,obyvačka splolu,p…
marinak53
Pred 10 rokmi
14
Betonovy strop EKODIEL
Ahojte mate niekto tento strop a ako ste s nim spokojny?
lukyn74
Pred 5 rokmi
8
Plyn
Vedel by mi niekto poradiv.V projetkte mame napisane ze bufeme davat plyn, ale budeme mat aj kotol …
danifedor
Pred 10 rokmi
24
Okna antracit
Ahojte nema niekto na dome okna rozmer priblizne 1500 x 1600 vo farbe z vonku antracit delene na po…
majuska451
Pred 10 rokmi
9
Realitné kancelárie Banská Bystrica - skúsenosti
Dobrý deň,rada by som vedela aké máte skúsenosti s realitnými kanceláriami v BB? Prípadne odporúča…
m601
Pred 1 rokom
28
Pripojene elektriny
ahojte, len sa chcem spytat.. S ustnym suhlasom starostu sme si polozili el.kabel. Skrinky mam... …
martin272
Pred 10 rokmi
7
Mate niekto foto z dodatocnej svojpomocnej montaze okennych pasok?
Idem objednavat plastove okna Salamander BluEvolution 92, ale kvoli co najlepsej cene zvazujem, ze …
juraj555
Pred 10 rokmi
8
Plávačka značky "OK" z Baumaxu..
Zdravím všetkých strechárov, má niekto skúsenosti s plávačkou značky "OK" predávanou v Baumaxe? Maj…
maribell
Pred 10 rokmi
7
sponzor fóra
Nizkoenergericky dom
Ahojte, na projekte domu máme napísané že spotreba energie je 64 kw a tie ich skratky neviem napísa…
janvirostko
Pred 10 rokmi
11
Je cena 1000eur/m2 za dom na kľúč reálna?
Je podla vas cena 1000 EUR/m2 pri dome stavanom na kluc realna. Cena zahrna odovzdanie domu priprav…
adnylinka
Pred 8 rokmi
20
Eclisse puzdrama novostabva
Aky sposobom prebieha pripravy eclisse puzdier v pripade novostavby? Zvladne to stavebna firma ktor…
arkadius111
Pred 9 rokmi
12
List vlastníctva - obnova
Ahojte, chceme vybavovať veci na začatie stavby, no na začiatok nám treba z katastra kópiu listu vl…
eewee8888
Pred 10 rokmi
5
Kupoval dakto sedačku v agrokomplex Nitra??
Ahojte, prosim vas kupovali ste sedačku v agrokomplex Nitra?? vraj ked sa tam na mieste kup…
deyna
Pred 10 rokmi
6
Betonovy stlp 30x30
Zdravym vas.Budem robit 3 stlpy pod strechu z betonovych tvarnic 30x30.Moja otaska znie aku mam dat…
bellisimo
Pred 10 rokmi
29
Stare zaklady
Ahojte, Pomaly ale isto zaciname riesit aj my projekt a nejake detailiky okolo neho. Na obrazkoc…
tom329
Pred 10 rokmi
14
Sused ma od na plynovu pripojku
Dobry den, mam na Vas jednu otazocku, sused sa napojil od nasej plynovej pripojky (Moja mama mu to …
epto
Pred 5 rokmi
1
2
...
3
71
Revizna sachta k zumpe?
zdravim. jedna otazka- Je povinnost mat ku klasickej zumpe aj reviznu sachtu medzi domom a zumpou? …
jankazb
Pred 10 rokmi
5
Vlastný návrh pôdorysu
Chcela by som vás požiadať o vyjadrenie k tomuto návrhu pôdorysu domu. Pôdorys sme si sami navrhli,…
bea266
Pred 10 rokmi
23
Úprava interiérovej dlažby
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či existuje nejaký spôsob povrchovej úpravy dlažby v interiéri.…
magdusm
Pred 10 rokmi
3
Komín - poraďte ak môžte
Zdravím všetkých. Objednávam materiál na stavbu a medzi to aj komín. V každých veľkých stavebninách…
tomaskral007
Pred 10 rokmi
16
Tapety so vzorom omietky.
Dostať tapety so vzorom omietky? Niekde v príspevkoch som čitala, že namiesto omietky na panel ,…
henrieta444
Pred 10 rokmi
8
Spolupodielové vlastníctvo aké zmluvy?
Prosím Vás, kto mi vie poradiť ako má vyzerať zmluva medzi spollupodielovými vlastníkmi keď jeden z…
chufev
Pred 10 rokmi
3
Odlišný prístup obecného úradu
Štyri domy, vrátane nášho, sú orientované v oblúku k hlavnej obecnej verejnej komunikácii, od ktore…
janetbla
Pred 8 rokmi
9
Zdravím vás stavitelia je cena 1750eur za 70m2vela!
týka sa to podbitia cize rimsa strechy aj zo zateplenim steny podla mna je cena 1750eur za 70m2 v…
daniela.u.
Pred 10 rokmi
2
Energetické efektivné soklové vykurovanie Ther MaSkirt
dobrý deň, ma niekto s tým vykurovaním skusenosť?
abobo
Pred 10 rokmi
3
Cerpanie tekutych pieskov zo studne
caute http://cerpadla.heureka.sk/gardena-6000-sp/specifikace/#section GARDENA 6000 SP dokaze t…
ankiki
Pred 10 rokmi
13
Sťahovacie povalové schody na BUNGALOV
Ahojte rád by som sa Vás opýtal aké sťahovacie schody máte na dome. Pri našom projekte sú zarátané …
blackomt
Pred 10 rokmi
1
REBRÍČEK OKNÁ
Ahojte nakoľko tú stále rozoberáme aké plastové okná do domu ,bytu tak som sa rozhodol urobiť rebrí…
topvideo
Pred 10 rokmi
4
Návrh obývačky
Prosím Vás potrebovala by som poradiť, chceli by sme prerábať obývačku ale keďže som žena a moja fa…
barumienka
Pred 10 rokmi
6
Nemate niekto v kupelni obklad Felina od Cersanitu?
uvazujem nad nim :)
patka6
Pred 10 rokmi
1
1
2
…
2489
2490
2491
2492
2493