Tapety so vzorom omietky.

Dostať tapety so vzorom omietky? Niekde v príspevkoch som čitala, že namiesto omietky na panel ,nalepili majitelia na panel tapetu so vzorom omietky a tú namaľovali na bielo. Vyšlo ich to lacnejšie ako stierka, Nikde neviem nájsť takú tapetu.
Odpovedať
Profilova fotka
@henrieta444 Tapetovanie, malovanie a naklady na tapetu, lepidlo, penetrak a pod. nebudu vyrazne lacnesie ako stierkovanie... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@zunastudio to urcite asi lacnejsie bude, kedze jedna rolka takejto tapety stojí okolo 6 Euro + lepidlo, na jednu izbu treba 3 rolky tapety, izba okolo 20m2. Clovek si to vie aj urobit sám. Tá tapeta sa volá franfurkter raufaser. Je to vliesová tapeta.
Odpovedať
@jarun prosím Ťa, kde ich dostanem kúpiť ?
Odpovedať
Profilova fotka
@henrieta444 ja som to kupovala v zahranicí, tak na SK neviem. Skus obehat vsetky obchody s tapetami, ja tipujem, ze ju budú mat v Baumaxe, viem, ze ju majú urcite v OBI. To je ale najblizsie v Cechach. Urcite Ti poradia v obchodoch. V komunizme sa dávali na panely normálne tapety papierové so vzorom aj bez stierky. Aj ten raufaser je papierová tapeta, len sú do nej vlisované kúsky dreva, po nalepení velmi dobre vyzerá. Farbu by som Ti odporucila nejakú kvalitnú akrilovú, tá z Baumaxu miesaná zo stroja je velmi dobrá na to. Stací jeden náter tejto farby. Tú tapetu odporucujem raufaser clasik, dobre sa s nou pracuje, netrhá sa.
Odpovedať
toto sú natierateľné sklovláknité tapety, majú ich napr. v Hornbachu... https://www.google.sk/search?q=sklovl...
Odpovedať
Profilova fotka
@henrieta444 ako vidím, majú aj v hornbachu tú raufaser tapetu, tak asi nebude ziadny problém :-)
Odpovedať
Vďaka
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?