Kupoval dakto sedačku v agrokomplex Nitra??

Profilova fotka
Ahojte, prosim vas kupovali ste sedačku v agrokomplex Nitra?? vraj ked sa tam na mieste kupi, tak je zlava 40%?? dakujem za radu
Odpovedať
Na taketo vystavy chodia rozni predajcovia,su ich stovky..takze mozu ponukat rozne zlavy,ci akcie. Na tvoju otazku sa asi neda vhodne odpovedat
Odpovedať
My sme kupovali na výstave v Nitre a zľava bola 35 %. K tomu taburet v hodnote cca 500,- Euro sme dostali grátis. Aj pred rokmi sme našu prvú sedačku kupovali tam a tiež sme dostali slušnú zľavu. Takže nám sa to určite vyplatilo. Ale asi záleží aj na výrobcovi, my sme kupovali "vyššiu triedu". Pri lacnejších neboli až také zľavy.
Odpovedať
Profilova fotka
dakto......ti urcite tu zlavu da.........
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež som sa chystal kupovať tam - na výstave Nábytok + Bývanie. Ale dôvod bol nielen cena, ale aj to, že som čakal, že na 1 podujatí uvidím stovky sedačiek, a tak si určite budem môcť vybrať presne to, čo hľadám (svetlá koža, nožičky - kvôli podlahovému kúreniu, zostava 3 + 1 + 1 + taburet...) - samozrejme aj s dobrou cenou a s výstavnou zľavou. Ale zhodou okolností som presne toto úplnou náhodou (šiel som sa len najesť :-D ) objavil v Ikei. 3-sedačku dávali v akcii zlacnenú zo 700 na 400, kreslá z 500 na 200. Skutočná koža. No nekúp to....?! Ale na ten N + B v marci do Nitry aj tak pôjdem... :-D Určite sa tam dá kúpiť všeličo so zľavou..
Odpovedať
Profilova fotka
Zlava je rozna, my sme tiez kupili, svokrovci detto, ak Ti nevadi ze je to vystavny kus.kupili sme kozennu polohovaciu, bez poskodenia, umyli sme ju a bolo. Popripade sa da vybavit zlava, ak si zajednas vyrobu na mieste.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?