Betonovy strop EKODIEL

Ahojte mate niekto tento strop a ako ste s nim spokojny?
Odpovedať
v projekte máš montovaný strop?
Odpovedať
Profilova fotka
@papulka19891 neviem ako je na tom ekodiel so stropmi..ale na DT-čka som moc chvál nepočul.. kvalitovo je vraj oveľa lepší Prescot, ktorý má výrobu asi 3 km od Ekodielu...
Odpovedať
ja som robil strop s ekodielu a bez vyhrad. Aj dt-cka som aml od nich. Poslali vetko, nic nechybalo, kladacsky plan sedel. Bral som to kvoli cene.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
máte nejaký technický list k nemu? Zalievajú sa len nosníky aby sa vytvorila rovina s tými nosníkovými tvárnicami ,alebo sa aj tie majú preliať? V stavebninách ma odkazujú na výrobcu a ten sa mi už "ozýva" pár týždňov.
Odpovedať
Čo sa stropu týka cenovo je to viac menej rovnaké. Momentálne riešim strop pivnice, nad pivnicou bude len terasa teda bez obytnej miestnosti. Čo sa zálievky týka tak v technických listoch som sa dočítal že je potrebné preliať celý strop čomu rozumiem tak že keď položím nosníky + stropné tvárnice tak ich previazem sietovinou a tá bude zaliata. Mne to vychádza na 5cm celoplošnú zalievku.
Odpovedať
@lukyn74 dávaš ktoré stropné tvárnice? Tie vyššie po ktorých sa môže hneď kráčať alebo len tie nízke (myslím že 7cm) ,ktoré slúžia len ako debnenie a nesmie sa sa po nich kráčať?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@jedendvatri ak to je ešte aktuálne dal som od prescotu 20cm výška
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?