O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Elektrina doma svojpomocne
Co pouzivate na robenie drazok v stenach? CO pozeram ceny drazkovacich frez su pekne vysoke...c…
patriky
Pred 9 rokmi
9
Aký je váš názor toto nacenenie prác?
Chcem si len overiť to, čo si myslím. Mám nasledovnú cenovú ponuku na tieto práce (zateplenie krovu…
johnny14
Pred 9 rokmi
11
Izolacia podlahy polystyrenom - striedanie fasadneho s EPS 100
S coraz viac ludmi co stavaju dom sa rozpravam a bezne davaju fasadny polystyren (s ktorym mnohi ro…
radoslavc
Pred 9 rokmi
1
2
33
Aká vzdialenosť stavby od susedov a hranice pozemku?
Dobry den, chcela by som sa poradit ohladne vzdialenosti novostavby RD od hranic pozemku a od su…
aeneas
Pred 7 rokmi
30
Krbex PK, TT mate skusenosti?
Ahojte, mate skusenosti s Krbexom v Pezinku, resp. v Trnave? (pristup, riesenie reklamacii, kvalita…
balinea
Pred 6 rokmi
10
Poraďte pri výmene drôtikov v poistkách
dobry den....prosim vas potrebujem vymenit drotiky v poistkach..mozem pouzit akekolvek ci iba speci…
technik007
Pred 9 rokmi
28
Olej do krovinorezu ci motorovej pily a minusove teploty.
Vadia olejom pre 2-taktne motory alebo olejom na mazanie retaze motorovej pily minusove teploty? Sk…
duzu
Pred 9 rokmi
13
Hydroizolácia dvojzložková alebo IPA?
Uvažujem nad hydroizoláciou. Odporúčate použiť dvojzložkovú alebor radšej IPU? Izolovat okrem podla…
radoslavc
Pred 9 rokmi
14
sponzor fóra
Povolenie na nerezový komín
Ahojte. Potreboval by som poradiť. Momentálne staviame dom bez komína, na ktorý bolo vydané právopl…
petersmd
Pred 9 rokmi
3
Odporucane diely a ich ceny u nas a v okolitych statoch
Kupoval som elektroinstalcny material v ema elektro, co som nasiel tak v SR maju najnizsie ceny. Bo…
radoslavc
Pred 9 rokmi
8
Dreveny zahradny domcek...vyroba, cena...
Viete poradit dobreho majstra na stavbu dreveneho zahradneho domceka okres/okolie Senec? Nechcem ku…
petogabo
Pred 9 rokmi
1
Čo so zažltnutou lesklou bielou kuchynskou linkou?
Zdravim, mame bielu lesklu kuchynu este len 2,5 roka a hlavne dolne dvierka su uz viditelne zazltnu…
bogul_samuel
Pred 9 rokmi
7
Má niekto vás skúsenosti s centrálnym vysávačom v dome?
Staviame dom a zaujímajú ma informácie ohľadom centrálneho vysávača, nepoznám nikoho, kto by ho mal…
slnieckolu
Pred 9 rokmi
7
Dobry stolar NR a okolie
Mate skusenost s dobrym stolarom z NR a okolia? Chceme si dat urobit kuchynu...dakujem
matorado
Pred 9 rokmi
3
Terakotovy crepnik na nezakrytej terase
Dobry den. Uvazujem o kupe velkych terakotovych crepnikov, do ktorych chcem zasadit okruhlu tuju. B…
rastlinky_sk
Pred 9 rokmi
4
Radiatory
poradil by mi prosim niekto s nasledujúcim problémom. som uplny laik, mam novy kotol kondenzacny va…
medick
Pred 9 rokmi
14
Podlahove kurenie - teplota vody
Ahojte, poprosil by som o radu, pretoze sa v tejto teme nevyznam. Aka je optimalna teplota vody na …
gkrivanek
Pred 9 rokmi
7
Stavba pod úrovňou cesty
Zdravím. určite sa tu už o tom diskutovalo,ale aj tak by som mal otazku.Je toho na fore naozaj vel…
bubo00
Pred 9 rokmi
4
Dodávateľ plynu SPP alebo ZSE - elektrina od ZSE
Dobrý deň, ktorého z týchto dvoch dodávateľov plynu preferujete a prečo? Elektrinu berieme od ZS…
peter1172
Pred 5 rokmi
10
Regulacia teploty- el. kurenie
Ahojte, chcem sa spytat tych co maju elektricke kurenie v montovanych domoch a funguju na dvojtar…
matorado
Pred 9 rokmi
6
Aku PUR penu na izolovanie otvoru medzi chranickou a odvetravacim kominom
Zdravim. Odporucite typ, znacku... charakteristiky pre PUR penu? Potrebujem vyplnit medzeru medzi …
gashtaan
Pred 9 rokmi
10
Sú tieto parametre pre 3-sklo správne?
Plastové okná. GEALAN S9000 PASSIV Stavebná hrúbka rámu 82,5mm Trojsklo 40mm PASSIV PRO 600…
stefanl
Pred 6 rokmi
8
Vstavana rura Electrolux EOB 43450 OX alebo BOSCH HBN539E7 ?
Prosim pekne o skusenosti s tymito el. rurami. Cena je na internete do 300 EUR. Elektrolux ma zi…
sonmny
Pred 9 rokmi
1
Nivelácia podlahy - Nitra
Dobrý deň, prosím Vás viete mi poradiť niekoho z okolia NR kto by nám za dobrú cenu vedel pomôcť s …
popoluska24
Pred 9 rokmi
1
Rozpočet.
Nazdar stava tu niekto dom Alfa 139 s menšíma upravami??Za kolko ste postavili holodom??myslím eur.…
feri30
Pred 9 rokmi
1
Ako postupovať, ak mi Elektro dodalo inú práčku?
Pekný deň, nevedeli by ste mi prosím poradiť ako mám postupovať? Minulý týždeň mi z planeo elektra …
bulls7
Pred 9 rokmi
16
Dom z betónových murovacích tvárnic - má niekto?
Ahojte, majitelia domov, ktori maju postavene obvodove mury z betonovych murovacich tvarnic, pls na…
eduardcho
Pred 8 rokmi
24
Nalepovanie fototapiet a dekoračných nalepiek.
Aký typ dekoračných obrázov, nalepiek a fototopiet použiť pri nalepovaní na stenu, aby som ich moh…
martins1
Pred 9 rokmi
2
Odstupová vzdialenosť
zdravím, neviete mi poradit, aká je najmensia odstupova vzdialenost medzi stavbou zastavky autobusu…
jaroonkel
Pred 9 rokmi
2
Grilovacia panvica.
Aké mate skúsenosti s používaním grilovacej panvice? Poraďte mi prosím s jej kupou /keramická, tefl…
zdenka1122
Pred 7 rokmi
9
1
2
…
1981
1982
1983
1984
1985
…