Elektrina doma svojpomocne

Co pouzivate na robenie drazok v stenach? CO pozeram ceny drazkovacich frez su pekne vysoke...cize ich kupa vyznam nema: http://frezky.heureka.sk/f:q:drazkova... a co ma napada tak to budem robit flexou ... resp. co vy na to pouzivate? Ono v oboch pripadoch asi treba ten stred vysekat majzlom...a usetrenu by som mal jedine ze by som 2x nemusel rezat flexou....
Odpovedať
Ahoj,zalezi aj do coho.Ja som mal Ytong,nakreslil som si co potrebujem vysekat,zasiel do pozicovne,zobral drazkovacku a vysavac,za pol dna vysekal a vratil.....cena 30eur.Tych par metrov co bolo treba dosekat bud sekacim kladivom alebo flexou
Odpovedať
@radoslavc Dá sa aj diamantovou uhlovou brúskou, ale musíš robiť 2 drážky. Drážkovacia fréza to urobí naraz. A nemusia byť tak drahé. Ja som kúpil v Lidli za 80 €: http://parkside.6f.sk/2016/03/12/draz... Ani som ju nepoužil, lebo všetko mi vyfrézovali majstri (elektrikár aj vodár si drážky urobili sami). Takže je fungl nová, zabalená v originál krabici. Už ju na stavbe asi ani nepoužijem. Ak chceš, môžem ti ju predať za 60.
Odpovedať
@radoslavc Ešte otázka - aké máš steny? Ak je to Ytong, tak tam ti stačí ručná drážkovačka. Ak tehly, tak drážky porobíš rýchlejšie kladivom, navyše nemáš toľko toho jemného prachu, čo vzniká pri frézovaní. Ak tam je aj betón, alebo to chceš do panelu, tak tam jedine tú frézu alebo uhlovú brúsku.
Odpovedať
@radoslavc ak mas steny z polystyrenovych tvarnic, tak trafopajkovackou... ale to len hadam, lebo material si neprezradil :)
Odpovedať
@radoslavc da sa aj pozicat alebo flexa kladivo sekac ako sa da, idelne vyuzit zem strop na tahanie co najviac
Odpovedať
@sysell stary dom tehly...pristavba asi ytong...
Odpovedať
jaj či sa bojite roboty :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
Tahaj to v podlahe a mas usetrene sekanie, ten kusok aj flexou spravis. Na ytong rucna drazkovacka.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?