O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Ako natrieť brizolit omietku?
Máme starší domček a má brizolitpvú omietku, ktorej v podstate nič nie je, ale chceli by sme ho nam…
maruska567
Pred 8 rokmi
6
Digestor cez 2 skrinky
Prosim vas o radu - skor asi otazka pre majstrov, stolarov. Dal by sa digestor namontovat tak, aby …
ladislav_s
Pred 9 rokmi
2
Máte niekto digestor vychádzajúci z pracovnej dosky?
Ahojte, mate niekto skusenost s digestorom, ktory vychadza z pracovnej dosky? Dakujem
erik4321
Pred 5 rokmi
1
2
...
3
82
Cena prace za vyliatie betonu
Jedna sa o 80m2, co myslite, kolko stoji takato praca, aka je ferova cena pre obe strany? Lokalita …
hora111
Pred 9 rokmi
8
Váleček nebo tapety - vaše zkušenosti?
Chtěla bych si zařídit ložnici v trochu retro stylu a k tomu patří vzorované stěny, chci nadčasový …
silvia90201
Pred 8 rokmi
12
Je dobre zapojené kúrenie?
Prajem dobry den ,nemame skúsenosti s podlahovým kúrením avšak akosi nam moc nehreje podlahovka...p…
igigi
Pred 8 rokmi
11
Semmerlock Castello antico
Mate niekto skusenosti s touto dlazbou? stabilita farby, cistenie..fotecky pomozu..zaujima nas hlav…
paving
Pred 9 rokmi
2
Návrh inteligentnej elektroinštalácie v dome
Vie mi prosim niekto poradit cloveka alebo firmu na navrh a realizaciu intelegetnej elektroinstalac…
tomi66677
Pred 9 rokmi
7
sponzor fóra
Projekt domu 218 názory
Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť o názor prípadne pripomienky na tento dom. Je to bungalov 218.
leonardom
Pred 9 rokmi
3
Aku kombinaciu okien+brany zvolit s odkvapmi KJG MM09? (+Aky ma kod RAL?) Alternativa k tomu?
Ahojte. Mame vybratu stresnu krytinu LaEscandella Aitana. K tomu som rozmyslala s odkvapovym systé…
jananaj
Pred 9 rokmi
1
Má tu niekto skúsenostne s kotlom Vitodens 200-W od VIESSMANN v kombinácií s podlahovým kúrením?
Ako prinútim kotol aby mi držal stálu požadovanú izbovú teplotu? Teplota mi skáče niekdy aj 5 C čo …
mgx
Pred 2 rokmi
1
2
...
...
3
4
108
Ako zistím komu patrí potok?
ahojte, prosím o radu ak to niekto riešil...popri pozemku mi ide potok. Slovenskí vodohospodári tvr…
patricia30
Pred 9 rokmi
1
2
39
Obklad patchwork
Dobry den,poradite mi,prosim,kde najdem taketo obklady? Najlepsie v TT. Dakujem pekne. https://w…
zyza
Pred 9 rokmi
1
Vyrovnávanie svahu v záhrade
Ahojte, bola by som veľmi rada keby ste mi poradili. Práve upravujeme záhradu, nakoľko je dosť zo s…
zita19
Pred 9 rokmi
2
Hmyz v podkroví
Ahojte,mám otázku, ohľadom podkrovia, na strope máme tatran,plný dier vresp. uzlov a medzier medzi …
tomy92
Pred 9 rokmi
1
Premena plochej strechy na obytné podkrovie
Nakoľko sa vlastnosti plochej strechy aj po výmene IPA pásov nezlepšili, (prehrievanie stropu), roz…
cesac09
Pred 9 rokmi
15
Staviate niekto dvojpodlažný dom klasic
Chcela by som vediet akú cenu drevodomu Klasic na klúč mate.Vážne premýšlame.dakujem
petao
Pred 9 rokmi
1
Okná Salamander bluEvolution 92 - vaše skúsenosti
Ahojte, prerabame postupne dom a meme tento profil na hornom poschodi uz rok a samozrejme uz sme ho…
marekrv
Pred 8 rokmi
18
Ťažkosti s obkladom shcodov
Ahojte,potrebujeme poradiť.Máme starší dom,cca 60 ročný,obložili sme si na schodoch stupne,bez pods…
juzan
Pred 9 rokmi
5
Izolacia sikmej strechy, vata medzi krovky a folia
dobry, poprosim o radu. v dome byvame uz dva roky, bungalov s sikmou neobyvanou povalou. povalu pou…
peto99
Pred 9 rokmi
17
Zvuky z kotla Immergas
Mam druhy rok kondenzacny kotol Immergas Victrix TT, pred par dnami som ho spustal, radiatory su ot…
ban
Pred 8 rokmi
13
Vana Aquatek Cindy + sifon
Ahojte, nema nahodou niekto samostatne stojacu vanu Aquatek Cindy? Aky ste pouzili sifon? Ja som k…
gazzz
Pred 9 rokmi
2
Firma na stavbu rodinného domu/ projektant Bratislavský a Trnavský kraj
Dobrý deň Plánujeme stavbu poschodového rodinného domu 30km od Bratislavy obec Oľdza. Preto sa obr…
topsprezent1
Pred 9 rokmi
1
Jahodky.
Zdravim strechaci a strechacky. Poprosil by som o radu,mame v zahrade dost vela zasadenych jahod, c…
staronova
Pred 9 rokmi
3
Hľadám projektanta - Bratislava a okolie
Dobrý deň Hľadám projektanta s Bratislavy a okolia na vytvorenie kompletného projektu poschodového…
topsprezent1
Pred 9 rokmi
1
Projekt rodinneho domceka
Prosim vas, nenasiel resp. nema niekto projekt k tomuto domu? Alebo kde by som ho mohla hladat?
zipko9
Pred 9 rokmi
11
Oprava sietky proti hmyzu
Ahojte, poznate firmu, ktora by mi opravila sietky na okne a balkone? Su roztrhane, trebalo by vyme…
aklimka81
Pred 9 rokmi
8
Umelý vianočný stromček - aký?
Ahojte, poradte prosím pekný umelý vianočný stromček. Aby mal vetvičky take prirodzenejšie. Aký by …
cina1
Pred 9 rokmi
16
Aktual 037
Caute, ma tu niekto skusenosti s tymto domom? ceny vystavby ? pripadne zmeny co ste robili, naklady…
libor282
Pred 8 rokmi
2
Napenetrovať podklad pred zimou?
Ahojte Mám sieťku a lepidlo už dva týždne a veru počasie už nevyzeraá, že stihnem natiahnuť farbu.…
rillwen
Pred 9 rokmi
11
1
2
…
1979
1980
1981
1982
1983
…