Menu Forum

Má tu niekto skúsenostne s kotlom Vitodens 200-W od VIESSMANN v kombinácií s podlahovým kúrením?

fotoportrét
fotoportrét
bungalovka
Registrovala sa 24. januára 2014 na modrastrecha.sk. Pridala 10 príspevkov.
fotoportrét
fotoportrét
bungalovka
Registrovala sa 24. januára 2014 na modrastrecha.sk. Pridala 10 príspevkov.
 Ako prinútim kotol aby mi držal stálu požadovanú izbovú teplotu? Teplota mi skáče niekdy aj 5 C čo je šialene.
14. okt 2016 o 16:17  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
 Pridaj príspevok
fotoportrét
fotoportrét
dedo758 (34 r.)
1
Registroval sa 1. augusta 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 2566 príspevkov. Má 1 priateľa. Okres Bratislava.
  • Prestavujem dom
    okres Senica
fotoportrét
fotoportrét
dedo758 (34 r.)
1
Registroval sa 1. augusta 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 2566 príspevkov. Má 1 priateľa. Okres Bratislava.
  • Prestavujem dom
    okres Senica
 Termostat je aký?
14. okt 2016 o 19:53  •  prestavuje dom  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
gkrivanek (32 r.)
1
Registroval sa 28. júla 2014 na modrastrecha.sk. Pridal 1931 príspevkov. Má 4 priateľov. Okres Nové Zámky.
  • Staviam dom
    Vlkanovo, okres Komárno
fotoportrét
fotoportrét
gkrivanek (32 r.)
1
Registroval sa 28. júla 2014 na modrastrecha.sk. Pridal 1931 príspevkov. Má 4 priateľov. Okres Nové Zámky.
  • Staviam dom
    Vlkanovo, okres Komárno
 @bungalovka jednoducho zavoláte si pána technika ktorý vám ho spúšťal!
Vy to nikdy nenastavite
Treba reguláciu nakodovat
To už nieje blbý on off termostat
14. okt 2016 o 20:05  •  stavia dom  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
bungalovka
Registrovala sa 24. januára 2014 na modrastrecha.sk. Pridala 10 príspevkov.
fotoportrét
fotoportrét
bungalovka
Registrovala sa 24. januára 2014 na modrastrecha.sk. Pridala 10 príspevkov.
 Mám Vitocontrol 200. Podľa toho čo mám informácie, termostat má odchýlku +/- 1C a až potom zopína. Čo je pri podlahovke dosť neskoro. Môj názor. Technik čo to spúšťal neviem a už račej ani neberie telefón, akurát zobral 150 €. Hotová zúfalosť.
18. okt 2016 o 09:45  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
gkrivanek (32 r.)
1
Registroval sa 28. júla 2014 na modrastrecha.sk. Pridal 1931 príspevkov. Má 4 priateľov. Okres Nové Zámky.
  • Staviam dom
    Vlkanovo, okres Komárno
fotoportrét
fotoportrét
gkrivanek (32 r.)
1
Registroval sa 28. júla 2014 na modrastrecha.sk. Pridal 1931 príspevkov. Má 4 priateľov. Okres Nové Zámky.
  • Staviam dom
    Vlkanovo, okres Komárno
 @bungalovka a vy si neviete rady , tak napíšte na stránku viessmann.sk a žiadajte o pridelenie iného technika
velmi jednoduché!
18. okt 2016 o 19:54  •  stavia dom  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
bungalovka
Registrovala sa 24. januára 2014 na modrastrecha.sk. Pridala 10 príspevkov.
fotoportrét
fotoportrét
bungalovka
Registrovala sa 24. januára 2014 na modrastrecha.sk. Pridala 10 príspevkov.
 To už mám za sebou. Ani priamo v centrále VIESSMANNu nevedeli poradiť a ani navrhnúť riešenie. emoticon Kontakt ktorý mám už nie je aktuálny. emoticon Nepoznáte nikto odborníka z TT, prípadne okolia?
19. okt 2016 o 13:05  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
jarushka599
Registrovala sa 6. apríla 2016 na modrastrecha.sk. Pridala 1 príspevok. Okres Martin.
fotoportrét
fotoportrét
jarushka599
Registrovala sa 6. apríla 2016 na modrastrecha.sk. Pridala 1 príspevok. Okres Martin.
 @bungalovka nemáte náhodou v blízkosti termostatu nejaký objekt čo vydáva teplo, napr. krb, pec, radiátor....vtedy by to mohlo takto skákať , nám to takto robil starý kotol, zajtra práve montujeme Wiessmann ale 100, príde technik, skúsime sa opýtať, čo by to mohlo byť.....manžel ešte vraví, že by to mohlo byť teplotné čidlo na spiatočke kúrenia v kotli, opýtame sa, napíšeme emoticon či sme niečo zistili
19. okt 2016 o 22:56  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
gkrivanek (32 r.)
1
Registroval sa 28. júla 2014 na modrastrecha.sk. Pridal 1931 príspevkov. Má 4 priateľov. Okres Nové Zámky.
  • Staviam dom
    Vlkanovo, okres Komárno
fotoportrét
fotoportrét
gkrivanek (32 r.)
1
Registroval sa 28. júla 2014 na modrastrecha.sk. Pridal 1931 príspevkov. Má 4 priateľov. Okres Nové Zámky.
  • Staviam dom
    Vlkanovo, okres Komárno
 @bungalovka Vy to nikdy nenastavite
Treba reguláciu nakodovat

kodovanie treba vykonať v úrovni kodovania číslo 1 a to v topnom okruhu.
chyba je že sa riadite ekvitermickým cidlom a nie vnutorným termostatom .
žiadne iné chyby ako cidlo kotla atd v tom nieje,
zožente si servisného technika na 200 vkovu radu vo vasom okolí a ten Vám to nastaví
alebo mi poslite výrobné čislo kotla nachádza sa vo vašom záručnom liste alebo navrchu kotla malo by začínať 7 čkou a pošlem Vám inštrukcie
19. okt 2016 o 23:00  •  stavia dom  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
bungalovka
Registrovala sa 24. januára 2014 na modrastrecha.sk. Pridala 10 príspevkov.
fotoportrét
fotoportrét
bungalovka
Registrovala sa 24. januára 2014 na modrastrecha.sk. Pridala 10 príspevkov.
 niesom doma, ale jedna sa o kotol VIESSMAN WB2C341 VITODENS 200-W, 19 kW, H01A s Vitotronic 200,Vitocel W100,typ CUG 150 l,Vitortrol 200A. Ak napise ako to zmenit v kodovani budem to super. emoticon
20. okt 2016 o 15:37  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
gkrivanek (32 r.)
1
Registroval sa 28. júla 2014 na modrastrecha.sk. Pridal 1931 príspevkov. Má 4 priateľov. Okres Nové Zámky.
  • Staviam dom
    Vlkanovo, okres Komárno
fotoportrét
fotoportrét
gkrivanek (32 r.)
1
Registroval sa 28. júla 2014 na modrastrecha.sk. Pridal 1931 príspevkov. Má 4 priateľov. Okres Nové Zámky.
  • Staviam dom
    Vlkanovo, okres Komárno
 Kódování stavu zařízení při dodávce Možné přestavení
S ekvitermní regulací/řízení podle tepl. místnosti
b0:0 S dálkovým ovládáním:
Topný provoz / redukovaný
provoz: ekvitermně
řízený (pouze u regulace
pro ekvitermně řízený
provoz; kódování změnit
pouze pro topný okruh
se směšovačem)
b0:1 Topný provoz: ekvitermně
řízený
Reduk. provoz: s řízením
podle prostorové teploty
b0:2 Topný provoz: s řízením
podle prostorové teploty
Reduk. provoz: ekvitermně
řízený
b0:3 Topný provoz / redukovaný
provoz: s řízením podle
prostorové teploty
21. okt 2016 o 01:32  •  stavia dom  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
bungalovka
Registrovala sa 24. januára 2014 na modrastrecha.sk. Pridala 10 príspevkov.
fotoportrét
fotoportrét
bungalovka
Registrovala sa 24. januára 2014 na modrastrecha.sk. Pridala 10 príspevkov.
 Dobrý deň,

pozerala som to, je tam nadstavená 2. Ešte niečo iné Vás napadá, čo treba skontrolovať či spraviť? Ďakujem.
24. okt 2016 o 15:56  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
xaxaxaxa
Registroval sa 16. augusta 2016 na modrastrecha.sk. Pridal 328 príspevkov.
fotoportrét
fotoportrét
xaxaxaxa
Registroval sa 16. augusta 2016 na modrastrecha.sk. Pridal 323 príspevkov.
 Je tam vobec vonkajsi senzor teploty?
Pre zaciatok by som zrusil vplyv vnutorneho senzora. Kurenie podlahou sa neda uregulovat len vnutornym senzorom.
Inak skakanie teploty o 5 st moze byt aj ked svieti slnko do okien oproti stavu v noci.
24. okt 2016 o 16:15  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
gkrivanek (32 r.)
1
Registroval sa 28. júla 2014 na modrastrecha.sk. Pridal 1931 príspevkov. Má 4 priateľov. Okres Nové Zámky.
  • Staviam dom
    Vlkanovo, okres Komárno
fotoportrét
fotoportrét
gkrivanek (32 r.)
1
Registroval sa 28. júla 2014 na modrastrecha.sk. Pridal 1931 príspevkov. Má 4 priateľov. Okres Nové Zámky.
  • Staviam dom
    Vlkanovo, okres Komárno
 @bungalovka máte poštu , v najhoršom prípade spravíme korekciu dialkového ovládania
24. okt 2016 o 19:11  •  stavia dom  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
stokibb
Registroval sa 17. septembra 2017 na modrastrecha.sk. Pridal 96 príspevkov. Okres Banská Bystrica.
fotoportrét
fotoportrét
stokibb
Registroval sa 17. septembra 2017 na modrastrecha.sk. Pridal 96 príspevkov. Okres Banská Bystrica.
 Zdravím. Potreboval by som poradiť s kotlom Vitodens 200. Riadenie len cez ekvitermiku. Vnútorný termostat nemám. Tak ako kolegyňa vyššie tiež technik, ktorý spúštal kotol si nevie rady, a priamo to riešime s luďmi s viessmannu. Tiež mi moc poradiť nevedia a bude asi výjazd ich technika, ale vraj ešte niečo konzultujú v nemecku.
Jedná sa o to, že kotol sa správa nepredvídavo v tom zmysle že pár dni kúry teplotu vody podľa požadovanej krivky a kotol je v prevádzke po celý deň vypne sa 2-3 krát za deň a inokedy zase sa vypína 2-3 krát za hodinu a vodu kúry na viac ako 8-9C nad požadovanú teplotu ktorú vidím v servisnom menu. Kedže do dnes mi nik z kompetentných nevedel zodpovedať prečo sa tak deje tak by som chcel von.čidlo odpojiť. Chcem sa vyhnúť veľkým počtom štartov a dosiahnúť čo najplynulejšie kúrenie aspoň do obdobia kým kompetentný nájdu odpovede. Je možné aby daný kotol kúril bez vnútorného termostatu a zároveň bez vonkajšieho čidla? Že by sa priamo na kotli nastavila len teplota vykurovacej vody. Nájde sa tu niekto kto by ma odnavigoval v servisnom menu ak je to možné?. Ďakujem
6. dec o 13:49  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
gkrivanek (32 r.)
1
Registroval sa 28. júla 2014 na modrastrecha.sk. Pridal 1931 príspevkov. Má 4 priateľov. Okres Nové Zámky.
  • Staviam dom
    Vlkanovo, okres Komárno
fotoportrét
fotoportrét
gkrivanek (32 r.)
1
Registroval sa 28. júla 2014 na modrastrecha.sk. Pridal 1931 príspevkov. Má 4 priateľov. Okres Nové Zámky.
  • Staviam dom
    Vlkanovo, okres Komárno
 @stokibb ono pri istych faktoroch to sposobuje vyssi spodny vykon.
To znamena ze Vam nedokaze udrzat tu teplotu ktoru Vam ekvitermika urcuje.
Stavim sa ze mate kotol napojeny na rozdelovac priamo.

Ekvitermika pozaduje 28c spiatocka podlahovky je 22 a zacne to robit problem.
Ale bez obav je to len pri istych faktoroch.
6. dec o 14:01  •  stavia dom  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
stokibb
Registroval sa 17. septembra 2017 na modrastrecha.sk. Pridal 96 príspevkov. Okres Banská Bystrica.
fotoportrét
fotoportrét
stokibb
Registroval sa 17. septembra 2017 na modrastrecha.sk. Pridal 96 príspevkov. Okres Banská Bystrica.
 @gkrivanek
áno kotol je priamo napojený na rurky ktoré idú do rozvádzača.
a ako to viem ovplyvniť aby to nerobilo? ako síce kúry teplejšiu vodu ale na teplote v dome to má opačný smer. skôr chladne ako sa prehrieva. čo môžem spraviť aby sa to nedialo?
6. dec o 14:05  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
quakdafak
Registroval sa 26. júna 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 166 príspevkov.
fotoportrét
fotoportrét
quakdafak
Registroval sa 26. júna 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 163 príspevkov.
 @stokibb bezi ti kotlove cerpadlo furt ked mas ekvitermiku alebo nie ? ak nie skus ho cez kotolo nastavit aby islo furt, neviem ci zrovna na tvojom kotli sa da nastavit aby vedel kurit na pozadovanu hodnotu resp. v urcitom teplotnom rozsahu, bez vnutorneho a vonkajsie cidla tedal len na fixnu teplotu kotlovej vody, predpokladam, ze sa to da nastavit, viesman by to mohol zvladnut ked to zvladne Baxi :P
6. dec o 15:19  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
stokibb
Registroval sa 17. septembra 2017 na modrastrecha.sk. Pridal 96 príspevkov. Okres Banská Bystrica.
fotoportrét
fotoportrét
stokibb
Registroval sa 17. septembra 2017 na modrastrecha.sk. Pridal 96 príspevkov. Okres Banská Bystrica.
 @quakdafak
áno čerpadlo ide stále. nemyslém sí že je to spodným výkonom. Požaduje teplotu 32C. A toto kotol vie dávať niekedy danú teplotu vkuse púšta aj 20 hodín a potom vypne. No teraz skrátka zapne krátky čas ide vodu zohreje na 40C a vypne. Chladne a zase dookola. Neviem dom pomaly chladne lebo dnes kotol čistého času išiel cca 4 h. inokedy pri 2-3 C ide skoro stále. Ja už fakt neviem, najradšej by som naozaj aspoň pre tuto chvíľu vypol von.čidlo a čisto len na kotli nastavil vodu. No neviem či sa to dá.
6. dec o 18:05  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
quakdafak
Registroval sa 26. júna 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 166 príspevkov.
fotoportrét
fotoportrét
quakdafak
Registroval sa 26. júna 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 163 príspevkov.
 @stokibb vies si pozriet aka teplota voda ti ide z privodu a zo spiatocky, cez regulaciu kotla ?
6. dec o 21:00  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
kevy
Registroval sa 25. októbra 2017 na modrastrecha.sk. Pridal 38 príspevkov. Okres Senec.
fotoportrét
fotoportrét
kevy
Registroval sa 25. októbra 2017 na modrastrecha.sk. Pridal 38 príspevkov. Okres Senec.
 @stokibb co znamena "niekedy danu teplotu vkuse pusta aj 20 hodine a teraz zapne na kratky cas"? nie je to vtedy na kratky cas, ked je vonku teplejsie? spravalo sa to niekedy inak alebo je to novy system? ak je novy a pri vyssich vonkajsich teplotách ide zapina na kratku dobu, tak to bude vyssim spodnym vykonom, nez je potreba tepla. skusal si zvysit rychlost cerpadla? nemenilo sa nieco? prietoky, regulacia, prikurovanie krbom a pod?
6. dec o 21:36  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
quakdafak
Registroval sa 26. júna 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 166 príspevkov.
fotoportrét
fotoportrét
quakdafak
Registroval sa 26. júna 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 163 príspevkov.
 @stokibb zo zvedavosti som si pozrel manual z webu... zrejme to bude mozne nastavit ale len cez obd.nastave. nakolko inde som to nenasiel ale mozno som to len prehliadol : )
6. dec o 21:52  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
stokibb
Registroval sa 17. septembra 2017 na modrastrecha.sk. Pridal 96 príspevkov. Okres Banská Bystrica.
fotoportrét
fotoportrét
stokibb
Registroval sa 17. septembra 2017 na modrastrecha.sk. Pridal 96 príspevkov. Okres Banská Bystrica.
 @quakdafak
tam kde som sa dostal si viem pozrieť len poýadovanú teplotu a skutočnú teplotu kotla.
6. dec o 22:37  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
stokibb
Registroval sa 17. septembra 2017 na modrastrecha.sk. Pridal 96 príspevkov. Okres Banská Bystrica.
fotoportrét
fotoportrét
stokibb
Registroval sa 17. septembra 2017 na modrastrecha.sk. Pridal 96 príspevkov. Okres Banská Bystrica.
 @kevy
spodný výkon je 1,9. a kotol požaduje 31C vodu. Z minulosti viem, že danú teplotu vody vie kotol robiť. Pri podobnej teplote ako je teraz tak pred 2 týždňami išiel cca 20 hod za deň, vypol sa 4 krát. Moduloval na požadovanú teplotu.
Je to nový kotol zo začiatku sa tak nesprával a bolo aj teplejšie. Problém je že pár dni ide v pohode a inokedy pri podobných vonkajších teplotách sa púšta 3x za hodinu, zmoduluje na krátky čas na požadovanú teplotu ale potom teplota vyletí o 8-9C nad požadovanú teplotu a vypne. za dnes pri 3C išiel 7 hodín čistého času.
Jediné čo som menil bola krivka, ale je úplne jedno aká tam je správa sa rovnako. A samozrejme z času na čas sa kde tu sa snažím doladiť prietoky.
krb nemám, vnútorný termostat tiež nie, čerpadlo som zvyšoval z ,min z 45 na 55% a max z 65 na 75%
6. dec o 22:48  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
stokibb
Registroval sa 17. septembra 2017 na modrastrecha.sk. Pridal 96 príspevkov. Okres Banská Bystrica.
fotoportrét
fotoportrét
stokibb
Registroval sa 17. septembra 2017 na modrastrecha.sk. Pridal 96 príspevkov. Okres Banská Bystrica.
 @quakdafak
tiež som prešiel celý manuál nenašiel som nikde že by sa dala nastaviť teplota vykurovacej vody a vypnuť vonkajšie čidlo.
6. dec o 22:52  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
gkrivanek (32 r.)
1
Registroval sa 28. júla 2014 na modrastrecha.sk. Pridal 1931 príspevkov. Má 4 priateľov. Okres Nové Zámky.
  • Staviam dom
    Vlkanovo, okres Komárno
fotoportrét
fotoportrét
gkrivanek (32 r.)
1
Registroval sa 28. júla 2014 na modrastrecha.sk. Pridal 1931 príspevkov. Má 4 priateľov. Okres Nové Zámky.
  • Staviam dom
    Vlkanovo, okres Komárno
 @stokibb je to v kodovani 2
7. dec o 05:27  •  stavia dom  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
stokibb
Registroval sa 17. septembra 2017 na modrastrecha.sk. Pridal 96 príspevkov. Okres Banská Bystrica.
fotoportrét
fotoportrét
stokibb
Registroval sa 17. septembra 2017 na modrastrecha.sk. Pridal 96 príspevkov. Okres Banská Bystrica.
 @gkrivanek
vieš mi do správy dať presnejšiu navigáciu kde v kódovaní 2 sa to nachádza a čo tam prestaviť? Celkovo si myslím, že problém robí prepočet tlmenej teploty v servisnom nastavaní. S pozorovania som si všimol, že pokiaľ je skutočná teplota nižšia ako tlmená tak kotol ide OK. ale ako náhle sa tlmená teplota vyrovná so skutočnou a nebodaj je skutočná teplota vyššia ako tlmena tak nastáva toto správanie kotla. a je jedno či je v tej chvíli tlmená teplota +3 alebo -3, alebo aká je nastavená krivka.
Možno je to zhodou okolností, ale zatiaľ je to jediná vec ktorá dané situácie spája.
7. dec o 06:11  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
quakdafak
Registroval sa 26. júna 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 166 príspevkov.
fotoportrét
fotoportrét
quakdafak
Registroval sa 26. júna 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 163 príspevkov.
 @stokibb toto co opisujes, tak je v manualy popisane ako vada regulacie , volajte servis emoticon , takze predpokladam, ze v tom odbornom nastaveni sa to da doladit, nechce sa mi verit, ze by bolo vadne dake cidlo, takze skor to bude na doladenie regulacie cez odborne nastavenie , skus pohladat manual pre servisakov, alebo si ho vyziadaj od viesmanu... ked ti nevedia pomoct, tam by mohla byt tvoja odpoved na riesenie.
7. dec o 08:41  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
stokibb
Registroval sa 17. septembra 2017 na modrastrecha.sk. Pridal 96 príspevkov. Okres Banská Bystrica.
fotoportrét
fotoportrét
stokibb
Registroval sa 17. septembra 2017 na modrastrecha.sk. Pridal 96 príspevkov. Okres Banská Bystrica.
 @quakdafak
ja som to tam nenašiel, kde presne to je? dikes
7. dec o 10:07  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
quakdafak
Registroval sa 26. júna 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 166 príspevkov.
fotoportrét
fotoportrét
quakdafak
Registroval sa 26. júna 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 163 príspevkov.
 @stokibb na http://public.vitoservis.sk/ManualDownload2.aspx manual cislo: 5571 362 SK Obsl Vitodens 200 ekvi standard (08_00) str. 13 druha porucha
7. dec o 11:28  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
quakdafak
Registroval sa 26. júna 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 166 príspevkov.
fotoportrét
fotoportrét
quakdafak
Registroval sa 26. júna 2012 na modrastrecha.sk. Pridal 163 príspevkov.
 @stokibb predpokladam, ze som trafil manual, kedze 100-W ma identicky manual... len 200-ka ho nema oznaceny W emoticon
7. dec o 11:35  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
stokibb
Registroval sa 17. septembra 2017 na modrastrecha.sk. Pridal 96 príspevkov. Okres Banská Bystrica.
fotoportrét
fotoportrét
stokibb
Registroval sa 17. septembra 2017 na modrastrecha.sk. Pridal 96 príspevkov. Okres Banská Bystrica.
 @quakdafak
tak tento som nečítal. je to staršieho vydania. Neviem či to bude môj problém. Uvidíme budúci týždeň má prisť technik priamo s viessmannu. Tak uvidíme čo povie.
Inak ako sa zmenila tlmena/ skutočná teplota včera to bolo celý deň 3/3 a robilo to problém tak dnes od rána kotol ide v kuse a moduluje na 31-32 tlmena/skutočná teplota ráno bola 3/0 teraz je 2/2 zatiaľ ide v kuse.
7. dec o 13:54  • Odpovedz  •  Páči sa mi to

Reklama