O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Aký kotol ? Kúrenarí ?
Dobrý deň prajem. Aký kotol použiť na dom ŠTVOREC 11x10 -120m2 zastavaná plocha. Nezateplení 50…
pavol_12
Pred 9 rokmi
6
Ake zaluzie na okna???
zdravim vospolok. Na jar buduceho roku planujeme zacat s vystavbou RD. Momentalne sme v stadiu ries…
sakura77
Pred 7 rokmi
18
Odporučte dobrého znalca zo stredného Slovenska
Viete mi prosím odporučiť dobrého znalca,ktorý by prišiel do okresu Žiar nad Hronom a okolia?
ignacza
Pred 9 rokmi
2
Robota s hladidlom
Čaute, chcel by som sa spýtať skúsenejších kolegov, že aké sú tajomstvá práce s hladidlom? Keď vidí…
megosoft
Pred 9 rokmi
31
Zelene terasy Devin
Dobry den, je tu niekto kto byva na zelenych terasach v Devine? Co si myslite o tych bytoch? Zvazuj…
fanka33
Pred 9 rokmi
1
Je takéto presakovanie po montáži krytiny v poriadku?
Len pred týždňom mi robili komplet strechu, aj so zakrytím. bol som tam dnes pozrieť po tom čo pol …
beginner7
Pred 9 rokmi
14
Máte skúsenosť s firmou SILICATE WORLD?
Dobrý den, mate niekto s touto firmou skusenost prosim ? Zaujali ma tieto silikonove domceky, uvaz…
drahoo
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
25
26
770
Oprava zateplenia
Dobrý deň máme taky problém. "majstri" ktorí nám utepľovali nedodržali technologické postupy pri n…
simka353
Pred 9 rokmi
14
sponzor fóra
Problém s plynovým kotlom ATTACK
Ahojte, mám problém s plynovým kotlom ATTACK - 24KW, mám aj plynový a aj na drevo. Keď kúrim drevom…
mig12
Pred 9 rokmi
5
Nahrada dreveneho podopretia krovu na zelezo + osetrenie
Ahoj, mam klasicky vaalbovy krov, akurat na jednej strane cca v strede vychadza prekrytie nad schod…
mullerko
Pred 9 rokmi
8
Podlaha Classen
ako spravne ukladat podlahu???
adamsimi
Pred 9 rokmi
1
Kúrenie klimatizáciou
Ahojte . Je možné kúriť v zime klimatizáciou ? Kúpili sme starší rod.dom cca 50r. Nieje tam zaved…
martin118
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
3
4
108
Zvoncek 12v
dobry vecer.....nefunguje mi zvoncek 12v ....v zasuvke prud je, len vobec nereaguje zvoncek, neviet…
technik007
Pred 9 rokmi
10
Vie mi niekto poradiť nie drahého projektanta na prístavbu k domu respektíve bungalovu??
V okolí Nitri alebo Topolčian??
mconstructions
Pred 9 rokmi
2
Mozem priamo na Superdosku dat sadrokarton?
2013 som v dome prerabal, a aj znizil strop vo dvoch izbach na prizemi. Kovova konstrukcia ,ktora…
gashtaan
Pred 9 rokmi
4
Aka je to huba
Prosim kto ste hubari, neviete pomoct s identifikaciou huby, rastie v zahrade na pni starej jablone…
megosoft
Pred 9 rokmi
22
Trenčín a okolie
Ahojte, už nejakú dobu hľadáme pozemok v Trenčíne + okolie cca 15km. Na realitkách sa ponuky skoro …
original5
Pred 9 rokmi
1
Únik plynu za regulátorom
Zdravím, zistili sme únik plynu za regulátorom, ten sa nechádza v technickej miestnosti za domom, p…
moonik_27
Pred 9 rokmi
5
Dopyt: Zrkadlo s úložným priestorom
Vie mi niekto prosím poradiť, či sa dá na Slovenku zohnať takéto zrkadlo? Dá sa otvoriť, vo vnútri …
ivkulka
Pred 9 rokmi
16
Projektant v okolí Púchova?
Dobrý deň,hľadám kvalitného projektanta v okolí Púchova,štúdiu domu mám už vypracovanú,poprípade ak…
micro321
Pred 9 rokmi
4
Má niekto Sušička prádla AEG AbsoluteCare® T8DEE48SC ?
Ahojte, má niekto túto susičku? Alebo ak inú ste spokojní? Táto má výhodu v tom, že pretáča prádlo …
atlaska
Pred 7 rokmi
8
Hľadáme správcu bytových objektov - doporučenia
Ahojte, hladame noveho spravcu v okoli Bratislavy. Mozete nam poskytnut odporucania a skusenosti s…
minqea
Pred 5 rokmi
15
Gerflor top silence v Bratislave
Dobry den, Hladam, ale nikde neviem najst v Bratislave predajcu Gerflor vynilovej podlahy Top sile…
kamen84
Pred 9 rokmi
3
Krive omietky
"Skuseni" omietkari , ktory robia sadrove omietky v Holandsku mi urobili "krasne" vypukle omietky s…
xvladox
Pred 9 rokmi
10
Montaz a servis rekuperacia Atrea BA
Ahojte, prosim neviete, kto robi v BA montaz a servis rekuperaice Atrea? Vopred dakujem za info…
danculd
Pred 9 rokmi
4
Vyúčtovanie elektriny - mesačná platba sa stráca
Každý mesiac platím zálohovú platbu za spotrebu elektriny 12-krát ročne, ale pri vyúčtovaní VSE zar…
riama276
Pred 9 rokmi
6
Zdeformovaná plastová vodovodná šachta
prosím o pomoc, názor.. bývame tri roky, takže prípojky sú urobené cca pred štyrmi rokmi. pôda je ť…
visnicka01
Pred 9 rokmi
14
Treba revíznu správu pre prípojku plynu?
Rekonštruujeme dom, tento týždeň nám pôjdu plynári robiť novú prípojku (staré inžinierske siete sme…
kristusko
Pred 7 rokmi
25
Existuje penetrácia proti plesni?
Čaute, chcem sa opýtať, či neexistuje náhodou nejaký hlbkový penetrák, ale taký, čo by mal v sebe o…
sneko
Pred 9 rokmi
11
Priestorový termostat zapína aj pri dosiahnutí teploty
Ahojte Rad by som sa spýtal ci je normálne ak termostat zapína čerpadlo od podlahoveho kúrenia aj…
stanleykoooo
Pred 7 rokmi
1
2
32
1
2
…
1977
1978
1979
1980