O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Internetové stavebniny
Aké máte skúsenosti s nákupom stavebného materiálu cez internet? Našla som tieto http://www.interne…
stavkluc
Pred 3 rokmi
30
Konferenčný stolík na mieru
Dobrý deň, hľadám spoľahlivého stolára (firmu), ktorý by mi vedel vyrobiť stolík na obrázku v kombi…
kikuska_nr
Pred 9 rokmi
1
Rady odbornikov na strechu-chybna dlzka krokiev
Prosila by som o info odbonikov na strechu, kedze zajtra nam maju dodat krokvy na plochu strechu...…
makovy
Pred 9 rokmi
10
Vhodný materiál na steny vnútorného schodiska
Chcela by som sa opýtať, či má niekto dobrú skúsenosť s farbou alebo iným materiálom na steny na sc…
melanie9
Pred 9 rokmi
3
Hľadám majstra
ahojte. Mame vyhliadnuty panelákový holobyt v novostavbe. Potrebujeme však nejaké úpravy a to, …
marteenka
Pred 9 rokmi
2
Poznate dobreho projektanta v okrese Prievidza?
pomozte pri hladani projektanta v Pd
antonmesaros
Pred 9 rokmi
2
Zlučenie hypotek
Ahojte Chcem sa poradiť ,,,, nájde sa tu niekto kto sa rozumie hypotekám ? Momentálne máme 2…
andreah25
Pred 9 rokmi
7
Vetranie technickej miestnosti
Ahojte, chcem sa spýtať máme technickú miestnosť bez okna V strede domu. Plánujeme tam dať elektrok…
jakabu
Pred 9 rokmi
1
2
34
sponzor fóra
Aký el.kábel použiť ?
Dobrý deň, mám takúto otázku. Začínam plánovať stavbu rodinného domu a potrebujem poradiť s el. pr…
balk
Pred 9 rokmi
5
Ako dlho trva schvalenie uveru v PSS?
Požiadal som o uver z PSS len neviem ako to bude trvat ...nemate niekto skusenosti ?
zvolsiinylogin
Pred 8 rokmi
11
Elektrické podlahové kúrenie.
Ahojte, máme elektrické podlahové kúrenie v drevodome. Boli sme kupovať laminátovù podlahu a v pre…
erika121160
Pred 9 rokmi
1
Ako sa zbaviť krtka?
Tak som si na zaciatku hovoril ze ved odide sam :-D Ale ako postupne mam z noveho travnika kopani…
danaracko
Pred 2 rokmi
1
2
...
...
4
5
134
Projekt domou
Dobry den hladam niekoho ci nahodou nepredava projekt domou 3+1izbovy malinky aby nebol velky lebo …
leonardom
Pred 9 rokmi
2
Rohové šuflíky tzv. Space Corner - využitie priestoru
Ahojte, je pri použití výsuvných šuflíkov tzv. Space Corner lepšie využitie priestoru ako napr. pri…
olma79
Pred 9 rokmi
1
Rozdelenie záhrady v "C"
Prosím vás.......dá sa rozdeliť parcela "C" vedená ako záhrada? umiestnená mimo zastavené územie ob…
tino2
Pred 9 rokmi
2
Rekonstrukcia bytu v Budapesti so slovenskou firmou
Dobry den, chcela by som sa opytat ci ma niekto skusenosti s prerabkou bytu/domu v Madarsku, no…
mitzekatze
Pred 9 rokmi
5
SÚRNE hľadáme projektanta, architekta
Ľudia prosim pomôžte nepoznáte niekto dobrého projektanta, architekta ktorý sa zaujíma o staré hlin…
babulina
Pred 9 rokmi
5
Pozemky Nove Zamky
Ahojte, hladame mensi pozemok v NZ cca 5-6 arovy. Nemate neake dobre tipy? A uplne najviac by ma za…
lia09
Pred 7 rokmi
7
Obkladač Dunajská Lužná pri Bratislave, prosím súrne kontakt
Poprosím o zaslanie kontaktu na spoľahlivého a skúseného obkladača z okolia Bratislavy. So súčasný…
romanromanroman
Pred 9 rokmi
2
Aké sú Vaše názory na takýto pôdorys bungalovu?
Zdravím Vás, chcel by som vedieť vaše postrehy na takýto pôdorys bungalovu, prípadne nejaké zmeny, …
zerex4
Pred 9 rokmi
18
Co nad podlahovku?
Dobry den prosim vas co je najvhodnejsi material nad podlahove kurenie? Dlazba?Plavajuca podlaha? i…
mega_parket
Pred 9 rokmi
14
Golden Tile - skúsenosti
Má niekto skúsenosti s touto značkou obkladov - http://www.goldentile.com.ua/sk/catalog/34/-p_85:36
patrik_martinka
Pred 8 mesiacmi
3
Rekonštrukcia plechovej strechy.
Dobry den vsetkym. Mám otazku tykajucu sa rekonstrukcie plechovej strechy na vikendovom domceku, kt…
fpsoos
Pred 9 rokmi
1
Bungalov 1377 - Euroline staví nekdo??
ahoj nenasel by se tu nekdo kdo má postaveno nebo staví a nechal me nahlédnout do jeho alba?? dekuj…
michaelaemail
Pred 9 rokmi
1
Izolácia potrubia teplej vody a kúrenia - kde kúpiť
Zdravím. Poraďte mi obchod v Bratislave a okolí, kde sa dá kúpiť izolácia na potrubia teplej vody …
dedo758
Pred 6 rokmi
7
Komin s dvoma spotrebičmi na pevne palivo
Caute,,vie niekto poradit ci mozem postavit komin s vyvodmi na dva spotrebice na pevne palivo,jeden…
schiedel_maros_plsko
Pred 9 rokmi
12
Aký je váš názor na tento projekt domu?
Ahojte, poprosim vas aj ja o nazory k dispozicii. Ospravedlnujem sa za kvalitu fotky 😀
petulaptt
Pred 9 rokmi
30
Kde mi vydaju odborne stanovisko k existencii hydromelioracnych zariadeni??
Chystam s a k odnatiu polnohospodarskej pody a treba tam toto stanovisko viete kde mi ho vydaju??
chrobak7
Pred 9 rokmi
2
Imitácia, ukončenie komína
Cawte chcel by som sa Vás spýtať, ako by som vedel ukončiť nerezový komín aby mi nad strechou netrč…
schiedel_maros_plsko
Pred 9 rokmi
2
Kamenný obklad medzi oknami - zalomenie eps
Chcem sa spýtať, treba pri lepení eps rezať do tvaru L okolo okien aj ten, kde bude ten kamenný obk…
peter2728
Pred 7 rokmi
23
1
2
…
1976
1977
1978
1979
1980
…