O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Oprava nesprávne namontovanej difúznej fólie
Ako opraviť nesprávne namontovanú difúznu fóliu? Popis závady v predošlej téme http://www.modrastre…
originalx
Pred 9 rokmi
3
Sádrovej stierke nestačí 5 náterov snehobielej maľovky
Prosim o odbornu radu, nakolko som zufala a zacinam si mysliet, ze mi pomoze uz len profesional - …
eruliena
Pred 9 rokmi
1
2
57
Zateplenie staršieho rodiného domu
Chceme opraviť fasádu na dome resp. urobiť novu a rozmýšlame aj nad zateplením domu. Lenže dom je k…
ignacza
Pred 9 rokmi
3
Vymena dlazby na podlahovom kureni
Kupili sme byt s podlahovym kurenim. Problem je, ze sa mi vobec nepaci keramicka dlazba na nom, je …
laco17
Pred 8 rokmi
12
Kolko ma budu stat papierovačky s projektom bungalovu Eko 120
Kolko mam pocitat penazi aby som mohol zacat stavat na pozemku odjeho kupi je to uz stavebny pozemo…
luky007
Pred 9 rokmi
1
Plavajuca podlaha terhurne
dobry den.neviete niekto,kde zozeniem plavajucu podlahu terhurne?kupil som ju na na inzerat a chyba…
ewam
Pred 9 rokmi
1
Stĺpy na altánok (pergoly) z betónových tvárnic
Dobrý deň prajem, chcel by som sa spýtať čo uprednostňuje pri stavbe altánku, komplet z drevených h…
stowasser
Pred 9 rokmi
5
Svetlolam
Zdravim. Robil tu niekto svojpomocne svetlolamy? Vedel by s tym poradit ako to spravit?
kasmo
Pred 9 rokmi
1
sponzor fóra
Zateplit v oktobri ci nie?
Ahojte potrebovali by sme poradit. Chceli sme zateplit v septembri, lenze majstrom sa posunuli term…
petko_sonka
Pred 9 rokmi
11
Dlažba kuchyňa a obyvačka
Ahojte rozmyslame nad dlazbou 60x60 do obyvacky a kuchyne kremovou farbou a odleskom .Moja otazka z…
90klara9
Pred 9 rokmi
6
Aký televízor kúpiť?
Zdravím, Rozmýšľam nad kúpou nového televízora a kedže som naposledy telku kupoval pred skoro 10…
rkorba
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
16
17
509
Problem z dažďovou vodou
Poprosím Vás o radu. Ako ste riešili zvod dažďovej vody. My máme dilemu. Nevieme kde zviesť dažďovú…
ignacza
Pred 9 rokmi
18
Recenzia firma STAVSERVIS Banská Bystrica
Dobrý deň, chcem vás len informovať o firme STAVSERVIS BB, s.r.o. http://stavservis.sk/ firma ná…
tomik25
Pred 3 rokmi
19
Musí byť difúzna fólia dokonale vodotesná?
Firma, ktorý stavia môj dom tento týždeň položila na väzníkový krov difúznu fóliu. V piatok pri pom…
stillwater7908
Pred 8 rokmi
8
Vypinac na stenu so senzorom na pohyb
ahojte zhanam vypinac na stenu so zabudovanym cidlom na pohyb a automaticky sa zapne svetlo,da sa v…
mimms
Pred 9 rokmi
17
Medzera medzi garážou a domom
Čaute Chcem sa spýtať či niekto staval alebo má dom so samostatnou garážou ktorá ide súbežne s dom…
jumt
Pred 9 rokmi
16
Kuchynske linky na mieru z polska
poposila by som kontakty na nejake overene firmy z polska .....dakujem :)
timeao
Pred 9 rokmi
1
Farba sokla
Chcel by som zmeniť farbu Mosaiktop M 330. Dá sa dofarbiť do hnedá, keď áno akou farbou, alebo až p…
multidekorsk
Pred 9 rokmi
2
Odhad hruba stavba
Cavte, potreboval by som vediet vas odhod hrubej stavby tohto projektu. Da sa postavit takato hruba…
rasto7764
Pred 9 rokmi
21
Podnajom alebo vlastne?
Prajem pekny dobrý vecer. Potrebovali by sme s manzelom poradiť. Žijeme s manželom v zahraničí(Angl…
eeffka
Pred 9 rokmi
21
Biela kuchyna s drevenou doskou a tehlovym obkladom
Ahojte, máte niekto takýto štýl kuchyne? Potrebovala by som inšpiráciu- chceme bielu kuchyňu s tako…
izkadavid
Pred 9 rokmi
12
Referencie Bripodom
Zdravim vsetkych, moj dotaz sa tyka skusenosti/referencii na spol. Bripodom. Planujeme stavat a zat…
pernlubo
Pred 9 rokmi
1
Absurdistan
Prosím o radu. Okresný úrad zrušil dodatočné stavebné povolenie susedov, lebo časť susedovej stre…
riama276
Pred 9 rokmi
12
Pomoc vlhne mi obyvacka
Prosím o radu, pred tromi rokmi sme kúpili starší byt na úplnom prízemí neb s nim žiadny problém až…
okarols
Pred 9 rokmi
9
Platby rtvs
zdravim, mam otazku ci aj od Vas co ste si zriadili pripojku elektriky a zatial len staviate a chcu…
dusantt
Pred 8 rokmi
21
Moka (koťogo) kávovar - skúsenosti
Ahojte. Chcem kúpiť tento kávovar. Máte niekto tento kávovar? Nejaké skúsenosti odporúčania, načo…
kajo873
Pred 9 rokmi
24
Ahojte prosim vas ma niekto skusenost na miesto omietok dat sadrokartonove platne nastenu?
;-) :-) mame dom s porfixu dakujem za kazdu inf. :-)
jamk1
Pred 9 rokmi
10
Vysávač Dirt Devil
Chcela by som poznať váš názor poprípade skúsenosti v Lidli bude vysávač Dirt devil bezsáčkový či h…
igigi
Pred 9 rokmi
7
Aké máte skúsenosti s firmou Moderný byt?
Dobry den, Chcem sa opytat ake mate skusenosti z firmou moderny byt, kupil som byt v KE na novej…
manuskaba
Pred 1 rokom
1
2
59
Je možné dokurovať obvod kachlami bez výmenníka?
Zdravim, Budem kupovat krbove kachle bez tepelneho vymennika, blizko mi idu trubky z obvodu kurenia…
jan45
Pred 9 rokmi
7
1
2
…
1974
1975
1976
1977
1978
…