Biela kuchyna s drevenou doskou a tehlovym obkladom

Ahojte, máte niekto takýto štýl kuchyne? Potrebovala by som inšpiráciu- chceme bielu kuchyňu s takouto doskou, ako je na obrázku, s tehlovým obkladom (alebo aspoň jeho imitáciou). Neviem sa rozhodnúť, či dať hladké biele skrinky s takýmito dlhými úchytkami alebo skôr ísť do vidieckeho štýlu a dať vyrezávané skrinky a tam potom zase váham nad úchytkami. Pomohli by mi fotky už hotových kuchýň :) Ďakujem :)
Odpovedať
Neviem si predstavit,ako budu tie tehlicky v okoli sporaka vyzerat po par mesiacoch,ci rokoch. Ako by si to chcela udrziavat v cistote? Mam taky obklad na chodbe,ale to sa umyvat neda,ako bezne obkladacky,ci hladke plochy ;-)
Odpovedať
@majki555 Cakala som podobnu reakciu, teraz nechcem riesit tehlicky, urcite to nebude prava tehla, skor nejaka napodobenina..teraz mi skor ide o tie dvierka a uchytky, ale dakujem za postreh :)
Odpovedať
Skombinovat rustikalne prvky (tehlovy obklad) s modernym nabytkom nemusi byt problem. Treba to riesit s citom. Ak bude vsetko ostatne moderne a len tie tehly rustikalne, nemusi to vypalit zle. Dolezite je aby to nebolo preplacane. Ladit cely interier v jednom style, ci uz ide o rustikalny alebo minimalisticky je jednoduchsie. To zvladne skoro kazdy. Ten cit pre mieru na kombinovanie nie je dany kazdemu. A uprimne povedane, imitacia tehliciek (ako kazda napodobenina) sa mne osobne nepaci. Nech uz by bol interier akykolvek a "tehlicky" ako prave. Priznane skutocne tehly ako detail by som akceptovala v pohode aj v minimalistickom interieri.
Odpovedať
@zita19 Dakujem za nazor :) my by sme si interier chceli ladit do vidieckeho stylu, vzdy som chcela vidiecku kuchynu, ale na tomto obrazku ma zaujalo to, ze je to minimalisticky styl dvierok a vyzera to dobre v kombinacii s tehlovym obkladom.. len sa trochu bojim do toho ist, nikdy som o takom niecom neuvazovala :) ten obklad bude kamenny s farebnym odtienom tehly...nieco take by sme chceli, este ho nemame uplne vybraty :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kikus51 lresne taku ako popisujes som chcela aj ja..moj sen..lenze ked ma postupne ludia odhovarali ze tie ,,tehlicky,, sa budu veeelmi tazko umyvat a napr.ked ti tam splechne olej alebo nieco mastne, neviem si predsstavit ako by sa to umylo...za mna, je to prenadherne ale asi nie moc prakticke...ale ledze si uz asi rozhodnuta, kombinacia s bielou kuchynou takou ako je na obrazku je nadherna takze do toho ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@kikus51 a este...uchytky...ja by som skombinovala dvierka take ako su na obrazku, ale uchytky mozno rustikalne...tym padom by sa skombinovalo moderne s vidieckym a hotovo;) ale to je len moj nazor
Odpovedať
Profilova fotka
@kikus51 a ta pracovna doska na obrazku je proste 😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Odpovedať
@kikus51 Uchytky na obrazku su z IKEA su dostupne a vazne prakticke :-) S tou cistotou obkladu sa to riesi v kuchyni tak, ze sa to pretrie neviditelnym lakom, ktory sa uz da umyvat, ale nevyzera to az tak krasne, osobne by som mozno dala imitaciu bielych tehiel, skuste pohladat na google. Skutocne to vyzera super a jednoliato :-) Napriklad taka bielo drevena kombinacia vyzdobena na velku noc do zltej, oranzovej a zelenej vyzera lepsie ako, ked tam este kricia cervene tehly 😉
Odpovedať
@advafb tito uchytky maju v kazdom zeleziarstve (ked nie na sklade tak objednaju) v Hornbachu aj v obi, kupis ich aj na nete uplne v pohode, nema ich len ikea. Presne tieto v matnom chrome mam v mojej kuchyni na mieru a stolar ich nebol kupovat v ikea
Odpovedať
@izkadavid aj ja som sa zalubila do tej dosky, vyzera super len dufam ze sa to bude dat aj zrealizovat :-) co sa tyka praktickosti tehloveho obkladu, my s muzom nie sme praktici, paci sa nam to, tak to chceme vyskusat a uz uvidime potom ako budeme riesit udrzbu, nejako sa to urcite bude dat poriesit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kikus51 tak drzim palce nech sa vydari podla predstav a co najmenej nech sa spiniii :) potom kuknem rada foto;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?