Absurdistan

Profilova fotka
Prosím o radu. Okresný úrad zrušil dodatočné stavebné povolenie susedov, lebo časť susedovej strechy je na mojom pozemku a stavebný úrad pri obecnom úrade mal vydať nové rozhodnutie, ktoré bude v súlade so zákonom. 5 mesiacov sa nemali k ničomu, až keď som ich upozornila na nečinnosť, zvolali nové konanie na novédodatočné stav. povolenie. Stále nemajú žiaden vlastnícky vzťah k časti môjho pozemku, nad ktorým majú strechu a teda nemôžu vydať inú rozhodnutie než to, čo im už okres zrušil, teda opäť len porušením mojich vlastníckych práv- do kolečka dokola. Je to vôbec možné? :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Verim ze si vytocena, ale sú nutne duplicitné témy?
Odpovedať
Profilova fotka
@jankazb Nie som si vedomá, žeby šlo o duplicitu v téme, ešte som sa na MS nestretla s prípadom nového konania o novom dodatočnom stavebnom povolení za rovnakých podmienok. Ak si to našla, budem povďačná, ak mi napášeš, kde.
Odpovedať
Profilova fotka
Toto všetko riesia už dlho v inej téme, najnovšie s majkojm. Ved kto vedel či chcel sa už vyjadril či poradil. Skutocne je to už len a len na právnika. Neverim ze cokolvek iné sa k tomu už dá povedať.
Odpovedať
Profilova fotka
Poprosila som o konkrétnu problematiku a nie o toto všetko. Je rozdiel medzi dodatočným st. povolením a DSP, ktoré bolo zrušené vyššou inštanciou a obecný úrad iniciuje to isté. Opakujem nie je to isté a nikde som sa s tým nestretla, ani na MS.
Odpovedať
@riama276 ako čítam tvoje zadanie "otázky" , vlastne tam otázku nevidím. Najprv prosís o radu, potom opíšeš stav, potom sa spytas, či je to možné. Odpoveď na tvoju otázku je "áno" . V predošlej téme to bolo očividne viac rozvite. A netušíme co tu vlastne chceš vedieť. posťažovala si sa, ôk. Je to svinstvo, ano.
Odpovedať
Text mas okopirovany, tiez neviem naco otvaras dalsiu temu. Kedze zvolali nove konanie, mozu to na nom cele zastavit.
Odpovedať
@riama276 daj fotku, aby si ludia vedeli spravit obraz o tvojom utrpeni. Ci "zaberaju" 0.5m ci 50 m2....
Odpovedať
@riama276 obrat sa rovno na právnika
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem všetkým za Vaše empatické postoje v mojej diskusii.
Odpovedať
Profilova fotka
Pockaj ako dopadne, ak im obec dá súhlas s novim stavebnin konaním tak máš možnosť zažalovať obec za nerešpektovanie súdneho rozhodnutia. Ale to už riešili cez právnika ale nie tu na MS. :-S Nič v zlom ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@logo22 Ďakujem, obec im už povolila jedno DSP, okres to zrušil a oni iniciujú nové konanie na nové DSP, nejde o súdne rozhodnutie. Tu som sa žiadala o radu. Aj ja to tak vidím, že budem to musieť s právnikom riešiť na súde. Nemienim zatiaľ žalovať obec, aj keď mám dôkazy, že ma starosta diskriminuje. Ale napokon to zaňho by opäť zaplatil štát a jemu sa nič nestane.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?