O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Aké kúrenie do bytového domu?
Prosím chceme kúpiť 2izb. byt v bytovom dome (64m2) kde je možnosť kúriť cez komín. Nie je tam plyn…
jakabkodano
Pred 8 rokmi
17
Aká je reálna cena kuchynskej linky so spotrebičmi?
Dobrý deň, chcela by som sa Vás spýtať aká je taká reálna cena kuchynskej linky so spotrebičmi…
mambo11
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
6
7
195
Stolár v Prievidzi - koho odporúčate na kuchynskú linku a ?
*chyba v názve: a vstavanú skriňu - to mi tam vypadlo Dobrý deň, zvažujeme novú kuchynskú linku + …
leonardom
Pred 9 rokmi
2
Ako ste spokojní s digestorom GUZZANTI ORW WHITE
Ahojte, zháňam informácie ohľadom tohto digestora GUZZANTI ORW WHITE, vaše skúsenosti s výkonom, pr…
deenisssa
Pred 9 rokmi
4
Rekonštrukcia kamennej priečky v starom dome.
Ahoj. Rekonštruujem cca100 ročný postavený mix kameň, tehla. V interiéri je jedna nosná priečka zho…
jakubf99
Pred 9 rokmi
1
Napojenie na existujucu vodovodnú prípojku
Ahojte. Mám takú otázku je možné sa pripojiť na vodu v susedovej vodovodnej šachte ? Sused kopal…
lukas2589
Pred 9 rokmi
7
Projektová dokumentácia k plynovej prípojke - aká to je ???
Dobrý deň, chceme si dať spraviť plynovú prípojku a máme nejakú projektovú dokumentáciu (časť: o…
yetinb
Pred 9 rokmi
9
Bramac klasic alebo Terran Danubia ,Synus
ktoru z nichporadite? ;-)
lucymk
Pred 8 rokmi
12
sponzor fóra
Hladam sadrokartonara
Zdravim vas vsetkych :-) Hladam nejaku sikovnu partiu sadrokartonarov z okolia NR ktory maju sku…
pivkes
Pred 9 rokmi
1
SONY KDL-50W756C
Ake s nim mate skusenosti? Chystam sa kupit novy televizor a zatial je tento model moj favorit.
juri77
Pred 9 rokmi
2
Sprchovy kut tvar
Dobry večer rozmyslame nad murovanym sprchovym kutom alebo klasickym. Je lepsi murovany alebo klasi…
90klara9
Pred 9 rokmi
22
Rekonštrukcia RD + povolenie
Zdravim! Nenašiel som tu obdobnú tému, ani presnú odpoveď na otázku: Kupujeme RD ktorý je hotový,…
cotibebemore
Pred 8 rokmi
11
Ako zaslepit kanal
CAute, obraciam sa na vas s prosbou o pomoc. Hladam nafukovaci tesniaci balon ktory sa strci do kan…
poliacik321
Pred 9 rokmi
2
Stavebne povolenia na COV a na dom...
musim mat najskôr povolenie na COV aby som mohla ziadat o povolenie na vystavbu domu, ci mozem obe …
majkoj
Pred 9 rokmi
4
Bezolejove fritezy
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01BHW1KD0/ref=pd_sim_201_4?ie=UTF8&psc=1&refRID=P57CJJW2YRJNXD…
ada32
Pred 9 rokmi
5
Elektrický krb
Ahojte, uvažujem o kúpe elektrického krbu. Máte s nimi nejaké skúsenosti? Odporučili by ste mi nej…
majki555
Pred 9 rokmi
5
Poradte firmu na anhydrit
Vie niekto poradit dobru firmu za dobrú cenu na anhydridový poter v Trebišove, Košický kraj. Ďak…
dasadavid
Pred 9 rokmi
1
Je gulička v kúpeľni potrebná?
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či je v kúpelni potrebná v podlahe tzv. gulička a ak áno tak či …
janinka13
Pred 6 rokmi
26
Porad te kurenie :)
dobry den kupili sme s manzelkou dom: 2 poschodia plus podpivniceny nezatepleny a plastove okna …
untitled
Pred 9 rokmi
14
Konin,cistenie v bumgalove
Ahojte, zacinam trosku premyslat na krbom v bungalove a napada ma otazka kde ako dat komin aby sa d…
gashtaan
Pred 9 rokmi
14
Veľkosť vane a výška zásteny
Ahojte. Chcela by som sa Vás opýtať, ako by ste riešili vaňu v tomto priestore. Bola tam 30 ročná v…
linlex002
Pred 9 rokmi
17
Cena zakladov domu 12x9 m v okoli Poprad 2016?
Zdravím, staval tu niekto v roku 2016(toto leto)základy domu?Alebo si to nechal urobiť firmou?živno…
zeppelinde
Pred 9 rokmi
1
Cena domu ARD Duet 0 stavba na kľúč ?
Dobrý deň Mám otázku na stavebnú firmu alebo niekoho kto má skúsenosti v akej cene sa aktuálne po…
1marian1974
Pred 9 rokmi
2
Fukana alebo striekana pena
Chcem od vas radu.Mate niekto skusenost s fukanou izolaciou a chytrou penou.rozmyslam ktoru si dat …
petka456
Pred 8 rokmi
21
Súhlas vlastníkov k stavebnemu povoleniu
Ahojte, len sa chcem spýtať či náhodou neviete či potrebujem súhlas k stavebnému povoleniu od vlast…
frantos
Pred 9 rokmi
8
Kupa pozemku a natiahnutie elektrickej energie
Dobry den prajem priatelia :-) mam mat pozemok a neviem ako postupovat..... Mam si dat prepisat poz…
megdesign
Pred 9 rokmi
29
Hľadám pozemok v Nitre a okolí
Ahojte, hľadám pozemok v Nitre a okolí od 7-10 arov cca,ak o niečom viete,dajte prosím vedieť.Cen…
januska131
Pred 9 rokmi
1
Knauf F Plus vs Knauf Uniflott Finish
Neviete niekto aky je rozdiel medzi tymito dvoma tmelmi?
gashtaan
Pred 9 rokmi
1
Sprchove dvere do niky z plastu
Neviete ci niekto vyraba? sirka 90 cm, otvaracie. Vsade som nasla len sklenene. Dakujem.
kvetinka_17
Pred 9 rokmi
1
Izolacia stropu - pridanie z vrchu na zaklop
Ahojte, chcem sa poradit ohladne izolacie. Kedze sme oproti projektu pridali viac izolacie do podla…
slavoslav
Pred 9 rokmi
5
1
2
…
1975
1976
1977
1978
1979
…