O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Pomoc s rekonštrukciou
Dobrý den, Hľadáme niekoho kto by bol ochotný nám napísať kroky od úplného začiatku pri rekonštr…
jan45
Pred 9 rokmi
3
Schodisko 2,4x2,30
Mám otvor na schody dlžka 2,4, šírka 2,3. Nerobili ste niekto schody na takýto rozmer ?
tino2
Pred 9 rokmi
14
Skryté odvodnenie okien - skúsenosti
aký máte názor na skryté odvodnenie u okien, ktoré riešenie je lepšie ? Výrobca mi ponúka u tých is…
radka49
Pred 5 rokmi
2
Znalecký posudok Levice
Potrebujem vypracovať znalecký posudok na dom kvôli HU.Viete mi poradiť dobrého :-) znalca .Banka …
tamuska18
Pred 9 rokmi
3
Trostav s.r.o.
Zaujímavá firma. Ale takto sa dnes asi normálne podniká https://youtu.be/Yiv11s52ShI https://yout…
johndoe1981
Pred 8 rokmi
3
Graficky navrh kuchyne ZADARMO
Ahojte modraci, chcela by som sa opytat kde ste si dali robit navrh kuchyne. Idalne niekde kde to…
zita19
Pred 9 rokmi
22
Viete mi poradit cim pretriet flak na foto?
Flak je sposobeny po utreti spinavej steny jarovou vodou na umyvatelnej stene. Skusala som aj prebr…
cleo999
Pred 9 rokmi
3
S akym cisticom pojde vycistit modra farba na wc doske od bref blue water?
Klasicke cistice na wc, cif a aj ocot som uz skusala.
melanie9
Pred 9 rokmi
6
sponzor fóra
Okná a rozmer stavebného otvoru
Zdravím, pri kontrole rozmerov okien už v závaznej objednávke som si všimol že niektoré okná budú m…
jaro113
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
68
Prekrytie odtoku
Prosim Vas kde by som zohnala a ako sa to odborne vola, co sa kladie na prekrytie odtoku v sprchovo…
stowasser
Pred 9 rokmi
3
Posuvné dvere s HST portálom od INCON v okolí Nitry
Dobrý deň, vyberáme plastové okná na novostavbu. Z nekonečného množstva ponúk rozmýšľame nad firmo…
jojkolenka
Pred 9 rokmi
2
Chyba v kupnej zmluve
Ahojte, v kúpnej zmluve sme si všimli (ale až po overení podpisov), že namiesto Užhorodská máme nap…
zuzanka.zuzu
Pred 9 rokmi
5
Kondenz (vlhko) za nopovou foliou
Po dokonceni dazdovej kanalizacie sme kanalizacne rury zasypali zeminou a hned na druhy den sa za n…
poludnica1
Pred 1 rokom
1
2
...
...
3
4
109
Čo mohlo spôsobiť zašednutie špáre na zemi v kúpeľni?
Ahojte, stala sa mi taká vec, špára v kúpeľni a vo WC na zemi, mala byť čokoládovo hnedá a je úplne…
kejtie21
Pred 9 rokmi
5
Ako upevniť lištu na LED na strop?
Môj prvý nápad bol prilepiť to mamutom, no potom mi došlo, že lišty sa zohrievajú a ktovie, či by t…
janamartish
Pred 9 rokmi
14
Sprchovací kút pod oknom
Ahojte, aký máte názor na vizualizáciu kúpeľne. Sprchovací kút pod oknom - to sme chceli, len zo…
epto
Pred 9 rokmi
3
Plynova pripojka 80metrov
Zdravym strechaci chcem sa informovat kolko ma asi bude stat natiahnutie plynu k pozemku je to cca …
sneko
Pred 9 rokmi
5
Veľkosť okna v kúpeľni
Ahojte, aký máte názor na vizualizáciu kúpeľne. Sprchovací kút pod oknom - to sme chceli, len zo…
hroma
Pred 6 rokmi
7
Purenit pod terasové a vchodové dvere, ako na to ?
Dobrý večer, potrebujem poradiť, plánujeme si sami namontovať Purenit pod terasové a vchodové dvere…
mirkoivka
Pred 9 rokmi
5
Co hovorite na takuto kupelnu?
Co hovorite na tieto dve kupelne? Co by ste spravili inak? 1. miestnost - hlavna kupelna 2. miest…
velton
Pred 9 rokmi
7
Prosim o radu ohladom terenu
Zdravim, co urobit v pripade, ak si sused pred stavbou mojho oplotenia neustale navysuje teren hlin…
jan45
Pred 9 rokmi
2
Strieborná spájka obalená
Mám cca.700ks strieborných spájok, vedeli by ste mi poradiť kde to predať? :-|
jamk1
Pred 9 rokmi
10
Krbové kachle Invicta Doncheville
Ahojte, máte prosím niekto skúsenosti s krbovými kachlami Invicta Doncheville? Poradíte pre a proti…
marinnah
Pred 9 rokmi
1
Vzdialenosť kotla od zásobníka na TUV
Ahoj, je nutne pri kombinacii plynovy kondenzacny kotol + zasobnik na TUV dodrziavat nejaku predpis…
dedo758
Pred 5 rokmi
1
2
34
Ako spraviť omietku
Pôvodne som uvažoval daný prechod obložiť drevenou zárubňou. Avšak pri kúrení nahrieva dosť výrazne…
andiablo
Pred 9 rokmi
8
Ako spraviť omietku
Pôvodne som uvažoval daný prechod obložiť drevenou zárubňou. Avšak pri kúrení nahrieva dosť výrazne…
andiablo
Pred 9 rokmi
1
Sú nejaký šikovný elektrikári na vybudovanie el. pripojky v BA?
Ahojte, potrebujeme vybudovať el. prípojku v BA. Oslovili sme niekoľko firiem, dve síce prišli mies…
alicezet
Pred 9 rokmi
2
Rekonstrukcia a izolacie podlahy 2
V rodinnoom dome mame parkety,pod nimi dosky a hranoly medzi ktorymi je skvara. Chcem to vsetko vyb…
parkety
Pred 9 rokmi
5
Rekonstrukcia a izolacie podlahy
V rodinnoom dome mame parkety,pod nimi dosky a hranoly medzi ktorymi je skvara. Chcem to vsetko vyb…
petradum
Pred 9 rokmi
6
Garážová brána s kazetovým prelisom
Poprosím Vás, poradte mi dodávateľa na kvalitnú garážovú bránu s kazetovným prelisom . Ďakujem
ivan007
Pred 9 rokmi
1
1
2
…
1973
1974
1975
1976
1977
…