Purenit pod terasové a vchodové dvere, ako na to ?

Dobrý večer, potrebujem poradiť, plánujeme si sami namontovať Purenit pod terasové a vchodové dvere, ešte pred montážou hliníkových terasových a vchodových dverí. Podlahu ešte nemáme a čítala som že je to vhodné na to, ale mám zopár otázok : - ako sa to pripevní na základovú dosku s hydroizoláciou /maltou,PU penou/, či sa to tam len položí a zaťaží váhou profilu ? - môžem dať 3 kusy Purenitu o šírke 5cm vedľa seba, aby mi vznikla taká šírka ako bude mať profil terasových dverí ? - treba tie 3 diely spojiť s niečím medzi sebou /PU penou, skrutky/ ? - pri montáži hliníkového profilu na Purenit spojiť s čím /PU penou/ ? Ďakujem
Odpovedať
Ja som na lepenie k profilu (bol plastovy) pouzil tmel PU 40, doporucil mi to predajca phonotherm dosiek. Myslim ze aj na lepenie blokov k sebe bude najvhodnejsi, mne dodali rozmer na mieru.
Odpovedať
ďakujem a o základovú dosku ste to ako upevnil ? Zaťaží sa to samo váhou dverí, alebo ako ?
Odpovedať
@mirkoivka Dvere som montoval predsadene pred murivom na take specialne uchyty, takze zospodu tam bol pristup a phonotherm sa vedel uchytit skrutkami. Nasiel som foto ako to v mojom pripade vyzeralo. V tvojom pripade by som to asi rovnako nalepil lepidlom PU 40 na zakladovu dosku a hotovo :)
Odpovedať
Super, ďakujem ti pekne aj za priloženú foto :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?