Ako spraviť omietku

Pôvodne som uvažoval daný prechod obložiť drevenou zárubňou. Avšak pri kúrení nahrieva dosť výrazne stenu takže nebude to pravé orechové pre zárubňu. Na základe týchto skúseností uvedenú zárubňu chcem nahradiť kamenným obkladom. Ostáva však zvyšok steny a tu je kameň úrazu. Ostali mi dva kýble silikónovej omietky z fasády.Ale opäť problém kachle. Ako by ste riešili uvedenú stenu
Odpovedať
Však normalnu hladkú omietku a namaľovať farbou podľa ĺubovôle. Ináč ani ten obklad zárubne tiež nie je potrebný. Takú sedlačinu robiť... nechápem.
Odpovedať
Kasli na dva kzble omietky a kup interierovu a kamenny obklad je tiez o nicom. Daj normalne rohovniky pod omietku. Nech to vyzera normalne.
Odpovedať
no praveže to je ten problem že rooviky už nadám. Z druhej strany steny je už omietka na hotovo. @zita19
Odpovedať
Kedysi sa takto bezne davali kachle ku dveram a nebol problem. Pametam si to u starej mamy. Urcite by som tam nedaval silikonovu omietku, ked uz ti ide o tu strukturu tak mozno kachliarsku omietku, ale neviem aky by to malo zmysel. Neviem si celkom predstavit aky kamenny obklad mas na mysli.
Odpovedať
Keby si tam mal sadrovu omietku (ale nevyzera to tak) tak sa daju dat este aj rohovniky, ale uplne tip top by to ani potom asi nevyzeralo.
Odpovedať
@andiablo tu pec tam budes mat akoze fak takto? uz ked neriesim vzhlad tak ju daj aspon viac k stene nie
Odpovedať
@sysell @xaxaxaxa táto piecka tam je dočasne kym staviam. Potom tam pojde Haas sohn Salerno II. Chcem tam dáť KVK štukovu jemnu. Asi tam dám tu obložku a uvidíme čo to bude robiť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?