O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Madlo na branu
Prosim poradte predajnu v okoli trnava, hlohovec kde ponukaju madlo na vonkajsiu branu.
veron900
Pred 9 rokmi
1
Odvetranie plochej strechy
Prosim kolko treba odvetracich kominkov na plochej streche (zlozenie strechy: OSB doska,parozabrana…
zuza7a
Pred 9 rokmi
1
Projekt - Košice okolie?
Projektanti Košice, máte záujem spracovať nám projekt v blízkej budúcnosti? Máme pôdorys aj vizuali…
neuschwanstein
Pred 9 rokmi
1
Kolko po zaliati stropu od Porothermu...
sa nan v mieste nosnej priecky mozu polozit tri palety tehal (ca 1200kg/paleta)?
dusantt
Pred 9 rokmi
4
Voľba kúrenia
Ahojte, neviem sa rozhodnúť aký tip kúrenia si dať do domu v energetickej triede a1 s rozlohou 104 …
e313
Pred 9 rokmi
1
2
53
Potrebujem poradiť pozemok 14x56
Ahojte Strechúšikovia, prosím Vás pekne, aký je Váš názor na pozemok s rozmermi 14 x 56, sadol b…
katylia
Pred 9 rokmi
14
Parapet na francuzkom okne
Ahojte, chcem poprosit o radu, pripadne foto ak mate parapet na francuzkom okne. Mame francuzke okn…
romana01
Pred 9 rokmi
15
Predaj domu a pozemku podiel.
Zdravím možno to sem nepatrí no pokusim sa.s manželkou sa ideme rozvádzať máme 5rocneho chlapca.pre…
marta2610
Pred 9 rokmi
16
sponzor fóra
Nefunkčna ( plytka ) vrtana studna
Ahojte strechari . Kupili sme dom z vrtanou studnou ( asi 2 roky nepouzivana ) lenze ked sme merali…
richard71
Pred 9 rokmi
2
Aký máte názor na tento projekt domu ?
Čo poviete ?
ak1n1mod
Pred 9 rokmi
1
2
37
Cena poteru
Aka je prosim Vas bezna cena betonoveho poteru o hrubke 5-7cm? Ide na podlahove kurenie, cena za ma…
pripad001
Pred 9 rokmi
2
Tip na dobru RK v IL
Viete mi prosim odporucit dobru RK na predaj bytu v Ilave? Ocenila by som taku, s ktorou mate pozit…
acibul251
Pred 9 rokmi
1
Stolár
Dobrý deň, nemáte skúsenosti so stolárom F.Kubinom? Okres Bardejov...ďakujem
sue145
Pred 9 rokmi
1
Velky format obkladu
Prosim o radu, skusenosti a nazory... velmi sa nam paci obklad a dlazba Rako Random 60x60, dlazba h…
kaya60
Pred 9 rokmi
6
Kuchyna z Polska
Dobry den, chcem sa spytat, ci ma niekto kuchynu (alebo iny nabytok) vyrobenu firmou Meble Ziobro -…
vierakan
Pred 9 rokmi
1
Kuchyňa + obývačka
Stále sa neviem rozhodnúť,či mám oddeliť priestor medzi obývačkou a kuchyňou priečkou. V obývačke b…
leilak1
Pred 9 rokmi
13
Muzo II.
Ahojte :-) práve som sa zaregistrovala a zatiaľ sa tu neviem zorientovať 8-) Prosím Vás mám prosb…
spiderhst
Pred 9 rokmi
23
Luzna ulica Bratislava (Petrzalka)- byvate niekto?
Dobry den, chcem sa opytat, ci niekto z vas byva na Luznej ulici v BA, pripade na Bosakovej, ako st…
lalilovka
Pred 7 rokmi
4
Kúpa rozostavaného domu
Dobrý deň, chcem sa poradiť. Máme možnosť kúpiť rozostavaný bungalov. Dom nie je dokončený a teda a…
xiomo
Pred 9 rokmi
13
Práčka na teplú a studenú vodu
Ahojte, potrebovala by som poradiť...máme novostavbu, ideme kupovať práčku a máme urobené vývody na…
technik007
Pred 9 rokmi
1
2
45
Geodet Nitra
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať na nejakého dobrého geodeta z okolia Nitry, potrebujeme zapísať …
paula7516
Pred 9 rokmi
4
Obklad marazzi a jolly
Ahojte strecháči. Potrebujem poradiť, resp. vaše skúsenosti s obkladom marazzi, konkrétne evolution…
zana_tn
Pred 9 rokmi
5
Dodatočné dorobenie elektornického otvárača dverí
Ahojte. Myslíte že sa dá dodatočne dorobiť resp vymeniť klasická vložka vo vchodových dverách za e…
kajo873
Pred 9 rokmi
18
Sadrokartón na plafón z trstiny
Ahojte. Potrebujem radu. Už sem píšem asi za každú "blbosť", ale pri prerábke sa vždy dostanem do k…
linlex002
Pred 9 rokmi
17
Hladam sikovnych chlapcov na pokladku zamkovej dlazby okr. Galanta
Poznáte niekoho? Odporučte. Dakujem
adriana1988
Pred 9 rokmi
1
Plná tehla na priečky,prípadne vn. nosné múry v dome z YTONG-u.
Čo vravíte na takéto využitie plnej pálenej tehly? Chcel by som ju využiť na priečky,prípadne na …
duzu
Pred 1 rokom
1
2
39
Pozemok v okolí Modry a Pezinku - tipy, pre a proti
Ahojte, poprosim vas o nejake tipy na pozemok priamo v, alebo okoli Modry a PK na stavbu RD. Ocenim…
tomstein
Pred 8 rokmi
21
Kuchyňa Katy alebo Radúza z Decodomu?
Ahojte, kto má Katy alebo Radúzu z Decodomu? Rada by som videla nejaké inšpiratívne fotky :)
katrinka8
Pred 4 rokmi
1
2
45
Plastová záhradná palisáda (obrubník)
Ahojte, máte niekto skúsenosť s plastovou záhradnou palisádou, alebo obrubníkom z plastu, ale vyšš…
fillka
Pred 9 rokmi
1
Ako vysoke podkrovie?
Zdravim vas. Naprojektovali mi 6 radov, ale zda sa mi, ze by to bolo vysoke, no ked nechcem stresn…
dusantt
Pred 9 rokmi
1
1
2
…
1971
1972
1973
1974
1975
…