Aký máte názor na tento projekt domu ?

Čo poviete ?
Odpovedať
1
2
3x detska,spalna,kychyna s obyvacku,kupelna..vycital som to z toho planu dobre?:-)
Odpovedať
@miro1984 Zabudol si na hajzlik pri vchodovych dverach. Netreba ani vstavat ked pride postarka. Este sa mi nepaci ta mini vstupna chodbicka (vzhladom na gigantickost tohoto domu) a to ze ked z nej vyjdes tak rovno pred sebout mas mur. Neviem aky maju zmysel odskoky pri vstupe a pri terase.
Odpovedať
A este znovu tu vidim ten nestastny stvorcovy tvar obyvacej casti. Taketo sedacky v priestore su efektne, ale v tak om kde vyniknu a nebude ich treba obchadzat. Schvalne si pozri rozemry sedacky, ktora by sa ti pacila, ze kolko ostane okolo nej priestoru. Dalej nevidim zmysel baroveho sedenia (predpokladam, ze bude aj porschacik) pri tom mini ostrovceku, ked hned vedla je jedalensky stol. Alebo je to pracovna plocha, ale potom je to dost male.
Odpovedať
@xaxaxaxa Ja neviem,niesom architekt,mne by to stacilo,kuchyna s obyvackou su dost velke,deturence sa tam budu hrat,ja budem citat noviny a gazdina piect strudlu,na taketo to postacuje :-D
Odpovedať
@miro1984 áno :) plus ešte komora, technická miestnosť , wc a šatník :) @xaxaxaxa chodbu sme nedali moc veľkú, lebo sme dali vedľa nej mini šatník, odskoky preto , lebo sme nechceli obdlznikovy dom bez ziadneho tvaru V kuchyni to má byť, taký ostrovček, barove stoličky tam nemusia byť
Odpovedať
Aj mate foto,ako to vyzera zvonku?A je tu murovany,ci drevodom?
Odpovedať
Podla mna je super len ja by som dala 2 kupelne :-) a ten krb mi tam pride nejak navyse .mozno dat ho niekam inam?? :-)
Odpovedať
@miro1984 tento projekt sme si navrhli a architekt ho zatial iba spravil, že ako by to vyzeralo, ešte nemáme ani pohľady z vonku :( bude to drevodom :) @erika1811 ďakujem :) neviem ale kam :/
Odpovedať
Inak,ja by som nejaku tu technicku miestnost,kde by bol povedzme kotol,pracka,atd..riesil malinko vacsiu a s dverami aj von..
Odpovedať
Ten satnik je fakt minisatnik pre tak velky dom a ist s kavou ci jedlom z kuchyne na terasu bude za trest. Sedacka je malicka naopak jedalen velka. akoda odskokov su zbytocne nijak dizajnovo neobzvlastnia dom, mohol byt pekny velky satnik a este jedna kupelna pri spalni.
Odpovedať
@erika1811 To krb je praveze perfektny,vidno ho z obyvacky,jedalne,aj kuchyne,ak tam bude z troch stran presklenna krbova vlozka,parada:-)
Odpovedať
Nerozumiem,preco vela ludi baziruje na dvoch kupelkach,kolko casu zo dna travite v kupelni?Skor by som baziroval na kuchyni,jedalni,terase...tam,kde budem spolu so zenou a detmi najcastejsie.Ale beriem,vec nazoru:-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ak sa vam to paci preco nie ;-) kazdy podla seba.my napriklad nebudeme mat krb vobec... :-)
Odpovedať
@miro1984 tie dvere nie sú zlý nápad :) @atlaska do toho šatník by sa dali maximalne nejake bundy, pripadne topanky, to usporiadanie obyvacky a jedalne sme sa ester nerozhodli ako to bude, to iba tak architekt nakreslil... nam stačí jedna kúpeľňa :)
Odpovedať
@miro1984 tak ja mam 2 dievcata a neviem si predstavit ako by sme sa stavali do poradovnika ked budu velke.my mame vlastnu kupelku v spalni sice su malikne ale su 2 :-D
Odpovedať
@erika1811 my sme teraz piati v trojizbovom byte a dá sa to :D dvaja chalani a jedno dievča .. ,u nás skôr to wc je potrebné :D
Odpovedať
@ak1n1mod Vies,tie dvere,je to prakticke,idem von daco robit,prejdem do technickej miestnosti vznutra,prezujem sa do gumakov,vyjdem von,ostriham stromceky v sade,pokosim travnik,idem dnu,mozno spinavy,trochu blata,nevadi,v technickej miestnosti sa vyzujem,spinave veci necham v kosi pri pracke a dnu idem v pohode cisty :-) ,to je len taka jedna varianta z xy moznych variant:-),neviem,budete mat sad so stromcekmi? :-D
Odpovedať
@erika1811 Tak ked je doma taky maly babinec,beriem to:-),ved nakoniec,diskusia na temu,zena v kupelni,to by sme tu boli este do zajtra :-D ,samozrejme,nie v zlom:-)
Odpovedať
@miro1984 ešte nevieme :-D
Odpovedať
@ak1n1mod z ktorej strany je vchod? Podla mna to tam mas extremne krkolomne, zly pristup do kupelky, zbytocne vela miesta zabera krb (da sa umiestnit inam) atd..
Odpovedať
Miesto dvoch kupelni by som zvacsil technicku miestnost a tam dal este zachod,male umyvadlo a murovany sprchovaci kut..a kto chce mat komfort kupelne,musi si privstat,lenivci na ranne vstavanie budu pachat rannu ocistu v spartanskych podmienkach miestnosti technickej:-)
Odpovedať
@ak1n1mod: "@xaxaxaxa chodbu sme nedali moc veľkú, lebo sme dali vedľa nej mini šatník", No ja by som ten satnik urcite neoddeloval dverami. Taketo chodbicky su klaustrofobicke. Okrem toho ak nedava celopresklene vstupne dvere chyba ti aj okno v tej vstupnej miestnosti. Ja som dal vstupnu chodbu 11 m2 a nelutujem, bola to jedna z tych lepsich veci co som vymyslel. V casti som urobil ako vstavanu skrinu ale hlbsiu ze sa do nej aj da vojst. Jedinu chybu som urobil ze som nedal viac skla do dveri, ale zase dvere do domu su bezramove posuvne sklenene 120x200, takze to ujde. "odskoky preto , lebo sme nechceli obdlznikovy dom bez ziadneho tvaru" A v com je problem keby tam neboli tie odskoky, nerozumiem. Nevidim ziadny funkcny ani esteticky zmysel. "V kuchyni to má byť, taký ostrovček, barove stoličky tam nemusia byť " Rozmyslal som, zeby mal byt vacsi ale asi na to nie je miesto.
Odpovedať
@mpmivo kam inam by sa dal dať ešte krb ? Podla mna pristup do kupelne je dobry
Odpovedať
Profilova fotka
Veľmi komplikovaná strecha. A za veľmi veľké peniaze pre odskoky. My máme strechu menej komplikovanú ako plánujete vy, ale tiež ju máme vysunutú nad garáž a z druhej strany nad terasu. Tie miesta nám ju dosť predražili. Samotná strecha stála polovicu ceny celej hrubej stavby. Ak to však Váš rozpočet dovoľuje, tak prečo nie. Ja by som našu nemenila :-)
Odpovedať
5ludi ma par bund? rozne tasky, topanky, sportove topanky,ciapky,rukavice,papuce pre hosti, u nas dva sufle plne sprejov,snurok, sluchadiel,kapesnikov, lakov na vlasy.....v satniku pri vstupe. Nez taku mini miestnost je lepsia obycajna vstavana skrina, usetris dvere,aj tak tam iba vstupis vyberes bundu a ides. von lebo tam nieje miesto na komodu napriklad ci lavicu. niekam terba dat kufre, deti porastu pojdu na skoly,je ine 3deti. ajedna kupelna a ine 5 dospelakov,kam ratam dnes uz aj 15a viac rokov. Rozmiestnenie obyvacky je zatial len tak....... urobte poriadny projekt,ked uz investujete so individualneho, kuchynu zameranu v projekte na centimeter,detto nabytok v obyvacke stol.... oplati sa to,nebudes musiet robit kompromisy pri zariadzovani,hlavne pri kuchyni. add@mysky uplny suhlas
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska úplný súhlas. Projekt mať doriešený do posledného detailu. Šatník pri vstupe a rodičovská kúpeľňa sú u nás na nezaplatenie.
Odpovedať
@atlaska ale toto je projekt podla nas
Odpovedať
Profilova fotka
Obyvackovo kuchynovu cast mame riesenu presne ako vy, ale naozaj je tam treba dost miesta, my mame 4 m sirku steny na ktorej je TV viac tam nemozem dostat a je to dost malo, ale mne sa to riesenie paci a snad to bude aj stacit...najviac sa mi tam hodi gauc 2,70x2,70, snad to bude ok...ale naozaj to treba dobre premysliet...
Odpovedať
Prave preto ze je to podla vas teda individualny projekt si ho urobte poriadne. ano kazdy argumentuje v panelaku nam to staci, ano staci lebo musi, preco ked si staviam dom si ho neurobit pre seba, pre svoje pohodlie? Preco nosit riad a jedlo krkolomne na terasu? V lete tu cestu absolvujes cez vikend aj 50x. Je vas 5 urob obyvku tak aby tam vosla velka sedacka. Dnes sa nove byty stavaju a aj vyhladavaju kupujucimi s dvoma kupelnami. Nieje nic pohodlnejsie nez kupelna zo splane. Satnik pri vstupe,aby vstup do domu nebol zapratany topankami,bundami,taskami. Aky dovod je krb otoceny do kuchyne?
Odpovedať
Mne by vadilo ze sa do obývačky ide cez kuchyňu. Dvere do obývačky by som dala na koniec chodby, a tie čo vedú do kuchyne by som nechala len pre domácich.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?