O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Goopan.sk Goopan.cz
Dobry den, rad by som sa informoval ci ma niekto skusenost so stavbou a byvanim v dome postavenom s…
jasomjaph
Pred 9 rokmi
1
JIKA alebo ALCAPLAST
Hľadám podomietkový systém WC s rámom do priečky hrúbky 14cm (plná tehla). Ideálne s odvetraním, kt…
kloda7
Pred 9 rokmi
7
Zvlastne flaky na stene...
Zdravim, stretol sa prosim uz niekto s takymito flakmi na stene? Objavili sa po 10 rokoch v novost…
mfmf
Pred 7 rokmi
26
Poradte plechovu stresnu krytinu
ahojte poradte nam neaku stresnu plechovu krytinu. Zatial je favorit Ruukki armorium ale chceme si…
zu19
Pred 9 rokmi
4
Pracovna doska - ako zistit typ podla fotky
Ahoj, ako by som zistil typ, druh, vyrobcu dosky podla obrazku? Nepoznate ju niekto? Dakujem za kaz…
maros505
Pred 9 rokmi
6
Vysoka a nizka tarifa
Dobry vecer. Je mozne ze sa pri vypadku elektriny zmeni,posunie cas, resp.obdobie kedy je vysoka a …
vrajmantak
Pred 9 rokmi
5
Realizácia bleskozvodu v základoch
Prosím o radu, v projekte mám v základoch realizovať bleskozvod ale nerozumiem jednému vývodu. Je t…
vrajmantak
Pred 8 rokmi
7
Poradte projektanta na Drevodom systemom Cetris okolie Myjava
Poradte projektanta na Drevodom systemom Cetris okolie Myjava(NM,SE,PN,TN) Zaroven co by vedel por…
blacksr
Pred 9 rokmi
2
sponzor fóra
Okna Gealan S9000 s IKD vs. Rehau Geneo 3+
Ake okna do RD by ste odporucili.Rozdiel v cene je cca 500e, drahsi je Rehau. Rehau je sklolaminat…
atak77
Pred 9 rokmi
4
Aký je váš názor na projekt domu?
- nemam rad uzavrete priestory - nemam rad krtince - podklad som slohol z eko 85 / 104 / klasicke…
mpmivo
Pred 9 rokmi
1
2
38
Kamenná dýha - Bratislavský kraj
Hladam spolahlivu firmu v Bratislavskom kraji, ktora by mi spravilav Bratislave , realizaciu obkla…
pytagoras1
Pred 5 rokmi
5
Celoročne obývaná chata v Slnečnom údolí
Ahojte...uvažujeme nad kúpou celoročne obývateľnej chaty v Slnečnom údolí pri Pezinku. Dá sa tam vr…
zita19
Pred 9 rokmi
2
Hypouver so štatnym prispevkom pre mladych
pekny deň, zaujimalo by ma ci mozeme dostat hypoteku so štatnym prispevkom pre mladych ak tieto pod…
andreah25
Pred 9 rokmi
11
Dodatočne otvor pre schody do železobetónu?
Ahojte, máte niekto skúsenosti s dodatočným robením otvoru do podlahy? Jedná sa o dom cca 10r starý…
jan45
Pred 9 rokmi
8
Hľadáme stavebný dozor na RD v Malinove
Zdravim, ahojte, prosim vie mi niekto odporucit niekoho sikovneho co sa hlavne vyzna :))) Zatial s…
ignacza
Pred 9 rokmi
2
Zasuvky a vypínače v exteriéri
cavte, potreboval by som poradiť. sú nejaké zásuvky a vypínače s ochranou IP55 ktoré by boli uložen…
kajo873
Pred 3 rokmi
28
Ma niekto rekuperacnu jednotku PAUL NOVUS 300?
Uvazujeme nad tou jednotkou. Iba by som bola zvedava ci naozaj funguje tak kvalitne, ako sa pise o …
peto99
Pred 9 rokmi
3
Zútulnenie obývačky
Ahojte strecháči, chcela by som Vás poprosiť o nápady ako zútulniť obývačku. Mala som milión nápado…
zita19
Pred 9 rokmi
5
Kolko stoji plot v TT
Zdravim Vas, prosim vas, nevie mi niekto poradit nejaku solidnu firmu, ktora by nam za rozumny …
kufrik2008
Pred 9 rokmi
17
Renovácia starých drevených podláh
Ahojte baby :) mám takú otázku na vás. Ktoré majú skúsenosti s renováciou starých drevených podláh?…
hanah24
Pred 9 rokmi
4
Prosím radu ako rozmiestniť kúpelňu
Zdravím, idem robiť nanovo kúpeľňu v staršom dome, vychádza mi atypický pôdorys, neviem ako a kde r…
zu19
Pred 9 rokmi
6
Ventil
Na chalupke mam takyto ventil no pravdepodobne zaseknuty. Viete prosim vas niekto ako vyzera telo v…
mirecr
Pred 9 rokmi
12
Akumulacna nadrz pre plyn a pelety
Idem stavat bungalov s kurenim na pelety aj plyn. Mam tam navrhnutu akumulacnu nadrz, kurenie bude …
majkoj
Pred 9 rokmi
15
Okná - od koho ? Aké ? Referencie! Ďakujem
;-)
peter_dobias
Pred 9 rokmi
19
Zahadne prepocty objemu betonu, betonarkou.
Stalo sa aj vam, ze vam uctovali nejak privelky objem betonu? Na strope sa to da pocitat presnejsie…
dusantt
Pred 8 rokmi
26
Ako sa vám býva v Hviezdoslavove?
Ahojte, zaujímalo by nás ako sa býva v Hviezdoslavove nakoľko sme sa rozhodli kúpiť tam dom. Každá…
johnnnyk
Pred 4 rokmi
11
Výmena strechy-projektant Michalovce
Zdravím, plánujeme výmenu strechy na strašom RD, viete mi prosím Vás odporučiť projektanta z MI? Ak…
moonik_27
Pred 9 rokmi
1
Znižovanie stropu v byte
Prosím Vás podlieha znižovanie stropu v byte ohláseniu stavebnému úradu? Je na to potrebné vyjadren…
marek_k
Pred 9 rokmi
6
Predčastne splatenie medziuveru PSS poplatok
Riesil tu uz niekto vyplatenie medziuveru zo PSS aky velky poplatok ste platili alebo akyurok z cie…
andreah25
Pred 9 rokmi
3
Mozem palit dosky (salovacky) v krbovej vlozke?
Pozdravujem Vas, ak by sa nasiel niekto ochotny poradit, ci je vhodne palit zvysne dosky, drevo zo …
mirooslav
Pred 9 rokmi
27
1
2
…
1970
1971
1972
1973
1974
…