O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Bungalov svojpomocne - Kontakt na šikovného majstra s partiou KS-PO
Hľadám šikovného majstra (živnostníka) s partiou na stavbu bungalovu 10x17. Koľko stoja cca reali…
sysell
Pred 9 rokmi
14
Renovujem kreslo - čím natrieť drevo?
Ošmirgľovala som staré kreslo a stojím pred otázkou, čím ho natrieť. Začnem fungicídnym náterom Pri…
imrish
Pred 9 rokmi
4
Záhradné jazierko - ryby?
Kde dávate na zimu ryby zo záhradného jazierka? Prežijú zimu aj v ňom? Aké kroky treba podniknúť? M…
filip_pavlovic
Pred 9 rokmi
7
Kúrenie elektina-plyn s výpočtami
Dobrý večer,čo vravíte na tieto výpočty,môže to byť naozaj tak??? Osobne by som radšej ťahal kábl…
mgx
Pred 9 rokmi
1
2
46
Okná Pasiv HL vs. Winergetic Premium vs. Rehau GENEO
Ahojte, viem, ze sa to tu riesi casto, avsak zaujimal by ma Vas nazor na nasledovne ponuky, ktor…
lusinka08
Pred 4 rokmi
14
Kombinovany kotol pelety drevo
DEFRO Duo Uni 15 KW ma niekto skusenosti?
stanleykoooo
Pred 9 rokmi
1
Hypo na pozemok aj stavbu
Ako to je prosim ked chceme zobrat hypo aj na pozemok cca 12000€ a aj na stavbu domu?
barki1185
Pred 9 rokmi
11
Poskodeny roh na dome
Zdravim, chcel by som Vas spytat akoby ste sa popasovali s opravou poskodeneho rohu, este pred t…
antonmesaros
Pred 9 rokmi
7
sponzor fóra
Realitka - Via Rea - realitný dom s. r. o. - OBÍSŤ velkym oblukom!!!
Ahojte, odporucam kazdemu vyhnut sa tejto realitke. My sme s nimi v stave trestneho oznamenia,…
karci123
Pred 8 rokmi
3
Projekt O135
Dobry den ake mate skusenosti pripadne nazor na projekt : http://www.djsarchitecture.sk/projekt-o13…
90klara9
Pred 9 rokmi
5
Velox - trhnut ci nechat tak ?
Ahojte. Mam taku sitauciu, ze velox ma 25cm na vysku, no deka mam vysku len 23cm, cize - neviem ci …
maya170
Pred 9 rokmi
15
Plynový kotol s prietokovým alebo so zásobníkom TUV??
Ahojte všetci a vopred Vám ďakujem za pomoc. Kúpili sme starší domček a neviem aký kotol na teplú …
fugas20
Pred 9 rokmi
18
Obnova plechovej strechy bez demontaze
dobry den, mame staru drevenicu s plechovou strechou, ktoru by sme chceli obnovit, nechceme davat …
vladimir_stopka
Pred 3 rokmi
7
Máte projekt FLIP od Projekty domov?
Caute, co hovorite na tento domcek? Vdaka za postrehy. http://www.projektydomov.com/projekty/085-…
hcmichal
Pred 5 rokmi
26
Vnútorné omietk 850m2 NmnV
Prosím Vás poradíte mi niekoho v NMnV na vnútorné omietky 600 m2 zvyslé+250m2 vodorovné omietky. …
jmomietky
Pred 9 rokmi
3
Zle urobené APU lišty vo vnutri domu
Chcem sa spýtať, či nám vie niekto poradiť čo so zle urobenými APU lištami. Chlap čo nám dával sadr…
bobok1993
Pred 9 mesiacmi
15
Co skor po skonceni strechy
Mam takuto predstavu postupu prac, ak je neco zle, prosim o opravu :) Ide o maly prizemny domcek z …
karmenocka
Pred 5 rokmi
26
Osadenie podlahového konvektora a izolácia podlahy
ahojte, začal som menšiu rekonštrukciu obývačky pri ktorej nahradím okno za balkón a teda radiátor …
mgx
Pred 9 rokmi
4
Ztracené bednění - armování
V projektové dokumentaci mám uvedeno "Navrženy jako liniové, z monolitického betonu prokládaného l…
r4d3k74
Pred 9 rokmi
5
Hranoly zo smreku alebo z jedle ?
Mám v ponuke zakúpiť jedľové drevo na hranoly pre drevostavbu, pôvodne som uvažoval o smrekových hr…
viktor811
Pred 9 rokmi
2
Cenová ponuka plynovej prípojky
Dobrý deň. Kto by spravil cenovú ponuku ? Prípojka pre dom. Okres Levice. Projekt, revízia, p…
martin272
Pred 9 rokmi
1
Kurenie plynom
Ahojte, prestahovali sme sa do bytu kde mame vlastne plynove kurenie. Poradte je lepsie plynovy kot…
gkrivanek
Pred 9 rokmi
3
Davat lepenku aj pod obvodove mury
druheho poschodia? Nejaka vyhoda ci uplne zbytocne?
ivantausk
Pred 9 rokmi
24
Ako polozit koberec na schody z Ytongu?
Prosim o radu. Mame v dome schodiste z Ytongu. Dali sme nan tenkovrstve lepidlo a sietku. Uplne sa …
lemoncelo
Pred 9 rokmi
5
Ako odnaucit susedov hadzat zahradny odpad vedla nasho pozemku?
Mam taku otazku. Nedavno sme kupili pozemok s domom na zburanie a planujeme burat a stavat nanovo. …
zita19
Pred 2 rokmi
1
2
56
Kotol na teplovodné podlahové kúrenie
Dobrý deň, aký by ste odporučili kotol na teplovodné podlahové kúrenie + bojler? V dome nebude ply…
vladot1
Pred 9 rokmi
11
Firma na vystavby IS - Bratislava
Caute, kto vie odporucil/mal by priamo zaujem, o vybudovanie IS pripojok (voda, kanalizacia, NN …
xywy
Pred 9 rokmi
1
Rekonstrukcia,10 000 eur,2 izbovy byt?
Rekonstrukcia 2 izboveho bytu,65 metrov,nove okna,podlahy v dvoch izbach,inak vsetko povodny stav,s…
pralinka86
Pred 9 rokmi
3
Zamena Ytong muriva P4-500 za P2-500
Ahojte, nenasla som tu takuto temu a nemyslim si, ze by niekdo sal niekedy rovnaky problem ako sa s…
janka_82
Pred 9 rokmi
30
Postel synovy
ahojte. Mame problem syn sa stazuje na malu postel tak sme sa rozhodli kupit mu väčšiu poradte pros…
duzu
Pred 9 rokmi
16
1
2
…
1968
1969
1970
1971
1972
…