O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Skúsený hypo poradca NR?
Ahojte :-) Hľadám kontakt na správnych ľudí na správnom mieste, niekoho kto chce fakt dobre pre s…
superstar777
Pred 9 rokmi
8
EKO 120-úpravy
Jsme sice teprve ve fázi úvah, ještě ani nemáme pozemek. Ale už si děláme přehled co a jak a zaujal…
matta5
Pred 9 rokmi
7
Od koho vaznikovy krov - Zilina
Ahoj, kto mi vie poradit nejaku dobru firmu na vyrobu a montaz vaznikoveho krovu v Ziline? Nejaku o…
rkorba
Pred 9 rokmi
5
Korpus a závesný systém z kuch. štúdia - dvierka masív od stolára....má niekto skúsenosti?
Dobrý deň, prosím Vás riešil niekto kuchyňu tak, že si korpus objednal napr. z ikei a dvierka mu vy…
domaro
Pred 9 rokmi
5
Precerpavacka
Zdravicko, Postacuje 1 kw cerapdlo z mixerom s vytlakom 10 m na cca 100 metrovu trasu ku kanaliza…
danik84
Pred 9 rokmi
8
Betonový poter a jeho zrenie a udržba
Pozdravujem...milion tem, milion rôznych názorov tak skúšam znovu : Betonovy poter zaliaty pred ty…
rothaus
Pred 6 rokmi
29
Rozpocet na bungalov Laguna 30n
Zdravim Vam. Na uvod chcem povedat, ze viem ze takych to tem ohladom tohto projektu je tu habadej. …
developer76
Pred 8 rokmi
3
Stierka a klenba
Viete mi prosim poradit.dom uz mame vysietkovany aj vystierkovany a chcem este dorobit na chodbu pl…
antonmesaros
Pred 9 rokmi
4
sponzor fóra
Spolubývanie, izba keď som tehotná v Ba, respektíve okolí
Dobrý deň, ocitla som sa v zlej a neriešiteľnej situácii ohľadom bývania. Potrebovala by som si pr…
iffka2002
Pred 9 rokmi
4
Koľko stojí prerobenie garáže na izbu?
Dobrý deň, chcel by som prerobiť garáž na izbu, rozmeri garaže su š 4,d 5, v 3 a moja otazka znie …
huba2807
Pred 9 rokmi
6
Pôdorys: Náš návrh - Vaše názory?
Ahojte, chcela by som poprosiť o Vaše postrehy k tomuto pôdorysu, ktorý sme si vytvorili s priate…
zuzi654
Pred 9 rokmi
26
Dostavba RD od hrubej stavby
Ahojte, mám možnosť kúpiť hrubú stavbu (múry, strecha, okná) za 85000€, potrebujem poradiť či sa zm…
elektroinstalatermalacky
Pred 9 rokmi
14
Krov žilina
Zdravím ak by niekto poznal šikovného tesára na krov 1 - 2 čo si chcú privyrobiť máme toho dosť vyp…
poliacik321
Pred 9 rokmi
5
Šírka stablonu
Aku sumu stablon by ste mi poradili? Podľa projektu mám 80cm. Bungalovy a sklon strechy je 24 stupň…
vader100
Pred 9 rokmi
5
Má prosím niekto skúsenosti s firmou Top Wood, s.r.o. Sered
Ide o strešné centrum tiež robia aj okna. Zaujímalo by ma či má niekto z vás skúsenosť s touto firm…
kojotugly
Pred 4 rokmi
5
Terasa na juhozápade. Pergola so sklom- lexanom- odťahovacia?
Ahojte, máme terasu na ktorú svieti slnko od rána do večera. Máme ju pri obývačke, kde je 4m okno…
jurajtt
Pred 7 rokmi
4
Akej farby skriňu k tejto posteli?
Ahojte, prosím o radu. Kúpili sme si posteľ viď obrázok (farba:vanilka patina)...chceme si dať k to…
jankazb
Pred 9 rokmi
9
Consumer Finance Holding
Zdravim vsetkych, Chcem sa spytat,ma niekto skusennosti s vyssie uvedenou spolocnostou pri ziskava…
macejmatus
Pred 9 rokmi
10
Nosne mury, platna - prezimovanie
Zdravim, akurat dokoncujem nosne mury (ytong) a rozmyslam, ci stihnem polozit stropny system a z…
roronr
Pred 9 rokmi
5
Má niekto elektrické podlahové kúrenie z Kanaša?
Neviem či to tak má byť ale potrebujem sa uistiť že nám to kúrenie funguje správne vedel by sa mi n…
kucerkaa
Pred 9 rokmi
1
Kuchyňa - kontakt
Dobrý deň milí strechácháči :) Potrebovala by som od vás nejaký "dobrý" kontakt, odporúčania na vý…
paura
Pred 8 rokmi
5
Poraďte ventilátor do kúpeľne
Caute, Viete niekto poradit dobry ventilatordo kupelne. znacku model, Ma niekto skusenost ?
technik007
Pred 9 rokmi
5
Práčka a sušička 2v1 - poraďte konkrétnu značku
Poprosím Vás o skúsenosti s práčkou a sušičkou 2v1. Je niekto spokojný aj s touto variantou? Popros…
lubk0
Pred 9 rokmi
1
2
...
...
3
4
93
Murovana chata na trvale byvanie
Zvazujem kupu murovanej chaty na trvale byvanie, na vyber je mnozstvo chat, vacsina je podpivnicena…
deadman
Pred 9 rokmi
22
Ukotvenie steny v priestore
Zdravim. Akym sposobom bude najlepsie prichytit tuto priecku? Hrubka 15cm z jednej strany bude konz…
kimi82
Pred 9 rokmi
9
Fošňová podlaha
Ahojte... chcem sa spýtať čo môžem urobiť so starou podlahou. Kúpili sme starý dom, v ktorom plánuj…
laco17
Pred 9 rokmi
4
Kde v Bratislave kúpiť bezpečnostné vchodové dvere?
zdravim strechaci predovsetkym z BA, kde ste si davali robit bezpecnostne vchodove dvere do bytu a …
atothova
Pred 9 rokmi
2
Inšpirácia - zariadenie obývačky
Ahojte :) Kúpili sme si takúto sedačku (farba -tmavosivá), steny 2 steny máme farbu latté, dve sten…
nikolc
Pred 9 rokmi
19
Zavzdusovanie radiatora
Zdravím vospolok , mame doma taký problém že na poschodí stále sa zavzdusnuje radiátor. Tuším že je…
tomasino
Pred 9 rokmi
12
Problem s rekuperaciou - vlhnutie privodneho potrubia
Zdravím, potreboval by som poradiť. Máme rekuperačnú jednotku Sentinel Kinetic B. Novostavba, bu…
stanno
Pred 7 rokmi
1
2
34
1
2
…
1967
1968
1969
1970