O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Sklobeton Nitriansky kraj
Dobrý deň, poraďte Prosím kde je najväčší výber na sklo betónové tvárnice V okolí NZ A NR za rozum…
marcelka90
Pred 9 rokmi
1
Unik vody v byte.
Ahojte, narazil som na stranku so zmesami http://www.bcgcz.cz/zatesnovaci-prostredky.php na utesne…
stowasser
Pred 9 rokmi
2
Nepochopiteľne vysoký odber elektriny
Dobrý deň, prosím o radu, názory. Som laik, takže to opíšem laicky. Druhý mesiac žijeme v novostav…
sonau
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
4
5
135
Kychynska doska
prosim Vas, ake su kva;iltne kuchynske dosky, odolne voci skrabancom, spine, smuhom a pod .. resp. …
lubos782
Pred 9 rokmi
12
Srobenie k radiatoru tecie - mozna oprava?
Z dovodu udrzby systemu boli pozatvarane radiatory, ktore su popripajane pomocou rohového H srobeni…
joshuagrey
Pred 9 rokmi
4
Uhol otočenia kolena na WC
Ahojte. Aký je bezpečný uhol natočenia kolena do boku, ktoré je súčasťou podomietkového modulu WC?…
chrobak7
Pred 9 rokmi
2
Životné poistenie Generali DolceVita
Ahojte, potrebovala by som od vas radu. Idem si brat hypoteku na kupu bytu, samozrejem nechcme a…
aduskatt
Pred 9 rokmi
5
Čo skôr - interiérové priečky alebo zatepliť strop?
mám na dome vytiahnuté obvodové steny a položenú väzníkovú strechu. neviem či je teraz lepšie tatep…
mnambodka
Pred 3 rokmi
1
2
44
sponzor fóra
Sivá strecha a hnedé okná? Môže byť?
Ahoj, staviame rodinný dom bungalov, strechu by sme chceli terran evo carbon - to je taká tmavšia s…
danko1104
Pred 4 rokmi
15
Tehlový interierový obklad
Ahojte, nedávnom som kúpil byt a v obyvačke bol na stene tehlový interierový obklad. Pravdepodo…
jankazb
Pred 9 rokmi
8
Strop a podlahové kúrenie
Čaute ľudkovia, idem robiť strop medzi 1NP a 2 NP. Bude to Rectorlight 16+6cm. A bolo mi poradne ab…
logo22
Pred 9 rokmi
1
2
44
Spoluvlastnicky podiel pozemku - predkupne pravo
Ahojte jednoducha otazka, je cesta v spoluvlastnickom podiele, a je urcena k 3 pozemkom. Ak jeden m…
tibo35
Pred 9 rokmi
13
Stavia niekto bungalov td Style 321
Stavia niekto bungalov td Style 321
marus142
Pred 9 rokmi
1
Zalozne zmluvy podla geometrickeho planu
Kupovali ste niekto dom,ktory nebol majetkopravne vysporiadany? Robil sa geometricky plan,ktory rie…
rybkal
Pred 9 rokmi
4
Kvalitna firma na potery
Poprosil by som o radu s kvalitnou partiou alebo firmou na potery Prešovsky kraj dakujem :-)
mike040
Pred 9 rokmi
1
Problém s vysporiadaným pozemkom
Máme takýto problém,a nevieme ako dalej.Chceme stavať dom na pozemku ktorý vlatní moja mamina,no v…
snowy66
Pred 9 rokmi
11
Kupa pozemku a pristupova cesta
Zdravim Vas, mam zaujem o kupu pozemku ale nastal mensi problem... Na katastri je vsetko zatial …
draik
Pred 9 rokmi
5
Vonkajsia omietka pred vnutornou
Chcem sa spytat,ci je tu niekto taký,čo robil vonkajsie zatepletie domu skor ako vnutorne omietky.P…
danculd
Pred 9 rokmi
3
Zlaté krídlo Rača - spoznajme sa, milí susedia!
Ahojte všetci, s manželom sme sa rozhodli pre kúpu bytu v tomto projekte a radi by sme spoznali …
marcellocorleone
Pred 7 rokmi
16
Je teplovodný krb dobrá voľba?
chcel by som dať podlahové kúrenie na vodu a napojiť ho na krb je to dobrá voľba? na pozemku nemám …
pera
Pred 9 rokmi
17
Zmena v pôdoryse.Aký je Váš názor ?
Zahrávam sa s myšlienkou, žeby som zmenil rozpoloženie kúpelni. Zmena by spočívala v tom, žeby som …
snowy66
Pred 9 rokmi
11
Váš názor na projekt Melody ?
Zdravím , na rok by sme chceli začať staviť domček Melody .. až na menšie úpravy čo sa týka tých …
ando9876
Pred 8 rokmi
13
Zelena stran - Kosice
Ahojte, Ma niekto skusenost s kupou holobytu v ramci projektu Zelena Stran v Kosiciach (Kosicka N…
dagless
Pred 8 rokmi
4
Bodove svetla/led svetlo
su vhodne bodove /led svetla do detskych izieb? nesvietia malo??? nemam s nimi skusenost.bojim sa a…
ramoon
Pred 9 rokmi
7
Odstranovanie farby zo sarokartonu
Ahojte,pri odstranovani farby zo sadrokartonu mi asi na 1/3 obyvacky zosla farba dole aj s papierom…
mechanicmat
Pred 9 rokmi
5
Sedimentačná šachta
z čoho najlacnejšie vyrobiť sedimentačnú šachtu? potreboval by som ju uložiť do híbky 2,5-3m,použí…
jan45
Pred 9 rokmi
2
Sporák Thorma Okonom 85/Fiko De Luxe
Ahojte strecháči. Obraciam sa na vás s prosbou, či máte niekto skúsenosti s opravou zaseknutých dvi…
jamk1
Pred 9 rokmi
1
Externý prívod vzduchu - klapka
Momentálne rieši jeden problém. Mám kachle SALERNO II s externým prívodom vzduchu priem. 100mm. Pod…
andiablo
Pred 9 rokmi
13
Kosice-cast Barca
Ako sa vam byva v Kosiciach- cast Barca.Planujeme kupit mensi pozemok v Kosiciach.Budem rada za ake…
saminka7
Pred 9 rokmi
9
Darovanie pozemku MANZELOM
Zdravim, chcem sa opytat ci niekto riesil podobny pripad. Moja sestre chce mne a mojmu manzelov…
jajkas1
Pred 8 rokmi
19
1
2
…
1966
1967
1968
1969
1970
…