O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Regulacia kurenia v RD
Už dlhšiu dobu pátram po vhodnom systéme, ktoré by vyriešilo môj problém s reguláciou kúrenia. Ako …
ecoprodukt
Pred 9 rokmi
22
Priplatok 100 eur za pyrolyzu v rure
Ahojte strechaci. Priplatili by ste si za toto cistenie 100 eur? Nemam s tym skusenost tak sa nevie…
bovary
Pred 8 rokmi
11
Vlhkost v byte
Ahojte, mam problem co sa tyka vlhkosti v byte. Starší byt prešiel kompletnou rekonštrukciou ( el.o…
glopa
Pred 9 rokmi
1
2
42
Smrekový peň
Ahoj, potrebujem sa poradiť pretože zatiaľ mi nikto nevedel povedať a ani na nete som nešla nič…
vrajmantak
Pred 9 rokmi
5
Cena práce za vymurovanie Ytong schodiska
Prosim o cca cenu práce za vymurovanie Ytong schodiska. Atypický, točený, 17 stupňový s podmurovkou…
mc78
Pred 9 rokmi
1
Rostova podlaha vs poter
Ahojte, mam par dotazov na ludi ktori maju skusenosti s rostovou podlahou Vacsina ludi dava d…
niless
Pred 9 rokmi
6
Ako prerobiť 2,5 izbový byt?
Ahojte potrebovala by som pomoct s prerobenim bytu ako zvacsit kuchynu a zanechat 1/2 izbu . Da…
milandd
Pred 9 mesiacmi
23
Lipová alej, Svederník - bývate tu niekto?
Dobrý deň...Bývate niekto v tejto časti Lipová alej -Svederník? Ako sa Vám to pozdáva?Ďakujem za ra…
petermach
Pred 7 rokmi
14
sponzor fóra
Rúrky na podlahové kurenie
Zdravím, chcel by som sa spýtať či si myslíte že je nejaký extra rozdiel medzi plastohlinníkovou rú…
dasadavid
Pred 9 rokmi
14
Podlaha dub, pracovna doska orech. Velmi zle?
Ahojte, chcela by som orechovu pracovnu dosku (dijon, aida). Kuchyna bude biela leskla. Podlahu…
aduska802
Pred 7 rokmi
16
Radiator
Možno trošku primitívna otázka ale naozaj potrebujem fundovanú odpoveď. Dakedy nás učili, že aby ra…
zita19
Pred 9 rokmi
13
Atrea Duplex Alfa
Dobrý deň. Máte niekto skúsenosti s touto kompaktonou jednotkou? Zdá sa vám suma takmer 9000e veľ…
cveno
Pred 9 rokmi
11
Liata podlaha polyuretanova bledo seda - s cipsami, ci bez?
Ahojte, chcem poprosit ma niekto v dome / kancelarii liatu polyuretanovu podlahu? Chcela by som ble…
romana01
Pred 9 rokmi
11
Kupa bytu - majitelom je nesvojpravna osoba
Dobry vecer, chcela by som sa informovat ci mate skusenosti s kupou nehnutelnosti, ak je majitelom…
ban
Pred 9 rokmi
8
Sedačka s látkou Aqua clean alebo klasika?
Ahojte, máte niekto skúsenosti s poťahovými látkami AQUA CLEAN na vašej sedačke? Na predajni odpor…
luki7
Pred 9 rokmi
3
Cena plechovej strechy - výhody , nevýhody
Prosím vás o radu, ideme dávat plechovu strechu na bungalov, plocha strechy cca 100m2, poradte niek…
90klara9
Pred 9 rokmi
10
Stresne okna gpu
Ahojte,kupili sme si nove stresne okna Velux GPU,firma nam ich zakladala a bohuzial pri zakladani n…
ddlady
Pred 9 rokmi
1
Aký splyňovací kotol na drevo k podlahovke
Zdravím, vedel by niekto poradiť aký splyňovací kotol na drevo k podlahovému kúreniu? Dom má podl…
pksoo
Pred 9 rokmi
18
Od čoho závisí počet ťárch na liste vlastníctva?
Od coho zavisi pocet tarch zapisanych na LV, pripadne akymi pravidlami sa to riadi? Nas pripad je t…
macejmatus
Pred 9 rokmi
28
Aký máte názor na projekt Starý háj v Petržalke?
Ahojte, rad by som sa spytal na Vas nazor na tento projekt - http://staryhaj.vigroup.sk/. Je to …
manilla
Pred 7 rokmi
1
2
35
Menšia garáž alebo sklad k domu z lodného kontajnera
Uvažujeme postaviť si k domu ako odkladací priestor (na bicykle, náradie, hračky, záhradné sedenie.…
eriksona
Pred 7 rokmi
27
Odvetranie spajze, digestoru a kupelky v dome s RJ.
Ahojte, akurat riesim ako odvetrat tieto miestnosti v dome. Co by ste poradili ako najvhodnejsie ri…
soichiro
Pred 7 rokmi
11
Referencie na firmu Mastrpodlahy.sk - Banovce nad Bebravou
Ahojte, chcem poprosit o referencie na firmu mastrpodlahy z Banoviec nad Bebravou. Dakujem
romana01
Pred 8 rokmi
2
Cim uchytit skrinku na sadrokartonou stenu s obkladom?
Mate niekto skusenosti s uchytenim/ukotvenim predmetu na sadrokartonovu stenu, na ktorej uz je nale…
xmansk
Pred 9 rokmi
7
Projekty domov - cena za material
ahojte, prosim vas, ako je to s cenami projektov - domov kde je uvadzana cena za material? Viem…
dalll
Pred 9 rokmi
3
Chová niekto weimarského stavača ?
Máme fenku ,ktorá má 8 mesiacov ale neviem ju odnaučiť ,aby ničila okrasnú záhradu, obávam sa , že …
dadakraus
Pred 9 rokmi
15
Kupa chaty v areali autocampingu
Srdecne Vas zdravim. Naskytla sa moznost kupit chatu, ktora je ale v areali autocampingu. I ked pov…
hroma
Pred 9 rokmi
27
Oprava drezu
ahojte padol mi na drez (BLANCO METRA XL - hnedý) hrniec a kusocek sa odstiepil - a je to bielej …
22112211
Pred 4 rokmi
27
Výber rekuperácie - realizácia
Zdravím vospolok, Potrebujem radu k výberu firmy na realizáciu rekuperácie. Nakoľko nie som tak…
ivantausk
Pred 9 rokmi
1
2
54
Zháňam statika PO a okolie, prípadne aj inde - mám otázku
Zháňam statika PO a okolie, prípadne aj inde na Slovensku na mailovú komunikáciu. Zdá sa mi, že v …
dada318
Pred 9 rokmi
1
1
2
…
1964
1965
1966
1967
1968
…