O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Ako odstranit pliesen z koberca?
Koberec, ktory som si kupil na Bazosi mi hlavne na spodnej strane smrdi. Nebolo dost casu aby som s…
richard71
Pred 9 rokmi
2
Vodáreň, tlaková nádoba
Dobrý deň, kúpil som starší dom s vlastnou studňou, čerpadlom a tlakovou nádobou. Tlaková nádoba …
jan45
Pred 9 rokmi
13
Izolacia konopna alebo z ovcej vlny
Prosim, mate skusenosti s tymito druhmi izolacie a tiez ci to prejde z hladiska novej normy energet…
paloleky
Pred 9 rokmi
2
Odporučte realizátora betónovej stierky
Ahojte, vedeli by ste mi prosim niekto odporucit firmu / osobu, ktora vie zrealizovat imitaciu pohl…
multidekorsk
Pred 9 rokmi
2
Novo stavba 3 sklo alebo 2 sklo.
Prosím vás musia byt na novo stavbe 3 sklá alebo stačia 2 sklá. prejde mi to kolavdačkov na 2 skle…
haga1
Pred 9 rokmi
13
Prosim poradte co dat ku plinu rekuperaciu alebo solarne paneli
Dobrý deň. Momentálne riešime projekt bungalovu užitkovej plochy 142m2. Tepelne straty zatiaľ nem…
petinsvet
Pred 8 rokmi
18
Podlahovka slabo kúri v 2 zadných izbách
Od začiatku spustenia podlahovky, 11/2015 sa nám slabo kúri v 2 izbách, v 1 z nich (spálňa) máme t…
dedo758
Pred 9 rokmi
6
Priemer potrubia
Zdravicko, Ak mam vystup z kaloveho cerpadla v precerpavacej sachte 5/4 postacuje mi aj hadica r…
jan45
Pred 9 rokmi
8
sponzor fóra
Stavba RD z keramobetonu
Pozdravujem, co si myslite o systeme vystavby RD z keramobetonu pomocou blokov strateneho debnenia …
binma
Pred 9 rokmi
1
Kolko zaplatim dan za pozemok?
Aku ciastku zaplatim za pozemok ked ho kupujeme za cenu 36 000e kolko to bude dan?
luky007
Pred 9 rokmi
10
Projektant kanalizacie Prešov
Ahojte, pozna niekto neakého šikovného projektanta na kanalizáciu PO a okolie dik ;-)
jrm66
Pred 8 rokmi
4
Skúsenosti alebo rady so značkou dlažby Peronda??
Ahojte, prosím vás nájde sa tu niekto, kto má skúsenosti s dlažbou Peronda Pure in? Alebo akú dlažb…
farebnapastelka
Pred 9 rokmi
1
Hypotéka bez ručitela
Dobrý chcela by som sa opýtať s priatelom chceme zobrať úver na prerábku vrchnej časti domu ale nem…
katuska78
Pred 9 rokmi
10
Protherm Raja 9K
Zdravim. Chcem sa opytat na nazor kombinacie kurenia konkretne elektricky protherm K9 + akumulacna …
peto99
Pred 9 rokmi
18
Osvetlenie zrkadla LED pasom
Dali sme si spravit vizualizaciu kupelne (na obrazku). Po celej dlzke spodnej casti tej IPORky ktor…
catscan
Pred 9 rokmi
3
Nezhoda - Kataster/obec
Chceli by sme stavať rodinný dom na parcelách, ktoré sú na katastri (aj v liste vlastníctva) uveden…
majklname
Pred 9 rokmi
11
Orientácia pozemku a ročné obdobie
Prosím vás, ako sa slnko pohybuje v lete a v zime (východ a západ slnka)? Ked mi teraz slnko zapadá…
kaktusik007
Pred 9 rokmi
5
Kto ma bungalov 866?
Kto staval alebo bude stavat Bungalov 866 od Eurolineslovakia?Dakujem
bungalov866
Pred 9 rokmi
2
Územné konanie
Ahojte. Môžte mi prosim niekto napísať aķá dokumentácia je potrebná pre územné konanie?
malandro
Pred 9 rokmi
6
Stavebná firma TopByvanie.eu - skúsenosti
Zdravim. Mate niekto skusenosti so stavebnou firmou www.topbyvanie.eu. ? Stavaju prevazne z veloxu …
shaolin11
Pred 6 rokmi
26
Ahojte. Nie je vyhodnejsie debnit strechu rovno tvrdenym polystyrenom?
Debnenie osb a nadkfokvovou izoláciou sa mi zdá zložitejšie a drahšie. Čo myslíte?
tibo35
Pred 9 rokmi
2
Je moderná len lesklá kuchynská linka?
Ahojte strecháči! Plánujem si linku, vlastne som už mala aj hotovú predstavu, biela lesklá kombinov…
evinina
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
6
7
190
Vybavenie 380V do bytu kvôli indukčnej doske
dobry den, mate niekto skusenosti s vybavovanim 380v do bytu cez rozvodove stupacky? Dole na prizem…
duzu
Pred 9 rokmi
16
Nekvalitne spravená nivelizácia a podlaha
Každý sa všade radí o tom, ktorá podlaha je lepšia, ale nikde som si neprečítala, že by niekomu spr…
limitgirl
Pred 9 rokmi
6
Zateplenie drevostavby
Zdravim, chcel by som poprosit rady ci este tuto zimu zateplovat, alebo nechat az kym bude teplejsi…
dasadavid
Pred 9 rokmi
1
Otazky ohladom AERECO systemu
Zdravim, Mam na vsetkych oknach v byte namontovany system pasivneho vetrania AERECO EHA2 - nasta…
miskosvk
Pred 9 rokmi
4
Dobry den nemal by niekto zaujem o urpatovanie priestoru v Lamači? Dnes 4.11 a cez vikend 5-6.11
Ide o priestor po rekonstrukici - umyt okna, novy nabyok od stolara poutierat od prachu. Moze byt …
petka456
Pred 9 rokmi
2
Set vstavana rura+mikrovlnka od SIEMENS poradte
Potrebujem poradit...V kuchyni budeme mat vstavanu ruru a pod nou vstavanu mikrovlnku..Chceli by s…
izkadavid
Pred 9 rokmi
28
Akej farby máte tesnenie okolo okien?
zdravím, chcel by som sa spýtať akej farby máte tesnenie okolo okien? ja budem mať antracit z von…
cucesino
Pred 7 rokmi
25
Projektant BA, MA, PK
Ahojte, hladame projektanta na projekt nizkoenergetickeho RD, mame predstavu co a ako, ale treba to…
naoi
Pred 9 rokmi
1
1
2
…
1963
1964
1965
1966
1967
…