O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Poraďte dobrú značku sanity okrem poľskej
Prosím Vás,ktorí ste už kupovali sanitu do kúpelní aké sú dobré a overené značky okrem poľských ?
drahhu
Pred 9 rokmi
1
2
34
Sprchovy kut - co moze sposobit taketo nieco?
Cisto zo zvedavosti by ma zaujimalo preco mi takto "stmavli" obkladacky, iba tieto 2 v rohu sprchov…
borderka
Pred 9 rokmi
24
Je treba pred pokladkou krytiny vymurovat stity
Caute. Mam dilemu. Tesar mi odporucil, aby som pred pokladkou krytiny domuroval stity. A vraj stity…
megdesign
Pred 8 rokmi
1
2
47
Repasovanie parkiet
Ahojte, chcela by som dať prebrúsiť a prelakovať pôvodné parkety v malom byte v BA. Máte niekto oso…
nouvela
Pred 9 rokmi
1
Okna na drevenu chatku
Ahojte, prosim Vas, poradte ake okna dat na drevenu chatku? Klasicke drevene? Eurookna? Alebo n…
martinmatko
Pred 9 rokmi
29
Vlhnutie omietky po zateplení loggie
Ahojte, je normalne ak len pred tyzdnom nam ukoncili zateplenie loggie a po terajsich dazdoch zacal…
velton
Pred 9 rokmi
5
Vapenno cementove strojove omietky - TT/PN okres
Ahojte stavbari! Nahanam kontakt na overenu partiu na strojove omietanie RD - vapenno cementove…
petka456
Pred 9 rokmi
13
Plátno namiesto TV
Máte niekto skúsenosť?
ziit
Pred 9 rokmi
23
sponzor fóra
Umyvadla na doske vs. klasicke so skrinkou
Ahojte, chceli by sme umyvadla na doske a pod nimi skrinku, v siku nam povedali, ze skrinka by sa m…
janacas
Pred 9 rokmi
1
Aký sprchový kút - murovaný alebo s vaničkou?
Ahojte, aky sprchovy kut by ste odporucili: murovany alebo s vanickou? Ake maju obidva vyhody a nev…
atlaska
Pred 9 rokmi
1
2
40
Bungalov TD style 353
Ahojte, je tu niekto kto staval tento domcek? Svojpomocne alebo firmou?
anka2016
Pred 9 rokmi
1
Dom na kluc cena.ako sa vam zda tato cena 860m2?
Je tato cena bezna?...(sme na vychode SK) Cena vratane projektu domu, pripojky, doska...teda vsetko…
zarrinka
Pred 9 rokmi
21
Kachle a izolacna doska na stenu
Mame drevostavbu a pri stene by sme chceli mat kachle. Planujeme pouzit izolacne dosky na stenu. Mo…
mareqm
Pred 9 rokmi
6
Ma niekto umyvadielko jika petit?
Prosim Vas, mate umyvadielko jika petit? Predava sa so skrinkou, Ste s nim spokojni? Daju sa v tak …
danculd
Pred 9 rokmi
2
Poskodene potrubie zo sifonu a nasledne podvlhnute priecok z ytongu so sadrokartonom.
Zdravim, snad mi niekto pomoze radou a to...pred casom som zistila, ze na par miestach na prieckach…
adricka111
Pred 9 rokmi
8
Hedalux - dekoratívny obklad SKUSENOSTI
Príjemný deň prajem. Na internete som našla obklady na stenu HEDALUX. Sídlo firmy je v Tvrdošíne.…
nannna
Pred 9 rokmi
1
Skladba stien v drevodome
Hľadám niekoho, kto mi urobi navrh skladieb stien do drevodomu. Tak aby sa dosiahli nejake hodnoty …
littleanet
Pred 8 rokmi
4
Drevená podlaha na balkóne
Máte niekto drevenú podlahu na balkóne? Ako spod nej upratujete prach, listy a pod. "nečistoty", kt…
atlaska
Pred 9 rokmi
12
Kúrenie odhorievaním zhora v kotli Dakon
Mám na chalupe starý asi 15 ročný liatinový kotol Dakon. Typ si nepamätám ale výkonove vyšší. Už so…
topfield
Pred 5 rokmi
6
Kúpa nehnuteľnosi a realitná bublina
Dobry den ceny nehnutelnosti sledujem uz dlhsiu dobu a za posledny rok ceny neskutocne stupli.C…
tomas_molcan
Pred 9 mesiacmi
1
2
...
3
63
Najde sa projektant na realizaciu projektu?
Dobry den, hladam projektanta z okolia BA. Moju hrubu predstavu a viac info viem zaslat na mail. Up…
matosl
Pred 9 rokmi
1
Rozmiestnenie obývačky rada
Ahojte, chcem sa opýtať na nestranny názor ako rozmiestniť obývačku + jedálensky stôl. Napravo je v…
zita19
Pred 9 rokmi
14
Vykaz vymeru
ahojte chcem sa opytat ci viete poradit niekoho na vykaz-vymeru?
rozpoctovanie
Pred 8 rokmi
2
Riesenie na zaloznu zmluvu
Dobry vecer prajem. Chcel by som sa informovat ohladom zaloznej zmluvy. Chystame sa stavat RD cez s…
andreah25
Pred 9 rokmi
3
Kuchyna na mieru,vyhody a nevyhody?
Dobry vecer, rada by som vedela,ci mate niekto skusenosti s kuchynou na mieru,ci je to vyhodna kup…
marek_k
Pred 9 rokmi
1
2
35
Riesenie na zaloznu zmluvu
Dobry vecer prajem. Chcel by som sa informovat ohladom zaloznej zmluvy. Chystame sa stavat RD cez s…
codyy
Pred 9 rokmi
2
Pisaci stol
ahojte. Hladam velky pisaci stol do kancelarie neviete o niejakom konkretnom modely ??
sykorka75
Pred 4 rokmi
8
Zimna zahrada
Ahojte asi to sem nepatri, potrebovala by som vediet ako vyriesit zatienenie a vetranie zimnej zahr…
zita19
Pred 9 rokmi
6
Spotreba plynu kondenzacny kotol a podlahove kurenie
Dobry vecer. Chcel by som sa spytat resp. poradit ci je denna spotreba plynu cca 13 m3 den v tomt…
gashtaan
Pred 9 rokmi
28
Zda sa vam vela 8500eur na zakladovu dosku?
Chcela by som vediet nejake infos od vas,ktori uz stavali a maju svoje byvanie. Mohli by ste mi po…
megdesign
Pred 9 rokmi
1
2
54
1
2
…
1961
1962
1963
1964