O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Zahradne obrubnicky - ulozenie do betonovej zmesi
Dobry den. Mal by som otazku ohladom ulozenia zahradnych obrubnickov (5x20x100 cm). Planujem to ulo…
chumo
Pred 9 rokmi
11
Elektricke vykurovanie (TČ) - Bude stacit pripojka ked sa neratalo s TČ?
Ahojte, Kupujeme rozostavany rodinny dom, ktory mal povodne naprojektovane plynove kurenie s ply…
vrajmantak
Pred 9 rokmi
19
Kolko by mohlo stat dokončenie domu?
Chodím sem už dlho pre rady a nápady a viem že sa tu nájde vela odborníkov i ludí s osobnou skuseno…
janka0025
Pred 9 rokmi
1
2
39
Prosím o radu ohladnej investícii
Ahojte strecháči. Chodím sem už dlho pre rady a nápady a viem že sa tu nájde vela odborníkov i lud…
janka0025
Pred 9 rokmi
1
Šachta na dúchadlo
Ahojte strecháči. Poradte nejakú adekvátnu náhradu šachty na dúchadlo k AT6 čo bude umiestnené vonk…
jan45
Pred 9 rokmi
4
Mozte mi popisat cely detailny postup pri stavani zakladovej dosky?
Vsetko o zakladoch,co treba vediet pred samotnym vykopom,materiale,zatepleni zakladovej dosky,od pr…
ignacza
Pred 9 rokmi
12
Elektrikar - Banska Bystrica
Nemate niekto kontakt na overeneho elektrikara s peciatkou z BB, pripadne okolia? Potrebujem zapoji…
xmansk
Pred 9 rokmi
4
Komprimačné pásky praktické skúsenosti dopráskané špalety
Strechári, ktorí ste si nechali namontovať okná dvere na komprimačné pásky. Ako sa vám tieto správa…
abobo
Pred 9 rokmi
12
sponzor fóra
Plastova vodomerna sachta - Poradte
Zdravim, chcel by som od vas nejaku radu resp tip na plastovu vodomernu sachtu.... Nejake konkretne…
atak77
Pred 9 rokmi
11
Doporučte firmu v okrese PB
Doporučte mi prosím firmu,ktorá by nám zabezpečila vykopanie a výstavbu plynár. zariadenia k domu. …
elenvision
Pred 9 rokmi
1
Nastavenie prietokoveho kotla
Ahojte. Napriek velkemu servisu v lete som nedavno skoncil s kotlom v havarijnom stave ktory okamzi…
leonardom
Pred 9 rokmi
5
Elektrické kurenie radiatory vs. podlahovka
Prosím o radu a skusenosti. V novom rodinnom dome s ročnou spotrebou na kurenie odhadom projektanta…
majkoj
Pred 9 rokmi
10
Zlte stolicky do jedalne
Ahojte, prosim Vas, mate niekto tieto stolicky v jedalni? Ste spokojni? Potrebujem zlte, cenovo dos…
fuska
Pred 7 rokmi
18
Drážkovacia fréza murivo/betón
Ahojte, chcem sa opýtať ako je to s drážkovačkov na el. rozvody do panelového bytu. Mal som v pláne…
technik007
Pred 8 rokmi
10
MF Pro Style 212
Ahojte,Stavia niekto dom od MF PRO Style 212 ?
marcel714
Pred 7 rokmi
14
Koľko stojí výkop k základom rodinného domu?
Chcem sa spytat kolko cca eur stoji praca za kopanie ku zakladom rod.domu a nasledne betonovanie..i…
evasivonova
Pred 9 rokmi
13
Čo hovoríte na tento projekt???
ahojte, čo hovoríte na tento projekt? čím viac názorov, tým lepšie.:) nepochybujem o Vás úžitková …
mirevi
Pred 9 rokmi
1
2
57
Stačí ako parozábrana Jutafol N 110 standard
Majstri čo idú robiť zateplenie a sadrokartón doniesli dnes materiál a všimol som si, že majú pripr…
gashtaan
Pred 7 rokmi
7
Peletový kotol + fotovoltaika
Dobrý deň, prosím vás o radu... Na ďalší rok chceme stavať dom. Poraďte mi lepšie riešenie kúrenia…
jakino
Pred 9 rokmi
14
Nejde svetlo v lustri
Dobrý deň, takže v jednej izbe už roky nebol luster, tak som jeden kúpil, ale nesvieti. Prud vo vyp…
lukino55555
Pred 8 rokmi
1
2
56
Ako obkladat?
Dobry den,chcem sa spytat na jednu jedinu vec.Obkladaju mi kupelku a 2 ludia mi povedali ze lepidlo…
porsche19
Pred 9 rokmi
31
Ikea skrinka pod ine umyvadlo
Prosim vas sedia ikea skrinky pod inym ako ikea umyvadlom?Ked sa tam da ta doska.
zerex4
Pred 9 rokmi
6
Elektricke kable vs kurenie - vplyv teploty na kabelaz
Zdravicko vsetkym Moja "vesmirna lod" narazila na jeden problem, s ktorym si neviem rady. Kedze…
dominik_boksansky
Pred 9 rokmi
12
Interierove antracitove okna
Prosim Vas kto ma v albume vnutorne okna antracitove. Akej farby ste davali parapety.
igisly
Pred 9 rokmi
2
Lukofob 39
Velmi pekne Vas prosim o radu. Pri externom pouziti sa nam na sklo dostal lukofob 39 a nejde dole z…
majki555
Pred 9 rokmi
2
Výrobca svetlíka-svetlovodu
Hladám vhodný svetlovod (svetlík) na dom s plochou strechou na osvetlenie chodby 10m2 ( 1,5x 6,5m) …
pistikus
Pred 9 rokmi
2
Pripojka cez pozemok suseda
Dobrý deň, je možné viesť prípojku elektriny, popr. aj plynu cez pozemok suseda? Ako sa v takom prí…
stowasser
Pred 9 rokmi
28
Prečo sa nám tvorí pleseň na stene?
Prosím poradte, prerabali sme dom po starych rodicoch. Vymienali sme okna a zateplovali len stropy …
maminecka2
Pred 9 rokmi
29
Daikin Altherma hybrid
Chcem sa spytat ci sa tu niekto najde kto ma TC Daiking Altherma hybrid. Chcel by som vediet ako st…
henry_sk
Pred 9 rokmi
3
REUTsk- GEBERIT
Ahojte chcem sa spytat ci nemate niekto skusenosti s tymto predajcom. hceme si od neho objednat zav…
malicka_1105
Pred 9 rokmi
1
1
2
…
1960
1961
1962
1963
1964
…