Stačí ako parozábrana Jutafol N 110 standard

Majstri čo idú robiť zateplenie a sadrokartón doniesli dnes materiál a všimol som si, že majú pripravenú túto parozábranu. http://www.jutask.sk/pouzitie-do-inte... Ako zateplenie bude isover unirol plus 20 + 10 cm. Myslel som si, že ako parozábrana sa bude používať taká tá hliníková. Postačuje teda aj táto?
Odpovedať
@johnny14 pokial ti ju daju rovno na SDK rost a prederaveju skrutkami, skoda tam davat nejaku kvalitnejsiu.
Odpovedať
@gashtaan tým chceš asi povedať, že stačí aj obyčajná ale dôležité je aby bola kvalitne spravená :) Ešte sa spýtam, ide o poschodový dom. Poschodie je nad 2/3 prízemia, na zvyšku poschodia je terasa. Čiže skladba nad tou 1/3 je nasledovná - montovaný strop, hydroizolácia, polystyrén, poter, znova hydroizolácia, dlažba. Ide o to, že na prízemí je kúpeľňa v ktorej sa bude robiť sadrokartón - treba aj tu parozábranu? Alebo sa dáva iba do podkrovia ako ochrana vaty.
Odpovedať
@johnny14 ano, take nieco som tym chcel povedat :) Majstri sadrokartonari sa casto neunuvaju ani len spoje prelepit. Hlinikova parozabrana ma zmysel len ak je pod nou vzduchova medzera. Parozabrana sluzi na zabranenie prieniku par do izolacie, takze v kupelke na prizemi v interieri zmysel nema.
Odpovedať
@johnny14 odporucam si precitat toto: http://www.tzb-info.cz/3397-problemat... Na stranke co si sem postol si mozes pozriet aplikacny manual, tiez nezaskodi si to pozriet, aby si hned vedel, ak to majstri robia zle.
Odpovedať
@johnny14 ta folia sa davala před 20timi rokmi,posli ich stou foliou do ... Bud od do"rkenu nejaku 170g alebo nieco od isoveru Km duplex ale tuto jutafolku tak akurat na bordel zo stavby do nej zabalit.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@alex9164 a na to si ako prisiel?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?