Mozte mi popisat cely detailny postup pri stavani zakladovej dosky?

Vsetko o zakladoch,co treba vediet pred samotnym vykopom,materiale,zatepleni zakladovej dosky,od prveho do posledneho kroku :)dakujem
Odpovedať
@ludmila86 pozrite fotoblogy + použite vyhľadávač, všetky tieto veci tu sú popísané stačí, keď si do googlu nahodíte "/postup pri stavani zakladovej dosky" https://www.google.sk/search?q=postup...
Odpovedať
@ludmila86 zabudla si uviest cenu za vyhotovenie takeho dokementu Mas 2 moznosti, zaplatiti si niekoho kto to urobi za teba, alebo si to nastudovat kde sa da, pripadne investovat do odbornej literatury.
Odpovedať
@blacksr Dakujem,tak sa zasa stretavame :) Ano su tam vselijake postupy,som to pozerala uz ani neviem kolky krat,ale sa mi zda,ze kazdy to riesi inak :) Ja som chcela vediet trochu detailnejsie,co sa tyka zateplenia(aky je najlepsi typ)debniace tvarnice,tych je ani neviem kolko druhov,ktore su najlepsie na zaklady,alebo to je jedno aky rozmer,zateplenie,kde co ako,ktory je najkvalitnejsi material a tak proste :)
Odpovedať
@spiderhst Casu mam dost,tak mozem studovat cele dni,ale ak a to moze zosumarizovat prostrednictvom ludi ,ktori uz stavali tak sa to neda porovnat s tym co najdem na internete,je toho strasne vela a vela odlisnosti.
Odpovedať
Profilova fotka
Skus počítať všetky témy a diskusie aj na MS, dozvies sa vselico a mozes sa konkrétne pytat. Skutocne sa nikto nebude babrať s detailným popisom, keď neexistuje jeden a jedny správny spôsob. Navyse dom planujes stavať na kľúč, tak toto riesi firma a ty max mozes konzultovať s dozorom.
Odpovedať
@jankazb Ano,ale dosku si budeme robit svojpomocne,tak sme sa nakoniec rozhodli. Firma uz potom len postavi dom na kluc. Veru,tych sposob je vela,budem tu brazdit po forach :)
Odpovedať
Profilova fotka
A ešte....Ved spôsob vyhotovenia dosky poriesi projekt. Záleží veľa od podložia...bav sa s projektantom.
Odpovedať
http://urobsisam.zoznam.sk/dom/zaklad... Je viac variant v zavislosti aj od terenu,sklonu,penazi .......
Odpovedať
Dakujem za vase rady :)
Odpovedať
Ahoj, co tak si dat vlastneho dozora a mas pokoj. Ten Ti aj poradi usmerni Ta a mas to vsetko ok.
Odpovedať
Ak máš projekty od domu tak to tam máš napísané, mal bytam byť aj názov použiteho materialu, no na to pozor, každý projektanti si dá do projektu materiál podľa noriem, no výrobca je na nom, ale toho ty nemusíš dodržiavať. A ak chceš vypracovať návrh-riešenie, tak oslov firmy ako dertrade alebo podobné čo predávaju izolácie a podobne a oni ti návrh urobia ak si od nich odoberieš material. Nedávaj na hocikoho, kto nemá skusenosti a podobne a ak o tom uvažuješ, tak si to over u viacerých . A ani na dozor sa nespoliehaj, myslím stavebný, aj to konzultuj.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?