O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Mocaristy pozemok
Dobry den ma niekto skusenost s mocaristym pozemkom? Chceme stavat,predtym pozemok samozrejme treb…
sidewinder
Pred 9 rokmi
7
Poradite? Kombinovane kurenie plynovy kotol - spolocny bojler na teplu vodu - kotol na pevne palivo
Dobry den prajem, prerabame starsi rodinny dom. Je to kompletna rekonstrukcia a budem tam robit nov…
jan45
Pred 9 rokmi
14
Povolenie prejazdu na pozemok
Ahojte priatelia, s manželom sme dostali darom od môjho otca pozemok, na ktorom staviame dom. Poz…
lukao
Pred 9 rokmi
10
Studňa ako zdroj pitnej vody
Máte niekto skúsenosť so studňou ako zdrojom pitnej vody? Prejde to z hľadiska staveb.povolenia? Id…
drahhu
Pred 9 rokmi
11
Aky druh vykurovania?
Dobry den, chcela by som vediet,aky druh kurenia je najvyhodnejsi z vasho pohladu(ti, co su vlastn…
mig12
Pred 9 rokmi
4
PLYNOVÁ PEC alebo PEC SO ZÁSOBNÍKOM NA PELETY?
Ahojte všetci a každému vopred Ďakujem za odpoveď. Rozhodujem sa medzi PLYNOVÁ PEC alebo PEC SO Z…
matorado
Pred 9 rokmi
15
Ludkovia,mate niekto skusenosti so stavebnu firmou Mirano?
Dobry den, chcela by som vediet nazory ludi,ktori si dali u tejto firmy zmontovat svoj domcek, …
foxo32
Pred 9 rokmi
2
Cena strechy EKO 104
Ahojte. Mám otázočku na cenu strechy pre projekt domu EKO 104 plus. Tí, ktorí máte tento domček, vi…
rdm
Pred 9 rokmi
5
sponzor fóra
Vchodove dvere od firmy HI-SEC
Zdravim, ma niekto skusenosti s dverami a sluzbami firmy HI-SEC z lucenca???
awrelisko
Pred 9 rokmi
1
Skrutkovanie plechu
chcem sa spytat kolko skrutiek treba na prichytenie plechu Olympia na m2. Vyrobca odporuca 8 ks na…
worker_falcon
Pred 9 rokmi
5
Cena striekanych dvierok a foliovanych na kuchynske dvierka
Je mozne, ze rozdiel v cene striekanych dvierok na kuchynske dvierka je 200 E viac? Teda ze foliov…
janulik28
Pred 9 rokmi
1
Kotol + baterie
Caute, mam jednu otazocku. Mozu byt v jednej miestnosti plynovy kotol a baterie na fotovoltaiku? Ci…
vilma30
Pred 9 rokmi
3
????KERAMICKE umývadlo v kuchyni...(ake su nevyhody??????)
Ahojte, chcela by som vediet , od TYCH čo maju skusenosti, s keramickým umyvadlom v kuchyni..(Cca a…
irise
Pred 9 rokmi
13
Teleskopy v rure - staci jeden spodny?
Ahojte, mame zalusk na ruru Bosch hbg 6750w1, ale ma len spodny teleskop. Pricom o triedu nizsia ru…
kvietokz
Pred 9 rokmi
5
Riešenie kúrenia podľa týchto parametrov
Pri stavbe nášho domu sme sa dostali do fázy kedy sa musíme rozhodnúť ako vyriešiť kúrenie. (podľa …
megdesign
Pred 9 rokmi
16
Treba izolovat dt?a ako?
Treba izolovat dt-cka a cim?plot (teda vykop 80cm beton nasledne tri rady dt tie dt su alebo budu z…
roles
Pred 4 rokmi
19
Firma na inteligentný dom - Košice
Ahojte, vie niekto poradit firmu v KE, ktorá by vedela navrhnut ( realizovat ) inteligentný systém …
jetstream
Pred 9 rokmi
4
Mklip Metrotile_skusenosti
Poprosím vaše skúsenosti s firmou Metrotile, konkrétne systém mklip. Poprípade aj foto, budem vám v…
lilinka156
Pred 9 rokmi
1
Edelholz triplex
Poprosím tých čo majú namontované parkety od fa edelholz triplex o ich skúsenosti,recenzie najmä ti…
sofja1
Pred 8 rokmi
2
Vstup do komina pre krb 45st alebo 90st?
Aky vstup na komin odporucate pre krb s rurou. Vykon do 7kw. Priemer komina je 180mm. Vyska komina …
jrm66
Pred 8 rokmi
1
2
...
3
69
Do akej izolácie strechy nepôjde kuna?
Viem o tom, že mi chodieva na strechu kuna, možno býva niekde v podbití, nachádzam po nej stopy... …
marcelloo
Pred 9 rokmi
13
Klampiar
Dobry den, zhaname klampiara ,najlepsie okolie Kosic al.priamo Kosice.Potrebujeme urobit oplechovan…
morandia
Pred 9 rokmi
1
Finančný poradca Považská Bystrica
Vie mi niekto poradiť dobrého finančného poradcu? Ideme si vziať hypotéku a chceme si dať poradiť o…
lucy_liu_19
Pred 9 rokmi
5
Dub alebo orech?
Ahojte, paci sa vam v interieri viac dub alebo orech a preco? Mam na mysli dennu cast domu /kuc…
pralinka86
Pred 9 rokmi
11
Prechod z kuchyne do spálne
Ahojte, uvažujeme a kúpe bytu, avšak jedna vec je na ňom zvláštna a to že sa z kuchyne ide priamo d…
ramzesa
Pred 8 rokmi
9
Moze sa este betonovat?
Opytam sa moze sa este betonovat pri tychto teplotach alebo sa neodporuca vobec??
slavoslav
Pred 9 rokmi
1
2
34
Výroba vlastného prekladu
Pekný večer prajem, chcel by som sa spýtať, vyrábal si niekto sám nosný preklad? Mám množstvo želez…
jan45
Pred 9 rokmi
12
Posunutie rozvodnej skrine
Ahojte, je mozne posunut velku rozvodnu skrinu pred domom? mame ju pred domom dost nestastne, k…
tilly
Pred 9 rokmi
8
Obklad okolo vane
Dobry den, potreboval by som radu. Mame kupelku dlhu 1,8m a vanu 1,7m x0,7m Chceli by sme mat me…
pko
Pred 9 rokmi
3
Pivnic
Máte niekto foto realizacie pivnice + dosku šikmý pozemok neviem sa rozhodnút či mám do toho íst
kasak
Pred 9 rokmi
6
1
2
…
1962
1963
1964
1965
1966
…